Terme Snovik

Dobre pol ure iz Ljubljane vam bodo prijazno dobrodošlico izrekli v Termah Snovik. Obdani z Alpami na eni in gozdovi na drugi strani, lahko upravičeno rečemo, da so postali za mnoge goste prava oaza miru in dobrega počutja.

Ena njihovih največjih vrednot je visokokakovostna termalna voda - za kopanje in pitje. Voda je  bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem in blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe in kožo ter prebavo. Temperatura vode v notranjih bazenih znaša 32°C v bazenu za plavanje in 36°C v masažnem bazenu, zato je primerna tako za aktivno plavanje in telovadbo kot tudi za sproščanje ob podvodnih masažah.

V SPA centru boste poleg zelo priljubljene savne (turška, finska in ledna savna), deležni tudi različnih masažnege telesa in pedikure, nege obraza in rok. 

V Termah Snovik so Kneippova načela vpletli v obstoječo ponudbo, ki je že od vsega začetka prijazna ljudem in okolju.

Sebastian Kneipp (1821 -1897), nemški duhovnik, vodni- in fito terapevt,  si je sam že v mladosti s kopanjem v hladni Donavi pozdravil tuberkulozo. Zato se je odločil, da bo življenje posvetil zdravljenju ljudi z naravnimi elementi. Kneippova življenjska filozofija je preprosta in primerna za vsakega. Več si preberite TUKAJ.

 • Slovenija

  Kopanje v Termah Snovik, veljavnost do 31.8.2018

  11,50 €
  7,80 €
  -32%
  Prosti čas
 • Slovenija

  Kopanje v Termah Snovik, 4 ure vse dni v tednu

  13,00 €
  8,90 €
  -32%
  Prosti čas
 • Slovenija

  TERME SNOVIK, celodnevno kopanje med tednom

  14,00 €
  9,80 €
  -30%
  Prosti čas
 • Slovenija

  TERME SNOVIK, celodnevno kopanje vse dni v tednu

  16,00 €
  10,99 €
  -31%
  Prosti čas

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743