MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Terapija kavitacije in vakuuma na aparatu Green CaVite Prestige + anticelulitni serum

Ponudba je potekla!

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana skokovito povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolga leta je bil kirurški poseg (liposukcija) edina rešitev za tovrstne probleme. Zdaj ni več tako. Salon lepote EmporiaS vam tokrat predstavlja nov, revolucionarni aparat, ki je "top of the top": Green CaVite Prestige!

Green CaVite Prestige je zasnovan na napredni tehnologiji kavitacije, katera zagotavlja dramatično izboljšanje telesnega videza.

Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Green CaVite Prestige omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike ( trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena, zgornji del rok) celulita in maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja, brez oteklin, edemov ali alergij. Vidni rezultati so že po eni sami terapiji, saj se obseg zmanjša najmanj do dva centimetra, nadaljni posegi pa še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa, učinki so dolgotrajni.

V salonu EmporiaS so se odločili aparat predstaviti tudi vam, z nakupom današnjega ugodnega kupona boste "mahnili" več muh na en mah, z nakupom PETIH kuponov pa vam bodo tokrat ŠESTO TERAPIJO kavitacije, vakuma in seruma kar PODARILI! Privoščite si :)

Pomembno:

 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • terapija vsebuje kavitacijo in vakuumsko terapijo + nanos seruma
 • za trajne uspehe je potrebnih 3 - 6 terapij;
 • ob nakupu vsaj petih kuponov vam ŠESTI tretma podarijo;
 • info: trilijon@gmail.com ali na 070 551 552;
 • obvezna predhodna rezervacija termina na zgornjo številko;
 • veljavnost kupona: do 30.11.2011 (v primeru nakupa večih kuponov je potrebno prvi kupon unovčiti do tega datuma).

Lokacija

Salon lepote EMPORIAS
Brnčičeva ulica 13
1000 Ljubljana

Podjetje

Trilijon d.o.o.
Perovo 26
1241 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • Königsmann ACTIVE MAX

  256.37 € 355.00 €
  SUPER
  CENA
 • Začasni Tatuji Bijou Tattou

  12.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Naprava za beljenje in poliranje zob

  Zasijte s popolnim nasmehom!
   Plačilo po povzetju Čiščenje zob z učinkom beljenja Ne poškoduje zob in sklenine
  13.99 € 29.90 €
  -65%
 • Vibracijski anticelulitni masažer z infrardečo lučjo 5 v 1 Cellyred

  39.99 € 49.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!