CALL MENU
Prijava TOP PONUDBE Turizem Razvajanje & wellness Prosti čas Storitve Izdelki E-zdravje E-popusti Novice

Terme Snovik

Dobre pol ure iz Ljubljane vam bodo prijazno dobrodošlico izrekli v Termah Snovik. Obdani z Alpami na eni in gozdovi na drugi strani, lahko upravičeno rečemo, da so postali za mnoge goste prava oaza miru in dobrega počutja.

Ena njihovih največjih vrednot je visokokakovostna termalna voda - za kopanje in pitje. Voda je  bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem in blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe in kožo ter prebavo. Temperatura vode v notranjih bazenih znaša 32°C v bazenu za plavanje in 36°C v masažnem bazenu, zato je primerna tako za aktivno plavanje in telovadbo kot tudi za sproščanje ob podvodnih masažah.

V SPA centru boste poleg zelo priljubljene savne (turška, finska in ledna savna), deležni tudi različnih masažnege telesa in pedikure, nege obraza in rok. 

V Termah Snovik so Kneippova načela vpletli v obstoječo ponudbo, ki je že od vsega začetka prijazna ljudem in okolju.

Sebastian Kneipp (1821 -1897), nemški duhovnik, vodni- in fito terapevt,  si je sam že v mladosti s kopanjem v hladni Donavi pozdravil tuberkulozo. Zato se je odločil, da bo življenje posvetil zdravljenju ljudi z naravnimi elementi. Kneippova življenjska filozofija je preprosta in primerna za vsakega. Več si preberite TUKAJ.

 • Kopanje v Termah Snovik

  Tuhinjska dolina, Slovenija
  Otroci do 4. leta brezplačno Notranji bazeni in zunanji bazeni s tobogani Veljavnost vse dni v tednu
  KOPANJE
  6,90 € 11,50 €
  POGLEJ
  -40%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743