MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

EmporiaS depilacija celih nog (30min), brazilska depilacija (30 min) in kolagenska terapija (15 min)

Ponudba je potekla!

V salonu lepote EmporiaS radi presenečajo in tokrat so za vas pripravili super depilacijo s sladkorno pasto točno tistih predelov, ki vas vedno znova morijo! Depilacija s sladkorno pasto rinaša namreč kar nekaj prednosti, čeprav so vam pripravljeni na vašo željo opisane predele tudi klasično povoskati, v kolikor ne bi želeli preiskusiti sladkorne paste.

Pasto lahko uporabljamo za odstranjevanje dlak po celem telesu, kot tudi za obraz za ženske in moške; tudi za intimne predele. Sladkorna pasta se ne prilepi na kožo: Sladkorna pasta odstrani le odmrle in suhe kožne celice, tako kot nežen piling, kar izboljša stanje kože. Ker se sladkorna pasta prilepi le za dlake in ne na kožo, je občutek bolečine bistveno manjši, kot pri običajni depilaciji. Poleg tega je mogoče s pasto obdelovati eno in isto področje večkrat, ne da bi pri tem razdražili kožo.

Sladkorna pasta zlomi manj dlak: Sladkorna pasta s svojo mehko konsistenco in posebnim nanosom le – te na kožo – v nasprotni smeri rasti dlak, doseže lasne mešičke in s tem omogoča boljše odstranjevanje dlak.To v kombinaciji z odstranjevanjem dlak v smeri rasti zagotavlja depilacijo s korenom dlake, občutek bolečine pa je manjši, prav tako je manj zlomljenih dlak pri lasnem mešičku.

Depilacija s sladkorno pasto zmanjšuje vraščanje dlak:Ker se dlake odstranujejo v smeri njihove rasti, se pri tem zlomi izredno malo število dlak. Zlomljene dlake ponavadi ponovno izrastejo pod površino kože.

Sladkorna pasta zagotavlja odstranjevanje zelo kratkih dlak! Kot smo že omenili zgoraj, sladkorna pasta prodre globoko v lasni folikel, kar pomeni, da lahko odstranjujemo dlačice dolge le 2mm!

Sladkorna pasta je topna v vodi: Sladkorno pasto zato zlahka odstranimo iz kože in oblačil. Prav tako ostane vlažna in fleksibilna dalj časa, kar nam omogoča uporabo na večjih telesnih površinah, saj se ne strdi in se z lahkoto odstrani z kože.

Za konec boste lahko mirno legli še v kolarij na kolagensko terapijo.. Aparat, ki je zelo podoben solariju, le da so notri namesto škodljivih uvA in uvB žarnic, žarnice, ki sijejo in s frekvenco vplivajo na proizvodnjo kolagena in elastina v koži, vas bo dobesedno pomladil in prerodil. Enostavno ležete, se sprostite in pustite, da koža zaživi v vsej svoji lepoti.Kaj še čakate? Veselo v nakup in hkrati tudi v rezervacijo termina!

Pomembno:

 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • en kupon velja za eno osebo;
 • trajanje: cca 75 minut;
 • info: trilijon@gmail.com ali 070 820 850;
 • obvezna predhodna rezervacija termina;
 • POZOR! Odpoved že dogovorjenega termina je obvezna najmanj 48 ur pred koriščenjem, sicer se smatra, da je bil kupon unovčen;
 • veljavnost kupona: do 30.9.2011.

Lokacija

Salon lepote EMPORIAS
Brnčičeva ulica 13
1000 Ljubljana

Podjetje

Trilijon d.o.o.
Perovo 26
1241 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • UV sterilizator za zobne ščetke z držalom in dozatorjem zobne paste Smiluv

  22.99 € 34.99 €
  SUPER
  CENA
 • Elektrostimulator za odstranjevanje bolečine TENS Mini

  Poskrbite za zdravje!
   Plačilo po povzetju Učinkovito odpravlja bolečine Majhna, kompaktna oblika
  31.99 € 89.90 €
  -73%
 • Shujševalni stezik Turmalin Shorts

  Preizkusite pozitive učinke!
   Plačilo po povzetju Velikosti: M, L, XL
  22.99 € 39.90 €
  SUPER
  CENA
 • Kirurška Maska s 3 Sloji ST (Paket 50 kosa)

  10.99 € 0.00 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!