MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

4 urno razvajanje v suiti z jacuzzijem + presenečenje v RIMSKIH TERMAH

Ponudba je potekla!

Ali želite svojemu najdražjemu ponovno podariti nekaj skupnih trenutkov, katerih bosta deležna le vidva? Si želite vzeti prost čas, ki bo namenjen le vam, vajinemu razvajanju, skupnim radostim druženja v dvoje?

Zaradi prehitrega tempa življenja pozabljamo, da nam zmanjkuje časa za ljudi, katere imamo najraje. PRIVOŠČITE SI romantično razvajanje v eni izmed luksuznih Suit Rimskih term, ki v sebi skrivajo pravo posebno zgodbo, saj so poimenovane z latinskimi imeni zdravilnih rastlin in sadja, ki rastejo v okolici Rimskih term. V sobi vas bo pričakalo tudi pravo posebno presenečenje.

SUITA ROSA - Suita Rosa je opremljena po navdihu rdečih vrtnic – rože strasti in ljubezni. Razkošno bogastvo cvetov in prefinjen vonj vam bo pričaralo romantično vzdušje. Opremljenost sobe bo vašo domišljijo popeljala v simbol bogastva in razkošnosti. Opremljena je z whirlpoolom.

SUITA MELLE - Suita Melle je opremljena po navdihu medenih doživetij. Pričara sladko vzdušje zanjo in zanj. Opremljenost sobe vas bo pomirila in omogočila sprostitev in vas popeljala v boljši spanec. Opremljena je z okroglo posteljo in whirlpoolom.

SUITA MALUS - Suita Malus je opremljena po navdihu mogočne zelene jablane in njenih sadov, ki veljajo za sadež, ki ohranja mladost in večno svežino. Opremljenost sobe vas bo pomirila, vas napolnila z novimi močmi in popeljala v harmonija miru. Opremljena je z Whirlpoolom.

SUITA CITRUS - Suita Citrus je opremljena po navdihu osvežilnega citrusa. Pričara pozitivno vzdušje zanjo in zanj. Opremljenost sobe bo pozitivno vplivala na vaše zdravje in vam pomagala pri boljšem začetku dneva. Opremljena je z okroglo posteljo in whirlpoolom.

SUITA CAMMOMILAE - Suita Cammomilae je opremljena po navdihu nežnih, prefinjenih cvetlic zdravilne kamilice. Opremljenost sobe vam bo poživelo duha, vas sprostila in popeljala v brezskrben spanec. Opremljena je z Whirlpoolom.

SUITA LAVENDULA - Suita Lavendula je opremljena po navdihu drobnih skrivnostnih cvetov sivke. Opremljenost sobe vas bo spodbudilo k prijateljstvu in vam odprlo srce. Počutili se boste pomirjeno in dobrodejno. Opremljena je z okroglo posteljo in whirlpoolom.

SUITA CALENDULA - Suita Calendula je opremljena po navdihu lepega in toplega cveta ognjiča, ki zasveti prvi dan v mesecu in zna napovedati vreme. Opremljenost sobe bo v vas zanetila ogenj za boljše življenje in vas popeljala v toplino vašega doma. Opremljena je z okroglo posteljo in whirlpoolom.

Možnost tudi kot darilni bon.

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi in koristi neomejeno število kuponov;
 • informacije in OBVEZNA predhodna rezervacija na telefon 03/574-20-00;
 • kuponi se lahko koristijo vsak dan, razen od vključno: 7/11 - 9/11 (zaradi začasnega zaprtja term/vzdrževalna dela);
 • kupon velja do 22.12.2011.

Lokacija

Rimske terme d.o.o.
Toplice 10
3272 Rimske Toplice

Podjetje

Rimske terme d.o.o. - v stečaju
Toplice 10
3272 Rimske Toplice

Ne spreglej Top izdelke

 • Parni likalnik za vertikalno likanje 1000W belo-zelen

  Najboljša rešitev za likanje!
    Plačilo po povzetju  Lahka in priročna oblika  Različni nastavki
  37.99 € 69.99 €
  SUPER
  CENA
 • Gravitacijsko stojalo za pametne telefone za avto

  Vaš zaveznik na potovanju!
    Plačilo po povzetju  Preprosta nastavitev in odstranitev
  13.99 € 26.99 €
  -55%
 • Shujševalni stezik Turmalin Shorts

  Preizkusite pozitive učinke!
   Plačilo po povzetju Velikosti: M, L, XL
  22.99 € 39.90 €
  SUPER
  CENA
 • Večbarvna svetilka samorog LEDicorn

  one line short subtitle
    Plačilo po povzetju  Moderen in vsestranski dizajn
  8.99 € 14.50 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!