MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Terapija kavitacije in vakuuma na aparatu Green CaVite Prestige

Ponudba je potekla!

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana skokovito povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolga leta je bil kirurški poseg (liposukcija) edina rešitev za tovrstne probleme. Zdaj ni več tako. Salon lepote EmporiaS vam tokrat predstavlja nov, revolucionarni aparat, ki je "top of the top": Green CaVite Prestige!

Green CaVite Prestige je zasnovan na napredni tehnologiji kavitacije, katera zagotavlja dramatično izboljšanje telesnega videza.

Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Green CaVite Prestige omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike ( trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena, zgornji del rok) celulita in maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja, brez oteklin, edemov ali alergij. Vidni rezultati so že po eni sami terapiji, saj se obseg zmanjša najmanj do dva centimetra, nadaljni posegi pa še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa, učinki so dolgotrajni.

V salonu EmporiaS so se odločili aparat predstaviti tudi vam, z nakupom današnjega ugodnega kupona boste "mahnili" več muh na en mah, z nakupom treh kuponov pa boste prejeli tudi darilo: ANTICELULITNI SERUM ZA 30 - KRATNI NANOS, ki bo učinke terapije še izboljšal! Se splača, pohitite in si privoščite!

Pomembno:

 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • terapija vsebuje kavitacijo in vakuumsko terapijo;
 • za trajne uspehe je potrebnih 3 - 6 terapij;
 • ob nakupu vsaj treh kuponov vam podarijo DARILO: anticelulitni serum za kar 30 - kratni nanos;
 • info: trilijon@gmail.com ali na 070 820 850;
 • obvezna predhodna rezervacija termina;
 • veljavnost kupona: do 31.10.2011 (v primeru nakupa večih kuponov je potrebno prvi kupon unovčiti do tega datuma).

Lokacija

Salon lepote EMPORIAS
Brnčičeva ulica 13
1000 Ljubljana

Podjetje

Trilijon d.o.o.
Perovo 26
1241 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • Nastavljiv organizator za hladilnik Friwer (paket 2 kosa)

  12.90 € 29.90 €
  SUPER
  CENA
 • Vzglavnik Blue-Tech MEMORY

  49.90 € 89.90 €
  SUPER
  CENA
 • Prilagodljivi korektor drže za hrbtenico Pro

  Zagotavlja odlično podporo!
    Plačilo po povzetju  Diskreten in prilagodljiv
  27.77 € 49.99 €
  SUPER
  CENA
 • Naprava za izdelavo sušija

  Postanite mojstri v pripravi!
    Plačilo po povzetju  6 enostavnih korakov
  12.00 € 19.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!