MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki

Kavitacija in presoterapija

Ponudba je potekla!

Studio Elite v Ljubljani je za vas pripravil posebno dobro kombinacijo oblikovanja telesa - kavitacijo in presoterapijo - in to kar 60% ceneje! Kaj je kavitacija, že dobro veste. Preprosto in kratko: gre za zelo učinkovito in hitro vidno NEKIRURŠKO LIPOSUKCIJO. Brez bolečin, zbadanja in ostalih neprijetnosti, samo manj centimetrov.

V studiu Elite bodo kavitacijo za vas skombinirali s presoterapijo, ki je aparaturna masaža, primerljiva z ročno limfno drenažo! Ah, boste rekli...spet ena od mnogih oblik oblikovanja telesa, pa še vedno to ni to...z lastnih izkušenj vam lahko povemo, da učinkuje! Že po prvem tretmaju boste opazili učinek, še boljši pa bo po petih, šestih ali desetih tretmajih (odvisno od stanja, v katerem ste).

Metoda kavitacije pomeni revolucionarno prelomnico v reševanju problematike celulita in prekomernih maščobnih oblog na posameznih predelih telesa. Gre za visoko učinkovito in neinvazivno metodo razbijanja maščobnih celic v telesu in vidno preoblikovanje telesa. V Studiu Elite bodo poskrbeli, da boste v poletje vstopili kar najbolje pripravljeni in zadovoljni s svojo postavo!

Presoterapija je aparaturna masaža, primerljiva z ročno limfno drenažo, ki deluje tako, da z nadtlačno zračno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjena na telo in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Z njo izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavimo odpadle proizvode presnove iz telesa in bistveno zmanjšamo količino prosto plavajoče tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Presoterapija občutno poveča rezultate shujševalnih programov.

Kombinacija dveh učinkovitih tretmajev za zavidljive rezultate. In samo za vas - kar 60% ceneje! Ni še zamujeno poletje z lepo postavo, zato pohitite z nakupom.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo in vsebuje kavitacijo in presoterapijo;
 • kupite lahko neomejeno število kuponov;
 • informacije in predhodna naročila na: info@elite-studio.si, 030/261-727;
 • veljavnost: 30.09.2011.

Lokacija

Studio Elite
Tacenska 135a
1000 Ljubljana

Podjetje

Erno Szilagyi s.p.
Tacenska 135a
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Spominska škatla za dojenčke

  Shranite vaše spomine!
   Plačilo po povzetju Prostor za vpisovanje informacij o dojenčku
  13.22 € 39.90 €
 • Izvlečna cev XXL Hose 7,5 m

  Najbolj inovativna vrtna cev!
   Plačilo po povzetju
  17.49 € 29.90 €
  -50%
 • Razstrupljevalni obliži za stopala (10 Kosov)

  Poskrbite za zdravje nog!
   Plačilo po povzetju 10 kosov
  14.43 € 24.90 €
  SUPER
  CENA
 • 8-kompatibilnih nastavkov za zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean FlexCare!

  Poskrbite za lepši nasmeh!
   Plačilo po povzetju Temeljito očisti zobe in dlesni
  13.22 € 39.90 €
  -75%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!