MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki

LUKSUZNI paket 13ih terapij v Metropolis spa Kamnik

Ponudba je potekla!

Saj ni res, boste rekli.. pa je! Danes smo se odločili ponuditi resnično LUKSUZNI paket za vaše telo in videz! Celotni paket vsebuje kar 13 terapij, znotraj katerih boste lahko oblikovali telo, odstranili celulit, napeli vašo kožo in odstranili kakšno gubico, poskrbeli bodo tudi za vaša lepa stopala, boljši tonus kože in še in še! Tako dobro skrbijo za vas samo v METROPOLIS SPA-ju v Kamniku. Pa še opis nekaterih pojmov, če postopkov še ne poznate (točno število in trajanje posamezne terapije je navedeno v opombah):

KAVITACIJA: Aparat Green CaVite Prestige je napredna tehnologija kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, Žile, Živci in mišice ostanejo pri tem nedotaknjeni. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu (2-5cm), vendar pa dodatni tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njihov obseg.

RADIO FREKVENCA: Radiofrekvenčna terapija je zasnovana na edinstveni kapacitivni (CP) tehnologiji. CP tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

ELEKTRO-MIŠIČNA STIMULACIJA: Aparat je specialno oblikovan za delo v kozmetiki in je pogoj za uspešno zmanjševanje celulitnih oblog ter za izboljševanje tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: za terapijo celulita, za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza), za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo.

LIMFNA DRENAŽA: Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

KRALJEVA PEDIKURA: Pri pedikuri se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Na koncu se noge še osvežijo z losjonom in kožo stopal se nahrani s primerno kremo. Kraljeva pedikura je primerna za vse, ki želijo imeti noge perfektno urejene in spočite. Pri kraljevi pedikuri se naredi še piling nog (do gležnjev), nohte se poljubno nalakira in na koncu se noge zmasira do kolen.

Pomembno:

 • en kupon velja za 13 terapij in sicer: 3x20 min radiofrekvence, 2x20 min kavitacije, 3x45 min strojna limfna drenaža, 3x45 min stimulacija mišic, 3x nanos aktivatorja in seruma za boljši tonus kože, 1x ultrazvok obraza za bolj napeto kožo in 1x kraljeva pedikura;
 • kupite in podarite lahko neomejeno število paketov;
 • potrebna predhodna rezervacija termina na 01 83 111 44, 0590 37 500;
 • informacije tudi na info@metropolis.si;
 • veljavnost kupona: 31.8.2011.

Lokacija

Metropolis SPA d.o.o.
Steletova cesta 25
1241 Kamnik

Podjetje

Metropolis SPA d.o.o.
Steletova cesta 25
1241 Kamnik

Ne spreglej Top izdelke

 • 5 v 1 polnljiv ergonomski multi-funkcijski brivnik Shavestyler

  Popolni set za nego!
    Plačilo po povzetju  Mokro ali suho britje  5 funkcij
  37.40 € 89.99 €
  SUPER
  CENA
 • X SMART HOME wifi brezžični pametni zvonec

  Spremljajte dogajanje!
   Nadzor pred vrati Enostavna namestitev
  54.89 € 139.00 €
  -60%
 • Aviatorska sončna očala z modrimi lečami s 100% UV zaščito!

  Nimajo konkurence v dizajnu!
   Plačilo po povzetju 100% UV-zaščita
  9.79 € 49.00 €
  -83%
 • Zapestnica elegance with SWAROVSKI ELEMENTS SW 007

  Privoščite si vrhunski nakit!
   Plačilo po povzetju Darilna škatlica za nakit
  10.89 € 39.00 €

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!