MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

IMV - inducirano možgansko valovanje - 2 x CD

Ponudba je potekla!

Veste, da meditacija koristi. Zelo. Vendar se k temu nikakor ne morete pripraviti, kaj šele navaditi. Dvojni CD, ki vam ga predstavljamo danes, vas bo s posebnim valovanjem priravil do tega, da se boste znali umiriti in meditirati kot pravi menihi! To vam bo v življenje prineslo mir, harmonijo in srečo. Ne verjamete? Poskusite ali berite naprej, kako deluje.

Si želite globoke in sproščujoče meditacije brez napornih vaj in priprav? Si želite sprožiti skrivne kreativne potenciale, ki jih nosite v sebi, a ne veste kako? Imate mogoče težave s spanjem? Zdaj imate odlično priložnost. Inducirano možgansko valovanje (IMV) namreč velja za najmodernejši pristop k sproščanju in meditaciji. Izkorišča povezavo med moderno tehnologijo ter naravnimi procesi v človeku.

Območja elektromagnetnega delovanja možganov znamo meriti že skoraj 100 let (EEG). Znanstveniki pa so tudi ugotovili, da v različnih stanjih (razburjenost, umirjenost, kreativnost, spanje, …), človeški možgani močneje delujejo v različnih frekvenčnih območjih. Ta območja so poimenovali z grškimi črkami:

14-30 Hz : Beta stanje – budno stanje, polna pozornost (npr. med vožnjo avtomobila).
8-14 Hz : Alfa stanje – zamaknjeno stanje, lažja meditacija (npr. ko zapremo oči in premišljujemo, se osredotočamo na dihanje ipd.)
4-8 Hz: Theta stanje – globoka meditacija, prehod v spanje, območje povečane kreativnosti, vpogled v različne vidike situacij...
0,5-4 Hz: Delta stanje – spanje (od blagega do globokega zdravilnega spanca), občutek višjega zavedanja, smisla in namena življenja.

Kako inducirano možgansko valovanje (IMV) deluje? Ugotovljeno je, da se možgani avtomatično prilagodijo prevladujoči frekvenci. To lahko hitro opazimo kar na sebi. Gremo tečni in živčni npr. v salon za sproščanje. Takoj ko stopimo noter, nas objame prijetna glasba, umirjena svetloba, prijazni ljudje … in mi se avtomatično uskladimo z okoljem. Vstopimo v prostor, kjer prevladujejo frekvence, ki v nas sprožajo prijetno počutje.( Žal deluje tudi obratno: stopimo v prostor, kjer se ljudje prepirajo... in tudi mi postanemo prepirljivi).

Kako uporabljamo CD-je? V predvajalnik vstavite CD z zvočnim zapisom valovanja, si nadenete slušalke in se prepustite zvokom. Možgani bodo svoje valovanje nemudoma pričeli usklajevati z zvoki... in vi se boste nemudoma začeli sproščati in se usklajevati z izbranim frekvenčnim področjem. Pri prvem poslušanje vas bodo nekateri zvoki mogoče malo motili, že pri drugem poslušanju pa boste skoraj takoj pričeli umirjati in globoko meditirati. Priporoča se, da v času poslušanja izključite mobilni telefon in poskrbite, da vas drugi ne motijo. Ni pomembno ali med poslušanjem sedite ali ležite. Uporaba slušalk je obvezna. Osrednji del celotnega delovanja temelji na ti. „binauralnih“ ritmih. To so ritmi, ki jih naši možgani ustvarjajo sami kot razliko med slišanima frekvencama v levem in desnem ušesu. Poslušanje preko zvočnikov zaradi zunanjih motenj skoraj v celoti izniči delovanje.

Pomembno opozorilo: Uporaba induciranega zvočnega valovanja se odsvetuje med upravljanjem motornega vozila ali drugje, kjer je potrebna polna pozornost. V kompletu sta dve zgoščenki in navodila za uporabo.

Na prvi zgoščenki je zvočni zapis THETA valovanja (45 min), na drugi pa zapis DELTA valovanja (45 min). Na obeh zgoščenkah je tudi BONUS hitra meditacija (10 min), ki je posebej primerna za uporabo npr. zjutraj, ko vstanete ali pa za čez dan, ko se želite na hitro umiriti (npr. pred sestanki, izpiti ipd.)

Ko boste v najglobjem meditativnem stanju, boste našli rešitev za vse vaše težave, prišli boste do najbolj kreativnih rešitev za vaš posel in vseh odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo že vrsto let. Pa še nikamor vam ne bo treba hoditi! Današnji nakup je lahko tudi lepo darilo.

Pomembno:

 • en kupon velja za paket dveh CD-jev z navodili
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • informacije na 01/511-10-88 ali na edvard.kadic@novaplus.si;
 • CD-je vam bodo poslali po pošti (poštni stroški NISO vključeni v ceno);
 • veljavnost kupona: 31.10.2011.

Lokacija

NOVA PLUS d.o.o.
Stegne 3
1000 Ljubljana

Podjetje

NOVA PLUS d.o.o.
Stegne 3
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Križani nahrbtnik proti kraji

  Zagotovljena varnost!
    Plačilo po povzetju  Sodoben in funkcionalen dizajn
  23.99 € 49.99 €
  SUPER
  CENA
 • 7 kompletov uhanov s kristali Swarovski! SW 005

  Zagotovo boste opaženi!
   Plačilo po povzetju Primerno za darilo 7 priljubljenih barv
  19.99 € 99.90 €
  -84%
 • Komarnik za okna

  Praktična in učinkovita!
   Plačilo po povzetju Enostavna namestitev
  12.99 € 16.90 €
  SUPER
  CENA
 • Profesionalni serum za naravno rast trepalnic ProLash!

  Vrhunski profesionalni serum!
   Plačilo po povzetju 100 % varen V 2-4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice
  16.99 € 122.00 €
  -83%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!