MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Knjiga "Rojeni v obilju" avtorja Boba Proctorja

Ponudba je potekla!

Poletno branje? Ga še nimate? Potem obvezno kupite današnjo super ponudbo in naredite nekaj zase in za svojo dušo in osebnostno rast! Zakaj? Berite naprej, verjemite, splača se...:)

Knjiga Rojeni v obilju zaradi svoje praktične narave in preprostega načina podajanja snovi velja za eno najboljših knjig na področju osebnostne rasti na svetu.

Avtor Bob Proctor se z osebnostno rastjo ukvarja že 40 let in velja za enega najbolj znanih učiteljev Zakona Privlačnosti na svetu. Nastopil je v znamenitem filmu Skrivnost (The Secret) in bil gost najbolj gledanih oddaj na svetu (Oprah, Ellen deGeneris Show, Larry King...). Knjiga je prevedena v številne jezike po svetu in prodana v več-milijonski nakladi. Izjemno poletno branje, ki življenju dodaja vrednost.

Citat z naslovnice: " Z Bobom Proctorjem sva imela oba priložnost skupaj nastopati na številnih odrih. To je posebna čast, saj meniva, da poseduje redko in bogato znanje o tem, kako um programiramo tako, da deluje s svojo največjo močjo. Prepričana sva, da nihče drug na svetu teh konceptov ne uči tako jasno in natančno kot Bob proctor". Marc Victor Hansen & Jack Canfield, soavtorja mednarodne uspešnice št.1 - Kurja juhica za dušo

Iz predgovora:

" Lahko, da je Zig Ziglar mojster motivacije, Mark Victor Hansen, avtor knjige Juhica za dušo, mojster pripovedovanja zgodb ter Anthony Robbins guru osebnostnega razvoja, vendar pa je Bob Proctor mojster mislec. Ko gre za sistemiziranje življenja, ga ni nikogar, ki bi mu bil dorasel. On je enostavno najboljši. Bob Proctor zbira misli tako, kot je Imelda Marcos nekoč zbirala čevlje. Povezuje jih v prečudovito tkanino; ena misel logično vodi k drugi, dokler ni zgrajena celotna metoda. V tem delu, Rojeni v obilju, je Bobu Proctorju ponovno uspelo. Tokrat na način, ki vas korak za korakom popelje do presenetljivega odkritja, da za uspeh ni potrebno vedno segati "tam ven" za stvarmi ki jih nimate, temveč raje "sezite preko" in preuredite stvari, ki že obstajajo. Med branjem sem bil očaran, saj Bob svoje trditve gradi zelo pazljivo, nato pa sem nemudoma začel tudi uporabljati njegove zaključke pri tekočih zadevah in v medčloveških odnosih. In prav tukaj se skriva največja vrednost te knjige. Predlagano lahko namreč takoj tudi uporabite v svojem življenju. Na vaše življenje bo začelo vplivati veliko hitreje, kot pa boste prišli do zadnjega poglavja. ... " Doug Wead, posebni svetovalec Predsednika ZDA v Bush-evi administraciji

Vsebina:

1. POGLAVJE: “JAZ IN DENAR”
2. POGLAVJE: “KOLIKO JE DOVOLJ”
3. POGLAVJE: “USTVARJALEC SLIK”
4. POGLAVJE: “PREDAJTE VIŠJI SILI, DA OPRAVI DO KONCA”
5. POGLAVJE: “PRIČAKUJTE OBILJE”
6. POGLAVJE: “ZAKON VIBRACIJE IN PRIVLAČNOSTI”
7. POGLAVJE: "LJUDJE, KI TVEGAJO"
8. POGLAVJE: "ROB BRITVICE"
9. POGLAVJE: “NE RAZMIŠLJAJTE VZVRATNO"
10.POGLAVJE: “VAKUUMSKI ZAKON NAPREDKA"

Pomembno:

 • en kupon velja za eno knjigo;
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • informacije na 01/511-10-88 ali na edvard.kadic@novaplus.si;
 • knjigo lahko prevzamete na sedežu podjetja Nova Plus, Stegne 3, Ljubljana;
 • lahko vam jo tudi pošljejo po pošti (poštni stroški NISO v ceni kupona!);
 • veljavnost kupona: 31.08.2011.

Lokacija

NOVA PLUS d.o.o.
Stegne 3
1000 Ljubljana

Podjetje

NOVA PLUS d.o.o.
Stegne 3
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Pest Control Repeller - UV odganjalec škodljivcev

  Adijo nepovabljenim gostom!
   Plačilo po povzetju Je netoksičen Ne oddaja vonjav
  13.22 € 49.90 €
  -75%
 • Razstrupljevalni obliži za stopala (10 Kosov)

  Poskrbite za zdravje nog!
   Plačilo po povzetju 10 kosov
  14.43 € 24.90 €
  SUPER
  CENA
 • Komplet čistilnih ščetk za sveder Cyclean 3 Kosi

  16.42 € 29.99 €
  SUPER
  CENA
 • Biomagnetni Uhani za Hujšanje Slimagnetic

  10.79 € 20.99 €
  -57%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!