MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

120 minutna »PETJA TERAPIJA«

Ponudba je potekla!

Po večletnih izkušnjah so v centru »NASMEH« oblikovali terapijo, ki je skupek vseh terapij, ki jih pri njih izvajajo. Izkušnje potrjujejo doseganje željenih rezultatov veliko hitreje, kot če bi izvajali vsako terapijo posebej. To je »PETJA TERAPIJA«, ki zajema:

1. Refleksoconska masaža stopal - diagnostika
2. Dorn-Breuss terapija - diagnostika
3. Maya abdominalna terapija-Arvigo tehnike - diagnostika
4. Svetovanje na osnovi ugotovljenega

Vsaka od navedenih terapij je popolnoma samostojna in jih terapevti, v večini, na ta način tudi izvajajo. Za katerokoli se odločite, vam bo v pomoč na poti doseganja ciljev, kot so: poiskati vzroke najrazličnejših zdravstvenih težav, s katerimi se srečujete in ustvariti ravnovesje v organizmu, kar je najpomembnejši dejavnik za zdravo, zadovoljno in polno življenje.

V nadaljevanju si preberite, čemu služi vsaka terapija posebej, ki jo danes dobite v paketu 120 - ih minut čiste sprostitve.

REFLEKSOCONSKA MASAŽA STOPAL

Masaža refleksnih con je oblika terapije, ki se je v mnogih letih razvila iz starega ljudskega znanja v natančno določeno posebno masažo stopal, ki stimulira refleksne cone na stopalih in preko teh povzroča reakcije v odgovarjajočih delih telesa, organih in organskih sistemih in tako sproži samozdravljenje in mu daje možnost ponovne vzpostavitve notranjega ravnovesja. Iz tega sledi, da je vsako stopalo zrcalna slika zdravstvenega stanja človekovega telesa in ključ do njegovega telesnega sistema.

DORN-BREUSS TERAPIJA

Dornova metoda je holistična metoda zdravljenja. Je varen, nežen, ne-manipulativen in predvsem zelo učinkovit način uravnavanja hrbtenice in ostalih sklepov. Tako je Dornova metoda edinstvena pomoč pri pogostih težavah kot so kronične bolečine v križu ali kjerkoli drugje v hrbtu, pri herniji, sciatici, skuliozi, pri težavah s kolki, koleni in ostalimi sklepi, pri težavah z vratno hrbtenico in ramenskim obročem, pri glavobolih in migrenah... Prav tako pomaga blažiti revmatična obolenja in artritis ter daje oporo pri zdravljenju vseh notranjih bolezni in stanj. In končno, Dornova metoda temelji tudi na samopomoči skozi enostavne vaje, ki še pospešijo zdravljenje samo. Dornovo metodo vedno pospremimo z zelo sprostitveno Breuss tehniko, ki temelji na raztegovanju hrbtenice in posledično sproščanju živčnih kanalov, stisnjenih živcev in globokih mišic, ki so ničkolikokrat vzrok napetosti in bolečin v hrbtu ter predstavljajo vzrok za zamik vretenc in ukrivljanje hrbtenice ter telesa samega.

ARVIGO TEHNIKE MAYA ABDOMINALNE TERAPIJE (ATMAT)

Abdominalna masaža je terapevtski tretma, ki odpravlja prvotne vzroke za težave z reproduktivnimi in prebavnimi sistemi pri ženskah in moških, uravnava in zdravi napetosti v medenici in celotnem trebuhu ter s tem preprečuje napredek simptomov v kronične bolezni. ATMAT je terapija, ki jo lahko izvajamo pri ženskah in moških v vseh starostih. Zelo priporočljiva je tako v nosečnosti, kakor tudi v poporodnem obdobju.
Nekaj simptomov in težav, ki jih ATMAT zelo uspešno zdravi:

ŽENSKE: SIMPTOMI PREMAKNJENE MATERNICE IN ZAKRČENE PREPONE

Boleča in neredna obdobja menstruacije in ovulacije, temni, gosti izločki na začetku in koncu menstruacije, slabokrvnost, glavoboli, depresija, tesnoba, PMS, maternični polipi, ciste na jajčnikih, maternični tumorji, fibroidi, vaginitis, maternična infekcija, hormonsko neravnovesje, težavne menopavze, boleči spolni odnosi, neplodnost, kronično splavljanje, težavna nosečnost in porod, prezgodnji porod, slabotni novorojenčki, bolečine v medenici in spodnjem delu hrbta, utrujene in odrevenele noge, pekoča stopala, krčne žile, ronična slaba prebava / zgaga in še bi lahko naštevali.

MOŠKI: PROSTATA IN ZAKRČENA PREPONA

Masaža se izvaja na enak način pri moških. Prostata je žlezni organ, ki počiva za mehurjem in nima ligamentov za podporo. Žleza prostate lahko postane zamašena, posledično zgodnja faza BPH (benigna hipertrofija prostate), impotenca (odvisno od primera), zmanjšano število spermijev, ... Izvajanje masaže na trebuhu podpira zdrave funkcije organov in olajša prenapetost.

Zgodnja in srednja faza nabrekle prostate, BPH (Benign Prostatic Hyperplasia), impotenca, motnje v erekciji, gastritis, prebavne motnje in zgaga, omejeno dihanje, ki vodi v napetosti, krčne žile, vnetje mehurja, depresije, bolečine v hrbtu in še in še.

Četudi samo sumite, da vas pesti katera od zgoraj naštetih težav, zgrabite današnjo priložnost in začnite vašo pot k zdravju kar 70% ceneje v centru alternativnega zdravja NASMEH.

V kolikor pa menite da ste zdravi, vam 120 minut relaksacije nikakor ne more škodit. Privoščite si »PETJA TERAPIJO«

Kupon je vovčljiv do 31.12.2011, zato ne spreglejte prijateljev ali sorodnikov, ki bi jim taka terapija prišla zelo prav. Ob njihovi posebni priložnosti ali prazniku jim lahko kupon podarite.

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi neomejeno število kuponov;
 • ena oseba lahko unovči 1 kupon;
 • potrebna je predhodna rezervacija termina na telefon 040 476 070 ali 070 740 084;
 • podarite lahko neomejeno število kuponov;
 • veljavnost: 31.12.2011 (do tega datuma je obvezno potrebno rezervirati terapijo).

Lokacija

NASMEH – alternativne oblike zdravljenja
PE Radomlje, Pod hribom 23a
1235 Radomlje

Podjetje

Trtnik Marija s.p.
Žeje 31
1233 Dob

Ne spreglej Top izdelke

 • Športna kamera HD / 7 RAZLIČNIH BARV.

  Za navdušence nad IT!
    Plačilo po povzetju
  35.99 € 65.90 €
  SUPER
  CENA
 • Oprijete športne hlače za hujšanje z učinkom savne

  Edina prava izbira za vas!
    Plačilo po povzetju  Poveča izločanje maščob in toksinov  Udobne
  20.99 € 34.99 €
  SUPER
  CENA
 • Otroška napihljiva boksarska vreča s stojalom

  Trening je lahko zabaven!
    Plačilo po povzetju  Prenosna, lahka, odporna in izdržljiva
  25.99 € 49.99 €
  -55%
 • Za hitrejšo rast las SERUM Regrow - Ingver - čudežna in zdravilna rastlina

  Ponovno spodbudi rast las!
   Plačilo po povzetju Izboljša videz Varen za uporabo
  23.99 € 59.90 €
  -65%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!