MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Popust na vgradnjo klimatske naprave

Ponudba je potekla!

Že mislite na vroče poletje, zatohle delovne prostore, neprijetne vroče stene, obupen zrak?! Dihajte sveže, uživajte v ravno prav vlažnih in hladnih prostorih!

Ponujamo več vrst klimatskih naprav z montažo po zelo ugodnih cenah. Tip in model klimatske naprave sta odvisna od funkcionalnosti in potreb v prostoru. Kvalitetna izvedba vgradnje in montaže naprave mora biti prioriteta, saj so od tega odvisni vaši kasnejši stroški porabe, vaše udobje in tudi življenjska doba sistema.

Ponujena montaža pri nas dobavljene klima naprave vključuje: razdalja med zunanjo in notranjo enoto do 5 m, nosila zunanje enote z blažilci, freonska povezava med zunanjo in notranjo enoto (bakrene cevi), višina montaže zunanje enote do 3 m, električna povezava med enotama (v zaščitni RBK cevi), elektro dovod na enoto (do 3 m), odvod kondenza z prostim padom do 5m, preboj stene 1 x (AB) do 40 cm, vakumiranje (kpl), zagon in kontrola delovanja.

Klimatizacija, prezračevanje, hlajenje in ogrevanje, toplotne črpalke, montaža, servis, strojne instalacije in polaganje talnega ogrevanja so naša osnovna dejavnost. Prilagodljivost, natančnost, kakovost in hiter odziv pa so načela, ki nas spremljajo pri našem delu od vsega začetka. Dela izvedemo hitro, strokovno in kvalitetno z garancijo.

Kupcu nudimo ogled prostora in svetovanje ob nakupu vrhunskih naprav s tradicijo in napredno tehnologijo, ki nam zagotavljajo brezhibno delovanje in optimalno služijo svojemu namenu. Ponujamo vam vse, kar potrebujete za vašo novo klimatsko napravo ali toplotno črpalko in za vzdrževanje že obstoječe naprave. Zagotavljamo vam lahko, da boste z našimi storitvami zadovoljni, in da boste v prijetnem hlajenem ali ogrevanem okolju lahko uresničevali svoje cilje in uživali v njih. Širokim možnostim izbire in nabave sledi tudi naše podjetje. Skupaj lahko uskladimo naročnikove želje s ponudbo na tržišču, saj lahko z izkušnjami, ki smo si jih pridobili, tudi svetujemo, pomagamo, priporočamo. Nudimo vam ogled, svetovanje in izdelavo predračuna. Pokličite nas in se prepričajte!

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi več kuponov;
 • nujno je predhodno naročilo po telefonu 01/500-8114 ali mailu info@klima-as.com;
 • kakršne koli dodatne informacije na številki 01/500-8114;
 • kupon velja kot vrednostni bon, ki vključuje klasično montažo klima naprave do 5m, višina max 3m, 1 preboj. Dodatni stroški se obračunajo glede na realizacijo. V primeru montaže zunanje enote na fasado več-stanovanjskega objekta, prevzame kupec dovoljenja za montažo in posledice takšne montaže. Pridobitev morebitnih dovoljen za lokacijo enot in lokacije ostalih instalacij (primeren električen priklop, voda) so v pristojnosti kupca. V primeru zastoja ali prekinitve del zaradi nepridobljenih dovoljen si izvajalec pridržuje pravico do povrnitve nastalih stroškov;
 • kupon veljaven do 30.9.2011.

Lokacija

Klima As d.o.o.
Trebinjska 12
1000 Ljubljana

Podjetje

Klima As d.o.o.
Trebinjska 12
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Parni likalnik za vertikalno likanje 1000W belo-zelen

  Najboljša rešitev za likanje!
    Plačilo po povzetju  Lahka in priročna oblika  Različni nastavki
  37.47 € 69.99 €
  SUPER
  CENA
 • 7 kompletov uhanov s kristali Swarovski! SW 005

  Zagotovo boste opaženi!
   Plačilo po povzetju Primerno za darilo 7 priljubljenih barv
  19.34 € 99.90 €
  -84%
 • Noro nizka cena za magnetni trak za pravilno držo

  Poskrbite za dobro počutje!
   Plačilo po povzetju 12 strateško postavljenih magnetov
   Neviden pod oblačili
  10.79 € 31.90 €
  -78%
 • Očala za virtualno resničnost 145244

  Za navdušence nad IT!
    Plačilo po povzetju
  21.89 € 49.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!