MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

4 nekirurške liposukcije - kavitacija + 4 tretmaji radiofrekvence + 4 tretmaji body wrappinga + 4 vadbe na vibracijski plošči + GRATIS IPL fotopomlajevanje IN GRATIS IPL trajno odstranjevanje dlak BRADA ali BRČICE!

Ponudba je potekla!

Želite vašemu telesu privoščiti najboljše?

Potem ne spreglejte današnje ponudbe in pohitite z nakupom, saj ugodnejše ponudbe ne boste dobili nikjer!

Lahko se pohvalimo z zadovoljnimi strankami iz cele Slovenije.

KAVITACIJA - NEKIRURŠKA LIPOSUKCIJA

Ultrazvočna nekirurška lipoliza je prva klinično preskušena metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih oblog in oblikovanje telesa z uničevanjem maščobnih celic za moške in ženske. Poseg traja do 60 minut, odvisno od predela in velikosti le tega.

Kavitacija omogočata koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. &jihova vsebnost, maščobne kisline (trigliceridi) se sprostijo in delno odstranijo preko limfnih in krvnih žil, delno (proste maščobe) pa se razgradijo v jetrih kot vsaka maščobo iz hrane. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nepoškodovani.

Ultra zvok so mehanske vibracije s frekvenco,ki presega slušni nivo človeškega ušesa. Hitrost širjenja ultrazvočnih valov je različna glede na »material«, ki ga prečkajo; hitrost je manjša v plinih, višja v tekočinah in zelo visoka v trdih materialih, je dejansko izredno učinkovit aparat v borbi proti trdovratnim maščobam, celulitu in . Ultrazvok z udarnim kavitacijskim učinkom je zasnovan na osnovi najmodernejših izkušenj na področju ultrazvoka s kavitacijskim učinkom in zagotavlja maksimalne rezultate.

Kavitacija daje zelo dobre estetske rezultate, kot so:

 • zmanjševanje akumulacije lokalizirane maščobe
 • zmanjševanje obsega telesa
 • zmanjševanje celulita kakršnekoli vrste in velikosti


Rezultati so vidni že po eni sami terapiji, zmanjšanje obsega za najmanj 1 cm in tudi nad 5 cm.

BODY WRAPPING

Body wrapping je namenjen zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Cecropija - grapefruit je nov proizvod za body wrapping, ki s svojo formulo razgrajuje maščobe, izčiščuje kožo in podkožno tkivo.

1. Najprej izmerimo obseg stegen, bokov, trebuha, pasu in po potrebi nadlahti. Nato se na omenjene dele nanese aromatična krema. Pri tem se sproščajo balastne snovi in limfna tekočina.

2. S tesnim ovijanjem folije se usmerja kompresijski pritisk na tkivo, kri in mezgovnico. Limfni kanali se odprejo, vzpodbudi se cirkulacija mezgovnice, balastne snovi in strupi se preko ledvic izločijo. Z ovijanjem folije pričnemo pri gleznju desne noge. S posebno tehniko ovijanja se nogo tesno ovije do kolena. Od kolena naprej se ovije stegno bolj rahlo, vendar tako, da se folija ne odvije. Pri naslednji plasti ovijanja stegna, ki poteka od kolena do vrha stegna, pa se ovije folijo nekoliko tesneje.

3. Na ta način trdno povijemo zadnjico, boke, trebuh in pas vse do predela pod prsmi. Nadaljujemo z ohlapnim ovijanjem folije preko prsi. Tako preprečimo, da bi se folija pričela odvijati na spodnjem predelu telesa. Na željo stranke se lahko ovijejo tudi roke.

