MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Pregled pri zdravnici tradicionalne kitajske medicine in 1 tretma akupunkture v centru TKM!

Ponudba je potekla!

Tradicionalna kitajska medicina je ena najstarejših medicinskih znanosti na svetu. Človeka obravnava holistično oziroma celostno, kar pomeni, da obravnava tako vzrok kot posledice, energetsko in fizično telo.

Osnova za zdravega človeka je nemoten pretok življenjske energije (qi) po telesu. Iz različnih vzrokov prihaja do blokad pretoka, kar potem pripelje do različnih bolezenskih stanj. Kitajska medicina je z uporabo akupunkture zelo uspešna pri zdravljenju različnih bolezenskih stanj in je mnogokrat uspešna tam, kjer zahodna medicina nima učinka. Za zdravljenje ali izboljšanje splošnega počutja, poučno in koristno.

Center za tradicionalno kitajsko medicino (Center TKM) se nahaja na Drenikovi 32 v Ljubljani, v stavbi Športnega Društva GIB (vhod iz Podlimbarskega ulice). Zaposlena zdravnica dr. Wu Lingling je zdravnica tradicionalne kitajske medicine (TKM) z dvajsetletno prakso. Diplomirala je na Fakulteti za tradicionalno kitajsko medicino province Yunnan. Strokovne izkušnje si je najprej nabirala v Bolnišnici tradicionalne kitajske medicine province Yunnan. Kasneje je več let delala kot osebni zdravnik za zaposlene v kitajskih predstavništvih v tujini. Nekaj let je v Kunmingu vodila kliniko za tradicionalno in klasično medicino, največji poklicno potrditev pa je prejela kot hišna zdravnica v najstarejšem medicinskem centru in lekarni mesta Kunming. Tam jo je zaradi dobrega glasu o učinkovitosti njenih receptov za zeliščne pripravke na mesec obiskalo tudi do 500 pacientov. Glede na to da rada potuje in da je že imela izkušnje z delom v tujini, se je odločila, da bi rada svoje strokovno znanje in izkušnje delila tudi s Slovenci. Slovenija ji je všeč, ker je tako zelena, ker sta dober zrak in voda. Pri Slovencih ji je všeč, da smo topli in iskreni in odprti do tujcev.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi in koristi en kupono, ostale pa lahko podari;
 • potrebna je predhodna rezervacija termina na telefon 040/598-819;
 • ponudba vsebuje: pregled pri zdravnici tradicionalne kitajske medicine in en tretma akupunkture;
 • kupon veljaven do 15.12.2011.

Lokacija

Center TKM Ljubljana
Drenikova 32
1000 Ljubljana

Podjetje

TKM, alternativne oblike zdravljenja, Maša Maruša Cvelbar s.p.
Knezova ulica 18
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Svetilka proti komarjem KL-900

  Enostavno odstranite mrčes!
   Plačilo po povzetju Brez kemičnih snovi in pesticidov
  25.99 € 49.90 €
  -55%
 • Königsmann ACTIVE MAX

  256.37 € 355.00 €
  SUPER
  CENA
 • Brez rezila, uparjalna klimatska naprava z LED O·Cool 90W

  199.90 € 199.99 €
  SUPER
  CENA
 • Pinceta z LED lučko

  4.99 € 9.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!