MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Odlična priložnost za vaš posel

Privoščite.si je posebna spletna stran, ki ima čarobno moč. Na vaša vrata lahko pripelje na stotine novih strank. Za razliko od klasičnega marketinga, vam Privoščite.si lahko dejansko zagotovi odlične poslovne rezultate! In za to vam NI POTREBNO NIČ PLAČATI, ravno obratno, MI BOMO PLAČALI VAM!

Zveni preveč lepo, da bi lahko bilo resnično? Preberite do konca in se prepričajte! Kako lahko Privoščite.si deluje kot magnet?

ZBIRAMO POTROŠNIKE, VAŠE POTENCIALNE STRANKE

Vsak dan na www.privoščite.si objavimo edinstveno in ekskluzivno ponudbo, namenjeno članom skupine Privoščite.si, tistim, ki radi za dobro storitev plačajo manj. Vsi člani kupujejo svoje KUPONE »online«, mi pa delimo zaslužek. In tako so naši člani postali vaše redne stranke - brez vašega vložka v oglaševanje!

Če mislite, da imate ponudbo, ki bo zanimala obiskovalce spletne strani Privoščite.si in je vsaj polovico ugodnejša od vaše redne ponudbe, potem bomo skupaj z vami izboljšali vaše poslovanje s promocijo, ki je zagotovo močnejša od klasičnega marketinga...in kar je najboljše - za to vam ne bo potrebno plačati!

Ponudba običajno traja samo en dan (24 ur), v tem času pa vam Privoščite.si poskuša pripeljati čim več kupcev, neposredno na vaša vrata! Objavo o vaši ponudbi seveda pošljemo vsem našim članom in tako ustvarjamo edinstveno virtualno kampanjo. Ponudba se aktivira v trenutku, ko je prodano minimalno število kuponov. Če ponudba ne uspe, pomeni, da je vaše sodelovanje z nami popolnoma brezplačno...no, pravzaprav smo o vas seznanili kar nekaj deset tisoč članov naše skupine in tako poskrbeli, da je za vas in vaše storitve izvedelo res veliko ljudi, ki se bodo morda v prihodnosti odločili, da vas obiščejo ali pa vas bodo poklicali takrat, ko bodo vašo storitev potrebovali. Ja, temu se reče BREZPLAČNO OGLAŠEVANJE!

PRIPELJEMO VAM KUPCE

Celotni postopek je za vas popolnoma enostaven: o dogajanju vas redno obveščamo, dogovorjeno vrednost od prodanih kuponov pa vam po koncu ponudbe nakažemo – in to že v nekaj dneh! Avansno plačilo za delo, ki ga boste opravili....le kaj še želite boljšega? Pravzaprav je vaša glavna naloga, da ste pripravljeni na velik naval novih strank z našimi kuponi, ki pa morajo biti deležni dogovorjene ponudbe. Ponudite jim tako dober servis, da jih boste obdržali in da se bodo še naprej radi vračali k vam! Njihovo navdušenje je seveda tudi del naše in vaše strategije, saj bo zadovoljna stranka zagotovo kmalu pripeljala še več novih strank...saj veste, da je reklama »od ust od ust« najboljša.

PONUJAMO KONKRETNE REZULTATE

Večina marketinških kampanj (npr. letaki, časopisni oglasi, TV ipd) zahteva plačilo brez kakršnekoli garancije, da bo reklamna kampanja uspešna. Na spletni strani Privoščite.si pa kampanjo plačate samo v primeru uspele akcije, ki je popolnoma merljiva in tudi vidna 24 ur na dan »online«. Če ponudba ne doseže minimalne oziroma kritične mase naročnikov, potem je razpošiljanje vaše ponudbe našim članom in celodnevna predstavitev ter napoved na spletni strani www.privoščite.si za vas popolnoma BREZPLAČNA!

