MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Kavitacija in presoterapija

Ponudba je potekla!

Studio Elite v Ljubljani je za vas pripravil posebno dobro kombinacijo oblikovanja telesa - kavitacijo in presoterapijo - in to kar 60% ceneje! Kaj je kavitacija, že dobro veste. Preprosto in kratko: gre za zelo učinkovito in hitro vidno NEKIRURŠKO LIPOSUKCIJO. Brez bolečin, zbadanja in ostalih neprijetnosti, samo manj centimetrov.

V studiu Elite bodo kavitacijo za vas skombinirali s presoterapijo, ki je aparaturna masaža, primerljiva z ročno limfno drenažo! Ah, boste rekli...spet ena od mnogih oblik oblikovanja telesa, pa še vedno to ni to...z lastnih izkušenj vam lahko povemo, da učinkuje! Že po prvem tretmaju boste opazili učinek, še boljši pa bo po petih, šestih ali desetih tretmajih (odvisno od stanja, v katerem ste).

Metoda kavitacije pomeni revolucionarno prelomnico v reševanju problematike celulita in prekomernih maščobnih oblog na posameznih predelih telesa. Gre za visoko učinkovito in neinvazivno metodo razbijanja maščobnih celic v telesu in vidno preoblikovanje telesa. V Studiu Elite bodo poskrbeli, da boste v poletje vstopili kar najbolje pripravljeni in zadovoljni s svojo postavo!

Presoterapija je aparaturna masaža, primerljiva z ročno limfno drenažo, ki deluje tako, da z nadtlačno zračno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjena na telo in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Z njo izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavimo odpadle proizvode presnove iz telesa in bistveno zmanjšamo količino prosto plavajoče tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Presoterapija občutno poveča rezultate shujševalnih programov.

Kombinacija dveh učinkovitih tretmajev za zavidljive rezultate. In samo za vas - kar 60% ceneje! Ni še zamujeno poletje z lepo postavo, zato pohitite z nakupom.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo in vsebuje kavitacijo in presoterapijo;
 • kupite lahko neomejeno število kuponov;
 • informacije in predhodna naročila na: info@elite-studio.si, 030/261-727;
 • veljavnost: 30.09.2011.

Lokacija

Studio Elite
Tacenska 135a
1000 Ljubljana

Podjetje

Erno Szilagyi s.p.
Tacenska 135a
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • LED odganjalec mrčesa in glodavcev

  Za zaščito vašega doma!
   Plačilo po povzetju
  16.85 € 39.90 €
  -68%
 • Kirurška Maska s 3 Sloji ST (Paket 50 kosa)

  10.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Menstrualna skodelica, S in L velikost!

  Največja inovacija za ženske!
   Plačilo po povzetju 100% nealergena
   Življenjska doba 10 let
  13.22 € 38.00 €
  -74%
 • Zmogljiva pametna U8 ura združljiva z Android in Apple telefoni

  Računalnik na vaši roki!
   Plačilo po povzetju Možnosti povezovanja
   Zaslon na dotik
  25.35 € 200.00 €

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!