MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Zložljiva plastična steklenička za vodo, BPA free

Ponudba je potekla!

EX3M steklenička je...

ZA VEČKRATNO UPORABO

Ex3m stekleničke so popolnoma brez bisfenola A (BPA), izdelane pa so iz treh plasti ultra-trpežne plastike. Notranja plast je izdelana iz polietilena, ki ga je odobrila FDA (Ameriška agencija za hrano in zdravila), in je vezana na dve plasti iz najlona za moč in vzdrlžjivost. Steklenička je zasnovana tako, da vzdrži vsakodnevno uporabo in redno čiščenje. Notranja plast je odporna na vonj, okus in madeže, tako da jo je varno uporabiti znova in znova!


ZLOŽLJIVA


Ex3m steklenička je zasnovana tako, da stoji, ko je polna in se zloži ali splošči, ko je prazna, zaradi česar je enostavna za uporabo in primerna za vse športne aktivnosti. Za razliko od toge steklenice za vodo, ki je nerodna, stekleničko Ex3m enostavno spraviš (udobno pospraviš v žep ali torbico), ko je prazna. Ex3m steklenička je preprosto najbolj prenosna večkratno uporabna steklenička za vodo na svetu.

PRALNA

Pogosto se zastavi vprašanje, kako najlažje oprati stekleničko Ex3m? Dobra novica! Ex3m steklenička je primerna za pranje v večini pomivalnih strojev, pomembno pa je da jo perete na zgornjem predalniku. Najprej odstranite pokrovček in sponko, napihnite jo malenkost z zrakom, nato pa jo preprosto obrnjeno na glavo vstavite na zobce na vrhnjem predalu vašega pomivalnega stroja. Tako enostavno je!

Če je bila v steklenički tekočina, ki ni voda, vam priporočamo ročno pranje. Z uporabo nekaj kapljic čistila za posodo in krtačo odstranite vse ostanke sokov.

ZMRZLJIVA


Zaradi lastnosti Ex3m stekleničke in njenih materialov, jo lahko zamrznete. Tako je lahko steklenička uporabljena tudi kot ICE PACK za hlajenje!
Napolnite vašo Ex3m stekleničko na pol in jo postavite v zamrzovalnik za čez noč. Naslednje jutro jo napolnite s tekočino do vrha. Imeli boste ledeno hladno pijačo, ure in ure!

NAMESTLJIVA

Na voljo je s priročno sponko, ki vam omogoča enostavno pritrjevanje na vašo torbico, pas, zanke ali nahrbtnik. Ex3m stekleničke se zaradi materialov ne poškodujejo, kot navadne stekleničke, ki lahko počijo ali se polomijo.

Pomembno:

 • kupon velja za eno stekleničko;
 • oseba lahko koristi več kuponov in jih tudi podari;
 • po nakupu kupona je potrebno naročilo na http://goo.gl/m8VA1 in stekleničko pošljemo na vaš naslov;
 • POHITITE S PLAČILOM: zaloga je omejena;
 • poštnina je BREZPLAČNA;
 • dodatne informacije na info@ex3m.si, 041/605-596;
 • kupon velja do 30.11.2011.

Lokacija

Ex3m.si
Puhova 12
1000 Ljubljana

Podjetje

Klemen Španinger s.p.
Puhova 12
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Kirurška Maska s 3 Sloji ST (Paket 50 kosa)

  10.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Königsmann Family

  105.93 € 455.00 €
  -56%
 • Najbolj praktična rešitev za beljenje zob! Pisalo za beljenje zob

  Najbolj praktična rešitev!
   Plačilo po povzetju Gel iz varnih in preverjenih sestavin
   V 7 dneh 1 odtenek bolj beli zobje
  13.22 € 89.90 €
  -88%
 • Naprava za izdelavo sušija

  Postanite mojstri v pripravi!
    Plačilo po povzetju  6 enostavnih korakov
  12.00 € 19.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!