Dobiček od prodanih kuponov si seveda razdelimo na podlagi predhodnega dogovora in naročilnice.Če je ponudba uspela in je bilo prodano minimalno število kuponov, potem vam bomo denar od prodanih kuponov nakazali na vaš račun že v nekaj dneh po koncu akcije.

Brez rizika, dolgoročnih dogovorov in stroškov. Od vsega nekaj dobrega potegnete vi, mi in seveda mnogi člani skupine Privoščite.si, ki si radi privoščijo dobro ponudbo za do 90 % ceneje. Torej, če ste uspešni vi, smo tudi mi, kar pomeni dvojni uspeh!

S kom sodelujemo?

Sodelujemo z mnogimi uspešnimi podjetji, ki vedo in se zavedajo, da je kupec kralj, da dober glas seže v deveto vas in so seveda pripravljeni posebej in samo za člane skupine Privoščite.si pripraviti ekstra ugodno ponudbo. Tako sodelujemo s podjetji, ki se ukvarjajo z:

  • Nego, wellness storitvami, lepoto in zdravjem
  • Gostinstvom, hotelirstvom, turistično ponudbo
  • Koncerti, športnimi in kulturnimi prireditvami
  • Izobraževanjem in
  • Ostalimi storitvami

Naša naloga je ustvariti čarobna doživetja in izkušnje za naše člane. Prav zato sodelujemo z resnimi in uglednimi podjetji, ki znajo ravnati s svojimi klienti kot s »kralji«, saj se dobro zavedajo, kaj jim lahko to prinese.

Imate za nas ugodno ponudbo? Zaupajte nam jo!

Ustvarjalci portala Privoščite.si smo tu zaradi vzajemne koristi ali posebnega ugodja. Če menite, da imate odlično ponudbo, ki bi jo radi delili z mnogimi člani skupine Privoščite.si, potem nam jo pošljite na info@privoscite.si. Seveda se bomo močno potrudili, da izpolnimo vaše želje.

MOTIVIRAMO KUPCE

Ljudje, ki koristijo ugodnosti prek Privoščite.si, so dobri naročniki ali kupci vaših storitev, saj točno vedo, kaj želijo. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni, se bodo radi vrnili k vam. To pa pomeni, da vam Privoščite.si zagotavlja možnost dobrega zaslužka tudi v prihodnosti!

NAREDIMO VAS »VIDNE« IN »POZNANE«!

Nova spletna stran z ekskluzivno in super ugodno ponudbo je seveda prisotna tudi na socialnih omrežjih, kjer se vaša ponudba pojavi. Kar pa seveda pomeni, da bo vašo ponudbo videlo na tisoče ljudi. In to ne med poplavo vseh ostalih ponudb, pač pa v elektronskem predalu naših članov, na socialnih omrežjih in še kje.

OGLAŠUJEMO BREZ RIZIKA

Vsaka marketinška agencija vam bo medijsko strategijo pošteno zaračunala, pa četudi ne bo prinesla konkretnih rezultatov. Na Privoščite.si vam ne bomo prav nič zaračunali, razen seveda strank, ki so dejansko kupile kupon z vašo ponudbo in posledično tudi potrkale na vaša vrata. Če nam popolnoma zaupate, potem veste, da ne morete prav nič izgubiti, dobite pa lahko veliko. Če boste z uspehi zadovoljni, bomo zadovoljni tudi mi. V tem primeru bomo veseli vašega priporočila tudi ostalim znancem in prijateljem. Saj veste, kaj pravijo, skupaj bomo močnejši. In še to: vrednost prodanih kupunov lahko spremljate vseh 24 ur, takoj po zaključeni akciji pa vam že vnaprej plačamo vse kupone - avansno!

OBJAVA NA PODLAGI FIKSNEGA ZNESKA

Pridržujemo si pravico, da podjetju za objavo oglasa zaračunamo fiksni znesek. Fiksni znesek je stvar dogovora in je odvisen od ponudbe, popusta, trajanja oglasa.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!