MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Duhovni Wellness – zdravilni viri v Zdravilnem Gaju TUNJICE pri Kamniku

Ponudba je potekla!

CENTER ŽIVE ENERGIJE – NARAVNI ZDRAVILNI GAJ TUNJICE pri Kamniku....z Duhovnim wellnessom vam danes ponujamo novo dimenzijo zdravega življenja.

Na poti Duhovnega wellnessa boste v 75 minutnem procesu z zdravilnimi viri utrjevali vaše zdravje in imunski sistem. Istočasno delujejo viri na celotno bitje, na vse organe do najmanjšega delčka na telesu.
Danes si torej privoščite čiščenje duha in telesa. Povečajte imunski sistem, in se tako zavarujte pred prihajajočimi hladnimi dnevi. Zmanjšajte posledice vsakodnevnega stresa in se preventivno pripravite na novega. Stopite v nov dan prenovljeni in polni energije s pomočjo »Duhovnega wellnessa – zdravilni viri« v Zdravilnem gaju Tunjice.

Zdravilni viri učinkujejo na petih nivojih, od prasnovnega zdravilnega vira, duhovnega, energijskega, fizičnega, sledi pa zlitje vseh zdravilnih virov v celoto. Pet zdravilnih virov v svojem delovanju ni obremenjujočih za človeka, primerni in priporočljivi so tako za otroke kot za odrasle in starejše osebe, saj se samodejno izključijo, ko človek kot duhovno bitje prejme vse potrebno za zdravje in življenje.

Človeka kot duhovno bitje sestavljajo štirje nivoji življenja: prafinosnovni nivo kot zaščita duhovnega bitja; finosnovni ali duhovni nivo; finosnovno energijski nivo (aura kot energijsko polje); snovni ali fizični nivo
Zdravilni viri v duhovnem wellness centru človeka očistijo in napolnijo na vseh štirih nivojih. Človek preko zdravilnih virov prejme na prafinosnovem nivoju 900x večjo zaščito od velikosti fizičnega telesa, 90x večjo finosnovno zaščito in 90x večjo finosnovno energijsko zaščito. Zdravilni viri istočasno delujejo tudi na celotno bitje, odstranijo blokade in deformacije v delovanju našega bitja in ga povrnejo v stanje usklajenega delovanja po izvirni resnici.

Tako okrepljeni smo zaščiteni pred delovanjem finosnovnega (duhovnega) nasilja. Negativne posledice hitrega tempa življenja, stresov, stisk in težav se nas NE dotaknejo. Zdravilni viri na vseh štirih nivojih nam na izjemen način povrnejo zdravje, okrepijo imunski sistem do 90%, nas revitalizirajo do 90% in nas celo pomlajujejo do 30%. V nas zavlada notranji mir in harmonija. Zopet se prebudi veselje do življenja, polni smo svežih idej in načrtov.

Pomembno:

 • kupite in unovčite lahko neomejeno število kuponov;
 • kupon lahko tudi podarite;
 • 1 obisk duhovnega wellnessa traja cca. 75 minut;
 • na obisk se je potrebno predhodno najaviti na telefon 01/ 831 70 85;
 • veljavnost: 1.12.2011.

Lokacija

Zdravilni gaj Tunjice
Tunjice 12
1240 Kamnik

Podjetje

VD d.o.o.
Žale 1
1240 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • Inovativna zobna prha Power Floss za čiščenje zobnih oblog

  Odpravi z umazanijo!
   Plačilo po povzetju Svež dah in brezhibno čisti zobje vsak dan 
  12.00 € 29.90 €
  -70%
 • HD Vision UV polarizirana sončna očala.

  Za vašo varnost v prometu!
   Plačilo po povzetju Lahka in udobna
  13.27 € 39.90 €
  -75%
 • Nastavki za zobno ščetko Philips Sonicare!

  Vrhunska čistoča ustne votline
   Hitra dostava Zmogljiva in trpežna 100% varna za zobe in dlesni
  13.22 € 40.00 €
  -75%
 • Masažni vibracijski aparat

  Sproščujoča masaža kar doma!
   Plačilo po povzetju Primeren za masažo različnih področij telesa
   Preprosta, enostavna in praktična uporaba
  19.28 € 24.90 €
  -40%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!