MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Dejstva

Dejstvo je, da Privoščite.si lahko vašemu poslovanju prinese posebne ugodnosti, ki jih drugje ne dobite.

Motiviramo kupce

Ljudje, ki koristijo ugodnosti prek Privoščite.si, so dobri naročniki ali kupci vaših storitev, saj točno vedo, kaj želijo. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni, se bodo radi vrnili k vam. To pa pomeni, da vam Privoščite.si zagotavlja možnost dobrega zaslužka tudi v prihodnosti!

Naredimo vas »vidne« in »poznane«

Spletna stran z ekskluzivno in super ugodno ponudbo je seveda prisotna tudi na socialnih omrežjih, kjer se vaša ponudba pojavi. 24 UR, tudi več kot 7 dni – ekskluzivno samo za vaše podjetje – na portalu Privoščite.si - brezplačno ali zgolj proti plačilu minimalnega zneska stroška priprave in oblikovanja ponudbe!

Oglašujemo brez rizika

Vsaka marketinška agencija vam bo medijsko strategijo pošteno zaračunala, pa četudi ne bo prinesla konkretnih rezultatov. Na Privoščite.si vam bomo zaračunali zgolj minimalni strošek priprave in oblikovanja ponudbe (pa še to ne vedno), ob tem pa vam pripeljemo stranke, ki so dejansko kupile kupon za vašo ponudbo in bodo posledično tudi potrkale na vaša vrata. Če nam popolnoma zaupate, potem veste, da ne morete prav nič izgubiti, dobite pa lahko veliko. Če boste z uspehi zadovoljni, bomo zadovoljni tudi mi, še bolj pa bomo veseli priporočila tudi ostalim vašim znancem in prijateljem. Saj veste, kaj pravijo, skupaj bomo močnejši. In še to: vrednost prodanih kuponov lahko spremljate '24/7', takoj po zaključeni akciji pa vam že na prvi izplačilni dan vnaprej plačamo dogovorjeni odstotek vseh vplačil!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!