Gostilna, Penzion, Picerija Ajda Cankova
Tu je LEPO, pravijo naši gostje. Mi se z veseljem potrudimo, da to drži. S široko ponudbo izvrstnih jedi, nekaterih domačih po izvoru, drugih od drugod, a vseh slastnih po okusu, je vaša lakota potešena, brbončice pa zadovoljne. Kalorije pa lahko učinkovito porabite na slikovitih sprehodih, kopanju v panonskih termah, kolesarjenju ali pa se brezskrbno prepustite počitku v penzionu.
PAKET VSEBUJE
1. DAN
- pozdravna pijača ob prihodu
- namestitev dvoposteljni sobi
- individualni ogledi
- večerja ob svečah
TEMATSKI MENU
- 1. HOD - Kuhana prekajena šunka, smetanov hren, krompir z bučnim oljem
- Cuvee belo Vinarstvo Marič Rogašovci
- 2. HOD - Gorička kmečka juha
- 3. HOD - Ajdova kaša z gobami, slanino in piščancem
- Zeleni silvanec Klet Marof Mačkovci
- 4. HOD - Medaljoni svinjske ribice na jurkovi omaki in bučnim pirejem
- Modri pinot Vinarstvo Kupljen Okoslavci
- 5. HOD - Jabolčno-makov retaš
- Traminec vinarstvo Martinec
1. DAN NOČITEV:
- bogati zajtrk po prekmursko
Priporočen izlet v Krajinski park Goričko (glej na splet)
Možnost kopanja v bližnjih termah: Radenci-Tri srca, Bad Radkersburg, Terme 3000 Moravske Toplice (ni vključeno v ceno)
2. VEČERJA OB SVEČAH:
TEMATSKI MENU
- 1. HOD - gorička gobova juha
- 2. HOD - ajdov blin z lososom, poširanim jajcem in majonezo
- rizvanec polsuho Kapela
- 3. HOD - piščančja jetrca po goričko, zeljove flikice
- Laški rizling - polsuho
- 4. HOD - Puranov stolpič z mesnim nadevom, domači koprivni njoki, Endivija z radičem in svežim topinamburjem (divji krompir oz. papeževa repica)
- Chardonay - polsuho
- 5. HOD - domača sadna strjenka
- Rumeni muškat
2. DAN NOČITEV:
bogati zajtrk po prekmursko