MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Anticelulitna terapija Body wrapping

Ponudba je potekla!

Medicinsko estetski center Perfect body (pozor: nova lokacija!) tokrat predstavlja Body wraping. Ta je najbolj učinkovit proti celulitu, za povečanje tonusa kože, pri oslabelem in z vodo nakopičenem tkivu, za zmanjšanje obsega in za prožnost kože po nosečnosti in po ali med shujševalnimi kurami.

Potrebujete še kakšen razlog za nakup današnjega kupona? Verjetno ne, bo reklo večina vas, ki zdajle to berete.... :)

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Kremo za body wrapping vtrejo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujejo, ovijejo s posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Že po enkratnem tretmaju bo viden dosežek - izboljšanje tonusa kože, odprava celulita in zmanjšanje obsega in maščobnih oblog. Prednost tega načina je, da kreme v telesu delujejo še nekaj ur. Po končanem tretmaju je priporočljivo da se ne tuširate vsaj dve uri. Za dobre rezultate priporočamo od 8-12 terapij.

Metoda Kozmetike Afrodita za oblikovanje lepega telesa brez celulita je v zadnjih letih dobila nove razsežnosti, ki so plod dolgoletnih izkušenj, najnovejših spoznanj in vedenj o celulitu, ter izjemnega poznavanja sestavin rastlinskega izvora, ki imajo tudi znanstveno dokazljive učinke.

Povijanje telesa - body wrapping, ki je sicer že nekaj let uveljavljena metoda v postopkih odpravljanja celulita, so v Kozmetiki Afrodita nadgradili z nego z izjemno učinkovitimi preparati, kot so:

KREMA CIMET AHA FORTE: Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.

KREMA GRAPEFRUIT & CECROPIA: Zahvaljujoč izjemni sinergiji izvlečka cekropije in eteričnega olja grenivke je zelo unčikovit preparat za intenzivno razgradnjo maščob, odvajanje vode in toksinov ter za raztezanje ohlapne kože.

Body wrapping je odlično dopolnilo drugim tretmajem oblikovanja telesa, (lipomasaža, ELOS tehnologija - Vela Shape). V medicinsko estetskem centru Perfect body lahko kupite tudi kreme za nadaljno nego doma....ali pa se raje pustite crkljati pri njih....za takšno ceno si to lahko privoščite!

Pomembno:

 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • potrebno predhodno naročilo na 031/760-280;
 • veljavnost do 30.9.2011.

Lokacija

Medicinsko estetski center Perfect Body
Turnerjeva 41
2000 Maribor

Podjetje

Salon Perfect Body, Sašo Bežik s.p.
Plečnikova ulica 3
2000 Maribor

Ne spreglej Top izdelke

 • Začasni Tatuji Bijou Tattou

  12.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Prilagodljivi korektor drže za hrbtenico Pro

  Zagotavlja odlično podporo!
    Plačilo po povzetju  Diskreten in prilagodljiv
  27.99 € 49.99 €
  SUPER
  CENA
 • Aviatorska sončna očala z modrimi lečami s 100% UV zaščito!

  Nimajo konkurence v dizajnu!
   Plačilo po povzetju 100% UV-zaščita
  10.99 € 49.00 €
  -83%
 • Nastavki za zobno ščetko Philips Sonicare!

  Vrhunska čistoča ustne votline
   Hitra dostava Zmogljiva in trpežna 100% varna za zobe in dlesni
  13.99 € 40.00 €
  -75%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!