MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

"Su-do Tropical Tan" porjavitev brez nevarnih sončnih žarkov - do pasu

Ponudba je potekla!

Ste prišli z morja skoraj nič porjaveli in vas vsi sprašujejo, kje imate barvo? Vi pa se seveda zavedate nevarnosti močnih sončnih žarkov? Metropolis Spa predstavlja danes Sudo Tropical ten, ki vam omogoči odličen, brezmadežen ten brez izpostavljanja sončnim žarkom ali solariju! Pridobitev temnejše polti s posebnim načinom brizganja je velik napredek v doseganju obarvanja kože.

Tekočina na bazi DHA (Dihydroxyacetona) se brizga s pomočjo peresa, z zračnim pritiskom, po vsem telesu, ali po željenih delih telesa. Polt potemni po 5-ih urah po nanosu in traja do 8 dni. Dodatno brizganje za podaljšanje obstoja potemnjene polti se lahko izvede kadarkoli. "Su-do Tropical Tan" tekočina se na koži popolnoma posuši v 10-ih minutah. Redna uporaba kreme, mleka ali losiona za kožo, vam bo omogočila obdržati barvo dalj časa.

"Tropical Tan" tekočine so popolnoma varne in ne povzročajo običajnih problemov, ki nastajajo pri sončenju (opeklin, prehitro staranje kože ali ostale nevarne kožne poškodbe). S "Su-do Tropical Tan-om" pridobite popolno barvo šele po 5-ih urah. V tem času ni priporočljivo, da telovadite, se kopate ali tuširate. Morda boste opazili barvo v vodi po prvem kopanju ali tuširanju, kar pa ne zmanjša učinka porjavitve.

Vzdrževanje tena: S pogosto uporabo kreme za kožo bo trajala porjavitev 7 - 10 dni, kar je tudi odvisno od vrste kože, naravne barve kože in kolikokrat se kopate/tuširate. Če je potrebno, se priporoča po prvi aplikaciji ponovno brizganje po 3 - 4 dneh. Sončenje po aplikaciji Su-do Tena je dovoljeno, a priporočamo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem.

Kontra indikacije: "Su-do Tropical Tan" se ne sme uporabljati na bolni koži ali pri nosečnicah v prvih treh mesecih nosečnosti. Recite ADIJO nevarnim sončnim žarkom in porjavite varno!

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • kupon velja za eno terapijo DO PASU;
 • možno je doplačilo za celo telo;
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • potrebna predhodna rezervacija termina na 01 83 111 44, 0590 37 500;
 • informacije: info@metropolis.si
 • veljavnost kupona: 15.09.2011.

Lokacija

Metropolis SPA d.o.o.
Steletova cesta 25
1241 Kamnik

Podjetje

Metropolis SPA d.o.o.
Steletova cesta 25
1241 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • Tablica za risanje in pisanje LCD Magic Drablet

  Popolna za otroke in odrasle!
   Plačilo po povzetju LCD zaslon Popolna za darilo
  25.99 € 29.90 €
  -40%
 • Vzglavnik Blue-Tech MEMORY

  49.90 € 89.90 €
  SUPER
  CENA
 • LED solarna svetilka s senzorjem

  15.99 € 39.00 €
  SUPER
  CENA
 • Otroška napihljiva boksarska vreča s stojalom

  Trening je lahko zabaven!
    Plačilo po povzetju  Prenosna, lahka, odporna in izdržljiva
  25.99 € 49.99 €
  -55%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!