MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Izdelava umetnih nohtov »french look« s profesionalnimi izdelki znamke Wernig

Ponudba je potekla!

Drage predstavnice nežnejšega spola. Tole je ponudba, ki vas v prihajajočih mesecih ne bo pustila ravnodušnih. Meseci, ki prihajajo, so namreč polni dogodkov, poslovnih srečanj, zabav in prireditev. To so meseci, v katerih morate biti v stalni pripravljenosti na akcijo, vaša zunanja podoba pa mora kljub naporom ostajati brezhibna.

Roke so prve, ki pokažejo vašo pripravljenost, ki lahko zakrijejo vašo utrujenost, ki povedo o vas več, kot bi želele povedati same. Naj vas roke ne izdajo. Naj bodo vaš zaveznik, ker bodo urejene in negovane. Privoščite.si to danes in si podarite mesece brez zadreg s profesionalno izdelavo umetnih nohtov Wernig.

Nekaj besed o ponudniku: Wernig d.o.o. je prvo slovensko podjetje z lastno blagovno znamko materialov in pripomočkov za manikuro in izdelavo gelinanih nohtov, ki je prisotno s svojim asortimanom izdelkov tudi na tujih tržiščih. Zarja Wernig, profesionalna mentorica in članica komisij, ki ima že več kot 30 let izkušenj, izvaja tudi izobraževanja za manikerje. V salonu Wernig poskrbijo za vaše roke, noge pa tudi za vaš obraz z bio liftingom, anti-age programom, nego aknaste in kuperozne kože.

Do sedaj so jim zaupali že mnogi, med njimi tudi znani: Helena Blagne Zaman, Miss Universe Polona Baš, Miss Universe Dalila Dragojevič in mnogi drugi.

Privoščite.si in se prepustite Zarji Wernig, ki bo z veseljem poskrbela, da boste urejene in samozavestne, ter da boste svoje roke z veseljem razkazovale.

Ne spreglejte datuma veljavnosti. Kupon je odlična ideja, da v novo leto vstopite z urejenimi rokami. Podarite to tudi prijateljici, hčerki, mami ali ženi. Hvaležna vam bo!

Pomembno:

 • en oseba lahko kupi, unovči in podari neomejeno število kuponov;
 • dodatne informacije na 031/391-098;
 • obvezna predhodna rezervacija termina na 031/391-098;
 • veljavnost: 31.01.2012.

Lokacija

Wernig d.o.o.
Kolezijska ulica 4
1000 Ljubljana

Podjetje

Wernig d.o.o.
Kolezijska ulica 4
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Solarna vrtna svetilka proti komarjem SL-700

  Učinkovita past!
   Plačilo po povzetju Okolju prijazno
  25.35 € 39.90 €
  SUPER
  CENA
 • Double Strap Čipkasta Mini Oblekica Ena Velikost Baci Lingerie BW3128

  19.90 € 17.28 €
  SUPER
  CENA
 • Notranja digitalna antena HD za tv

  21.93 € 0.00 €
  -50%
 • 1 par touch rokavic v sivi barvi in univerzalni velikosti!

  Da vas ne bo zeblo!
   Plačilo po povzetju
  8.90 € 39.00 €
  -76%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!