MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Laserska depilacija velike bikini linije - paket 10 obiskov

Ponudba je potekla!

Poletje je že tu, vam pa še vedno nagajajo nadležne dlake! Drage moje, še veedno je pravi čas, da se za vedno znebite odvečnih dlak in boste tako drugo leto kar sijale od zadovoljstva v vaših novih bikini kopalkah! Rešitev za vas (no, vsaj za veliko bikini linijo) je tokrat laser FOTONA. Z enim najbolj kakovostnh laserjev vam bodo trajno odstranili dlake na področju velike bikini linije in z nakupom današnjega kupona boste deležne kar 10 - ih obiskov, kar je v večini primerov dovolj za trajno odstranitev dlak. Kozmetični studio Danijela je nov in se nahaja v Šenčurju, neposredno ob izhodu Brnik iz AC proti Gorenjski.

In še to so nam povedale dozdajšnje uporabnice in o tem se je prepričal tudi ženski del ekipe Privoščite.si: KOŽA SE VAM NE BO VEČ VNEMALA, nadležnih rdečih pikic ne bo več, že z nekaj obiski boste dlake zelo razredčili in tako imeli poleti mnogo manj težav, vsakodnevno britje ali depilacijo boste pa skoraj lahko pozabile!

Odstranjevanje dlak z laserjem je zelo učinkovito in prvi učinki so vidni že po prvi terapiji. Rešuje težave pri prekomerni poraščenosti. S Fotona laserjem v rokah strokovanjaka vam v salonu Danijela res lahko pomagajo, saj omogoča tako selektivno kot tudi homogeno fototermolizo, njuna kombinacija pa daje najboljše karateristike. Pa še to - lokacija salona Danijela je v neposredni bližini avtoceste - izhod Brnik, še nekaj minut in že ste tam (ob glavni ceste Brnik - Kranj, nasproti Kadivca).

Dragi gospodje, če veste, da si vaša dama to že dolgo želi in si še do danes tega ni privoščila, potem je lahko paket tudi odlično presenečenje in darilo!

Pomembno:

 • en kupon velja za 10 obiskov;
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • potrebna predhodna najava na 04/251-14-28 ali 041/531-477;
 • laser ne učinkuje na svetle dlake;
 • veljavnost: 30.9.2011 (do takrat morate opraviti prvo terapijo).

Lokacija

Kozmetični salon Danijela
Delavska cesta 26
4208 Šenčur

Podjetje

Danijela Miletić s.p.
Delavska cesta 26
4208 Šenčur

Ne spreglej Top izdelke

 • Brezžični polnilnik 5-v-1 s stojalom za organizator in LED-svetilko USB DesKing

  24.99 € 34.99 €
  SUPER
  CENA
 • Pinceta z LED lučko

  4.99 € 9.99 €
  SUPER
  CENA
 • Königsmann Forgia

  144.78 € 355.00 €
  -75%
 • Čep za odtoke Odor Stop

  11.90 € 29.90 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!