MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Knjigi - Najlepši spomini iz šolskih dni ALI Moji prvi koraki v šolo

Ponudba je potekla!

Ob pogledu na spominsko knjigo Najlepši spomini iz šolskih klopi marsikdo med odraslimi obžaluje, da je ni imel, ko je sam obiskoval osnovno šolo.

Prikupni mravljici Bim in Bam nas skupaj s prijatelji vodita skozi poglavja, kjer je prostor za vpisovanje vsega pomembnega, kar se dogaja v prvih letih šolanja - od najboljših prijateljev med sošolci, najbolj priljubljenih predmetov in interesnih dejavnosti, najljubšega branja, športa, izletov ter počitnic, do "strogo zaupnih" podatkov, preživljanja prostega časa in še in še. Dovolj prostora je za zapisovanje, risanje pa tudi za fotografske utrinke. Izpolnjena knjiga bo v prihodnosti prava zakladnica posebnih trenutkov in vedno znova jo boste radi prelistali.

Moji prvi koraki v šolo je še ena izjemna spominska knjiga, predpripravljena za vaše zapiske in fotografije. Še pomnite, kakšen je bil vaš prvi šolski dan, kako je bilo ime vaši učiteljici, kako je bilo na prvem šolskem izletu? V spominski knjigi Moji prvi koraki v šolo je prostor za vse pomembne dogodke, šolske uspehe, prva prijateljstva, simpatije in sploh vse dragocene spomine povezane s prvim letom šolanja. Knjiga je zasnovana tako, da otrok lahko vanjo piše, riše in lepi fotografije. Opremljena je s prikupnimi ilustracijami, ki nakazujejo, o čem je govora v posameznem poglavju. Omogočite svojemu prvošolčku, da ohrani lepe spomine na veliko prelomnico v svojem življenju. Dragi starši, saj veste, kako nevestni smo že pri urejanju domačih fotografij, veste pa tudi, da se marsičesa iz šolskih dni ne spomnite. Naj imajo vsaj vaši otroci lep spomin - spominska knjiga Najlepši spomini iz šolski klopi vam bo v veliko pomoč!

Prihajajo tudi prazniki, zakaj ne bi bilo tokratno darilo malce drugačni knjigi? Babice, dedki, tete in strici, obdarite vaše otroke z zares lepim darilom že zdaj!

Pomembno:

 • kupon velja za ENO SPOMINSKO KNJIGO: NAJLEPŠI SPOMINI IZ ŠOLSKIH KLOPI ali MOJI PRVI KORAKI V ŠOLO;
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • ODLIČNO DARILO;
 • izdelek vam bodo poslali po pošti, zato po nakupu kupona javite svoj naslov ponudniku;
 • poština JE vključena v ceno kupona;
 • informacije: info@rintintin.si ali 040/501-249;
 • veljavnost: 29.12.2011.

Lokacija

ARCULA d.o.o.
Besednjakova 12
2000 Maribor

Podjetje

ARCULA d.o.o.
Besednjakova 12
2000 Maribor

Ne spreglej Top izdelke

 • Potovalna torba za obutev

  Za organizirano shranjevanje!
   Plačilo po povzetju Praktična in diskretna Za 6 parov čevljev
  25.35 € 39.90 €
  -55%
 • Antibakterijska Ruta

  9.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Wallet Ninja iz 4-slojnega nerjavečega jekla

  14.22 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Königsmann VIGO

  199.00 € 355.00 €
  -44%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!