MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Klasična sprostilna masaža celega telesa (60 min) in masaža obraza (25 min)

Ponudba je potekla!

Studio lepte Vitta vam pomaga k odpravi utrujenosti, boljšemu počutju, sproščenosti, umirjenosti in gladki prožni koži.

S paketom klasična sprostilna masaža in masaža obraza za negovano kožo, nad utrujenost, napetost in slabemu počutju. Skupaj smo pripravili ponudbo s katero boste doživeli občutek sproščene popolnosti, odpravili utrujenost in poskrbeli za nego vaše kože.
Vi si vzamete čas, mi pa poskrbimo za vaše razvajanje, boljše počutje in lepši videz v prijetnem ambientu. Blagodejni učinek bo deloval na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, duhovnem in čustvenem. Po odhodu se boste počutili bolje z manj napetosti, prijetno, umirjeno ter sproščeno. Za vaše zadovoljstvo se bomo maksimalno potrudili. Verjemite, ne bo vam žal, obisk pa boste želeli ponoviti.

Klasična sprostilna masaža - celega telesa

Zajema masažo celotnega telesa. Z masažo dosežemo sprostitev in poživitev telesa. Blagodejno vpliva pri glavobolih, migrenah, napetostih, mišičnih krčih. Ker izboljša krvni pretok, blagodejno vpliva tudi na stanje kože,kosti in vezi.

 Pri klasični masaži maser gladi, gnete, drgne, kroži, treplja po goli koži in posledično postanejo velike mišične skupine ponovno gibčne, prožne, voljne.

 Izkušnja maserja je tista, ki usmerja izbiro med različnimi tehnikami prijema, da bi dosegel izboljšanje prekrvavitve, tonizacijo ali sprostitev masiranih mišičnih skupin, kar ima za posledico tudi ugoden vpliv na delovanje ostalih telesnih sistemov. Masaža je zelo priporočljiva po kateri koli telesni aktivnosti, uporabljamo jo za sprostitev ter normalizacijo delovne sposobnosti utrujene mišice.

Masaža obraza

Masaža obraza ponuja priložnost popolne sprostitve duha in več pozitivnih učinkov na kožo. 

Znano je, da masaža izboljšuje krvni obtok. Povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo ter nahranitev celic s kisikom. Zaradi te lastnosti se masaža priporoča predvsem starejšim koži in koži kadilk in kadilcev. 

Masaža izboljšuje tudi limfni obtok in tako spodbuja odplavljanje nakopičenih snovi, kar je zaželjeno predvsem pri negi mozoljaste kože.

 Masaža kožo mehča in pomaga pri hitrejši regeneraciji tkiv. Koristna je predvsem za zabrazgotinjene kože, kot posledica operativnih posegov ali ozdravljenih aken. Z masažo koža postane bolj elastična, vitalna in mehansko odporna, česar si želimo pravzaprav vsi. Poživlja centralno in periferno živčevje ter izboljšuje psihično počutje. Je priložnost za ublažitev vseh negativnih učinkov stresa, ki jim je koža dandanes izpostavljena.

Možnost tudi kot darilni bon!

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi in koristi neomejeno število kuponov;
 • potrebna je predhodna rezervacija termina na telefon 051/646-260;
 • istočasno se lahko masirata dva;
 • kupon velja do 30.11.2011.

Lokacija

Studio lepote VITTA
Krožna ulica 17
4000 Kranj

Podjetje

Studio lepote VITTA, Tanja Benček s.p.
Krožna ulica 17
4000 Kranj

Ne spreglej Top izdelke

 • Double Strap Čipkasta Mini Oblekica Ena Velikost Baci Lingerie BW3128

  19.99 € 17.28 €
  SUPER
  CENA
 • Večbarvna svetilka samorog LEDicorn

  one line short subtitle
    Plačilo po povzetju  Moderen in vsestranski dizajn
  8.99 € 14.50 €
  SUPER
  CENA
 • Shujševalni stezik Turmalin Shorts

  Preizkusite pozitive učinke!
   Plačilo po povzetju Velikosti: M, L, XL
  22.99 € 39.90 €
  SUPER
  CENA
 • Večnamenski eko tuš z aromaterapijo in minerali Shosence

  29.99 € 34.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!