4. Naslednjih 45 minut klient miruje. Povijemo jo v usnjene grelne pasove, ki se segrejejo od 40 – 45 stopinj celzija. Segrevamo jo s pomočjo Beauty Therm Profy aparata. Po 45 minutnem počitku se folijo odstrani, na kar ponovno izmerimo ciljne dele telesa. Na različnih delih telesa je lahko obseg telesa ožji za 1 do 3 centimetre. Po Body wrapping obdelavi ni redkost, da je skupen obseg telesa zmanjšan tudi do 15 centimetrov ali vec. Po končani obdelavi je priporočljivo, da se klient ne tušira, saj tako eterična olja v kremi se več ur delujejo.

RF TERAPIJA

RF je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub, odpravi povešene kože in celulita. Izredno učinkovita je pri sanaciji strijaste kože.

Radiofrekvenčna terapija je zasnovana na edinstveni kapacitivni (CP) tehnologiji. CP tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

Ljudje v procesu staranja v popvrečju izgubimo vsako leto približno 1% kolagena, kar se odraža na zmanjšani prožnosti kože. RF tako s svojim mehanizmom delovanja bistveno izboljšuje stanje povešene kože (obraz, roke, prsi, trebuh, boki ...), gladi gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici ...

RF daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom. Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključkuposamezne terapije.

IPL - lasersko odstranjevanje dlačic

Odstranjevanje nezaželenih dlak je nedvomno eden od prvih in najstarejših kozmetičnih postopkov. V preteklih letih je popularnost tega postopka močno narasla. Metode, ki so se razvile od vsakodnevnega britja, pa do trajnejšega – bolečega načina z voskom, ter do zelo dolgotrajnega postopka z elektrolizo – z iglami. Vsaka od teh metod, tudi epilacija z laserjem, ki pa je v primerjavi z ostalimi metodami prijetnejša in trajnejša, poskuša odstraniti dlake za čim daljši čas.

Vsi vemo, da se nezaželenih dlak trajno ne da odsraniti enostavno s puljenjem. Dlake vedno znova zrastejo. To nam pove, da je potrebno trajno uničiti strukturo, ki omogoča rast dlake.

Aktivno fazo rasti dlake imenujemo »anagena« faza, »talogena« faza pa opisuje obdobje majhne rasti ali nerasti. Za dosego učinkovitega laserskega postopka, je najboljša prehodna faza ponovne rasti, zaradi zahtevne visoke vrednosti hranilnih substanc.

Poraščenost se zmanjša že po prvem tretmaju za 50 % !

Pomembno:

 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • na ostale storitve IPL, vam nudimo 30%popust;
 • GRATIS IPL fotopomlajevanje;
 • GRATIS IPL trajno odstranjevanje dlak BRADA ali BRČICE;
 • kupon koristite v VITA MIDEA salon za nego telesa;
 • potrebna predhodna rezervacija termina na tel.št. 051/388-465;
 • veljavnost kupona je do 28.2.2012.

Lokacija

Vita Midea - Center za lepoto telesa in duha, Brigita Pušnik s. p.
Cesta v Rospoh 22
2351 Kamnica

Podjetje

Vita midea - center za lepoto telesa in duha, Brigita Pušnik s. p.
Šober 50
2354 Bresternica

Ne spreglej Top izdelke

 • Kompresijske nogavice Relax

  Za popolnoma sproščene noge!
   Plačilo po povzetju Primerne za vsak tip obutve Unisex dizajn
  10.99 € 19.90 €
  SUPER
  CENA
 • 5 v 1 polnljiv ergonomski multi-funkcijski brivnik Shavestyler

  Popolni set za nego!
    Plačilo po povzetju  Mokro ali suho britje  5 funkcij
  41.99 € 89.99 €
  SUPER
  CENA
 • Potovalna torba za obutev

  Za organizirano shranjevanje!
   Plačilo po povzetju Praktična in diskretna Za 6 parov čevljev
  25.99 € 39.90 €
  -55%
 • Zložljivi spa za noge Aqua·relax 450W

  Poskrbite za dobro počutje!
    Plačilo po povzetju  Infrardeča toplota  Dvojna funkcija
  73.86 € 99.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!