MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

90 min energetskega svetovanja z NUMEROLOŠKIM IZRAČUNOM

Ponudba je potekla!

Želite biti ves čas nasmejani? Hočete imeti vedno več energije v življenju? Čas je za vas in samo za vas! Vzemite si ga.

Zakaj se nam dogajajo stvari, ki jih ne razumemo? Zakaj so nekateri srečni, zakaj imajo kariero, finance, čudovitega partnerja, kdo drug pa tega nima. Zakaj imajo nekateri vse kar si želijo, a vendarle niso srečni? Zaradi energije! Ampak kje točno se nahaja zatič in kako točno se ga znebiti, točno to je naše delo. Numerologija natančno določi središče nebalansa, znanje o energiji pa razloži kako ta nebalans spremeniti v harmonijo.

Primer
Najprej moramo vedeti katero področje nas najbolj ovira. Vzemimo primer para, ki je bil v nekem trenutku sicer brez denarja, ampak nima finančnih težav, temveč ima partnersko težavo. Ko je par prepoznal, na kakšen način se jima pojavlja partnerska blokada in kaj morata spremeniti, se je že s to prepoznavo v trenutku spremenila njuna pozicija in rezultat na finančnem področju. Bolj, ko sta odpravljala negativne vzorce, misli in se konstantno spodbujala, da sta bila v vsakem trenutku srečna, ne glede na situacije, ki so se jima dogajale, več sta imela energije in bolj sta bila kreativna. Ni nujno, da če je posameznik brez denarja, da je težava na kreativnem področju, je, pa vendarle ni tam vedno ključ.

Bistvo je regeneracija energije
Najbolj opazne spremembe pri ljudeh, ki se srečujejo z našim delom in vse bolj razumejo energijo in kako vpliva na nas, so dejansko fizično vidne. To se še posebej močno pojavi pri ljudeh, ki so zelo odprti za energijo, kar pomeni, da znajo sprejeti velike količine nove, sveže energije in so zato videti bolj vitalni, veseli, dobrovoljni, barva polti se jim spremeni, videti so bolj zdravi. Tudi sicer se v njih zgodi sprememba, ki pa je prisotna kolikor časa uspejo zadržati nivo energije. Na začetku to ni dolgo, a sčasoma, ko spoznajo in razumejo proces regeneracije energije, lahko določeno pozicijo držijo kolikor časa želijo, saj to postane njihova kapaciteta energije.

Notranje srečen in vesel
In ko posameznik drži vse višje in višje nivoje energije, je vse bolj vesel in srečen, doseže vse večji notranji mir, je radosten, poln in čist. Ta pozicija postane stanje in takemu človeku vse teče, ker razume, ker ve, da je to princip pozitivne kreativnosti, ker ve, da ga podpira najbolj sveža, čista, najbolj pozitivna energija in v takem stanju, ve, da je vse mogoče.

Prepoznajte svoj potencial in začnite tudi vi svojo pot do višje kapacitete energije! Prepoznajte ga danes s 70% popustom in privoščite ga tudi svojim bližnjim ali prijateljem. Kupon je lahko odlična ideja za darilo!

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi, koristi in podari neomejeno število kuponov;
 • posvet traja 90 min, po potrebi tudi dlje;
 • posveti potekajo na sedežu podjetja:Lily Novy 3, Ljubljana;
 • potrebna je predhodna rezervacija termina za posvet na telefon 051 444 944 ali na e-mail info@e-numera.net;
 • termin je potrebno rezervirati najkasneje do 05.11.2011;
 • veljavnost: 30.11.2011.

Lokacija

E-NUMERA
Lili Novy 3
1000 Ljubljana

Podjetje

E-NUMERA, Janja Petrič s.p.
Tržaška cesta 332b
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Pladenj za barve proti polivanju No·Gravity Paint

  Čist in enostaven način!
    Plačilo po povzetju  Omogoča istočasno uporabo več barv
  13.20 € 29.99 €
  SUPER
  CENA
 • Akupunkturni magnet proti kajenju

  Učinkovit pri odvajanju!
   Plačilo po povzetju Preprosta uporaba Brez stranskih učinkov
  12.00 € 18.90 €
  -55%
 • Prenosna klimatska naprava 4,5 L 70W Siva

  Idealna za hlajenje!
    Plačilo po povzetju  3 načini delovanja  Nizka poraba
  110.99 € 130.99 €
  SUPER
  CENA
 • Prenosna varnostna kamera v obliki žarnice SavePLUS

  24.90 € 69.90 €
  -60%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!