MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Enodnevni osnovni tečaj fotografije (5 ur)

Ponudba je potekla!

Dragi ljubitelji fotografije, bliža se čas počitnic, vi pa imate doma nooooro dober fotoaparat, pa vendar niste zadovoljni s svojimi fotografijami? In še vedno uporabljate samo "avtomatiko"? Potem je današnji nakup prava stvar za vas - enodnevni osnovni tečaj fotografije s teoretičnim in praktičnim delom, kjer vas bodo naučili, kako naredite res atraktivne fotografije, ki jih boste s ponosom pokazali!

Na osnovi večletnih izkušenj vodenja tečajev so v Fotoaveniji pripravili program, kjer tudi popolni začetniki z lahkoto osvojijo osnove fotografije tako v teoriji kot tudi v praksi. Njihove prednosti so atraktivna predavanja z veliko slikovnega materiala, male skupine ter pedagoško in strokovno podkovani predavatelji.

Osnovni tečaj fotografije je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Pri teoretičnem delu vas seznanimo z delovanjem fotoaparata, meniji in funkcijami ter osnovnimi parametri. Pri praktičnem delu udeležence naučimo samostojnega fotografiranja in obdelovanja fotografij.

Predavanja potekajo v predavalnici Športnega društva GIB na Drenikovi ul. v Ljubljani. Prvi termin je 12. maj, če pa takrat ne utegnete, se lahko prijavite na katerikoli drug razpisan termin do konca leta!

Termine razpisanih osnovnih fotografskih tečajev preverite na ponudnikovi spletni strani. Obvezna predhodna prijava na tečaj po e-obrazcu »prijava na tečaj« - klikni tukaj.

Po končanem praktičnem delu vas naučijo tudi obdelati slike z brezplačnim programom Picasa3, ki ga lahko brezplačno najdete na spletu in namestite na svoj računalnik. Spoznali in naučili se boste kako izdelati ČB fotografijo, narediti ustrezen izrez, popraviti rdeče oči, povečati intenzivnost barve, narediti celotno sliko v črnobeli tehniki, hkrati pa pustiti npr vrtnico rdečo, ter celo odstraniti gube in pikice na obrazu - in še marsikaj, verjemite.... pa dobre fotke vam želimo!

Pomembno:

 • kupon velja za eno osebo
 • kupite in podarite lahko neomejeno število kuponov
 • po nakupu morate OBVEZNO opraviti tudi e-prijavo - kliknite "prijava na tečaj" in navedite, da se prijavljate prek naše spletne strani - prijavo najdete v predstavitvi ponudbe!
 • informacije na info@fotoavenija.com ali na 041/725-423 (Irena) oz. na 040/423-707 (Matej)
 • tečaji potekajo v prostorih ŠD GIB (Drenikova 32, Ljubljana)
 • prvi tečaj bo že 12. maja (od 16.30 do 21.30 ure) - če takrat ne utegnete, se lahko prijavite na katerikoli naslednji razpisan tečaj!
 • veljavnost: 31.12.2011

Lokacija

FOTOAVENIJA
Drenikova 32 (športno društvo Gib)
1000 Ljubljana

Podjetje

Petra Faris s.p.
Ulica Lepodvorska 15
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Naprava za beljenje in poliranje zob

  Zasijte s popolnim nasmehom!
   Plačilo po povzetju Čiščenje zob z učinkom beljenja Ne poškoduje zob in sklenine
  13.99 € 29.90 €
  -65%
 • Prenosna varnostna kamera v obliki žarnice SavePLUS

  24.90 € 69.90 €
  -60%
 • Športna kamera HD / 7 RAZLIČNIH BARV.

  Za navdušence nad IT!
    Plačilo po povzetju
  35.99 € 65.90 €
  SUPER
  CENA
 • Set Keramičnih Nožev in Lupilcev (6 kosov)

  18.99 € 44.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!