MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

40 min nega obraza.

Ponudba je potekla!

Ali je vsakodnevna nega obraza potrebna?

Marsikdo bi na to vprašanje odgovoril pritrdilno, nekateri pa so glede tega še vedno skeptični. Odgovor je DA, obraz je potrebno redno negovati. Nega obraza neposredno vpliva na strukturo in hitrost staranja kože, saj idealen ten, mehka in gladka koža ter zdrava struktura le – te, ne trajajo večno.

S staranjem se naša koža spreminja in prične sčasoma propadati, če jo seveda že na samem začetku ustrezno ne zaščitimo. Ljudje smo si med seboj različni in tako je tudi z našo kožo . Da bi ohranili mladosten in svež videz vaše kože, je potrebno redno vzdrževanje le – te z uporabo ustreznih kozmetičnih ali naravnih preparatov.

Poznati svoj tip kože ravno zaradi tega predstavlja pomemben faktor pri tem, da je nega obraza ustrezna. Samemu obrazu je že zaradi dejstev, da je venomer izpostavljen različnim vremenskim razmeram, sončnim žarkom ter ostalim dejavnikom, potrebno posvečati še toliko več pozornosti, ter kožo na tem predelu telesa ustrezno zaščititi in vzdrževati. Še posebej občutljiva je koža okoli oči, saj v tem predelu ni lojnih in znojnih žlez, zato je potrebno ta predel redno negovati z vlažilnimi kremami namenjenimi za to območje. Kljub obširni ponudbi proizvodov na trgu za nego vseh tipov kože, vse večji modernizaciji in zavesti o zdravem načinu življenja, pa se še najdejo tisti, katerim nega obraza ne predstavlja nek pomemben faktor v živjenju. Marsikdo meni, da je bolje vse prepustiti naravni poti brez kakršnih koli kozmetičnih sredstev. Tako mišljenje je zmotno, saj naša koža za zdrav videz potrebuje številne hranilne snovi za katere narava sama ne poskrbi. Seveda je potrebno upoštevati dejstvo, da so tudi nekateri kozmetični preparati neustrezni, saj predvsem tisti agresivni, vsebujejo strupene kemikalije. Te se največkrat nahajajo v izdelkih, kateri obljubljajo drastične spremembe v kratkem času.

Dvomite v to, da lahko blag ali naraven izdelek uvede določene spremembe na koži? Dokazano je, da dolgotrajna uporaba tovrstnih izdelkov prinaša pozitivne rezultate, kar je še en razlog več zakaj je potrebno pravočasno poskrbeti zase in za svojo kožo. Skrb namreč ni pomembna zgolj zaradi zdravja, z lepo urejeno in vzdrževano kožo boste postali bolj samozavestni in zadovoljni s seboj.

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi neomejeno kuponov;
 • ena oseba lahko koristi max 3 kupone;
 • kupone lahko podarite;
 • kupon koristite v Frizerskem salonu La Mirall, Pot v Toplice 9, 2250 Ptuj;
 • obvezna predhodna rezervacija na telefon 031/322-605;
 • PRESENEČENJE V VREDNOSTI 30€;
 • kupon je unovčljiv do 31.12.2011.

Lokacija

Frizerski studio Lamirall
Pot v Toplice 9
2250 Ptuj

Podjetje

DAVID GLASER s.p.
Pot v Toplice 9
2250 Ptuj

Ne spreglej Top izdelke

 • Super nizka cena za avtokamero, ki posname dogajanje na cesti!

  Posname dogajanje na cesti!
   Plačilo po povzetju
  25.35 € 99.00 €
  -80%
 • Masažni Svinčnik proti Gubam za Oči in Ustnice

  23.03 € 38.00 €
  SUPER
  CENA
 • Za hitrejšo rast las SERUM Regrow - Ingver - čudežna in zdravilna rastlina

  Ponovno spodbudi rast las!
   Plačilo po povzetju Izboljša videz Varen za uporabo
  23.03 € 59.90 €
  -65%
 • Komplet električna krtača proti izpadanju las z dodatki (12-delni)

  Močnejši in bolj zdravi lasje!
    Plačilo po povzetju  Enostavna uporaba  Pozitivno delovanje na lasišče
  30.20 € 59.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!