MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Izposoja vodnega skuterja za 24 ur

Ponudba je potekla!

Vodni skuter

Vodni skuter SEA DOO 130 GTI meri v dolžino 3,23m, v širino 1,25m, teža praznega plovila je 338kg, maksimalno število oseb na skuterju 3, s štiritaktnim 130KM motorjem Z maksimalno hitrostjo 45 mph (72km/h), 60 litrov rezervoarja. Skuter je primeren za vodne športe kot so smučanje in vleko s tubo.

Poletje je pred vrati in morje s svojimi možnostmi zabave nezadržno vabi. A nekaterim je čofotanje ali lagodno jadranje med otoki premalo. Želijo si bolj adrenalinske zabave, navajeni so stoglavih konjušnic moči in vetra v laseh. Še posebej ljubiteljem enoslednih vozil, kot so na primer motocikli, so tudi gliserji premalo. Vodni skuterji so zanje prava rešitev. So okretnejši, zabavnejši, agresivnejši, omogočajo skoke in osupljive nagibe.

Tistih nekaj dni dopusta na leto želite preživeti zabavno? Najem vodnega skuterja na morju je relativno drag in ko šele začnete uživati, je po navadi vsega že konec. Najemite si vodnega skuterja za dan,vikend ali teden in se zabavajte kakor želite sami. Hitro, z veliko vijuganja ali v verigi prijateljev, ki se skupaj odpravijo samo na osvežilno pijačo in hkrati osvežijo tudi sebe.

Zaradi velikih stroškov vzdrževanja čolnov, povpraševanje po najemu čolnov in vodnih skuterjev tudi v Sloveniji vse bolj narašča. Pri AGIO nudimo tudi najem čolna in vodnih skuterjev. Prednosti, ki nas odlikujejo tako pri najemih vozil kot tudi pri najemu čolna, so predvsem konkurenčne cene ter mobilnost in prilagodljivost. Ker so želje strank različne, smo se pri AGIO odločili med drugim strankam ponuditi tudi možnost najema vodnega skuterja in dostave plovil na željeno lokacijo. Tako plovila na željo najemnika dostavljamo vzdolž celotnega Jadrana.

Najemniku ob prevzemu plovila posredujemo vse potrebne podatke, dovoljenja in informacije, ki jih potrebuje za opravljanje s plovilom. V kolikor najemnik najame plovilo z dostavo, pa na željo najemnika nudimo tudi inštrukcije varne plovbe. Za popestritev vožnje s čolnom ali vodnim skuterjem, najemnikom nudimo tudi možnost najema opreme za vodne športe, kot so različne vrste vodnih smuči in tub. Vodni skuterji so opremljeni z vso potrebno opremo in dokumentacijo, ki jo zahteva Slovenska, Hrvaška in Italijanska zakonodaja.

Pomembno:

 • en kupon velja za 1 dan (24 ur) najema vodnega skuterja;
 • možnost nakupa večih kuponov (izposoja za več dni);
 • potrebna je predhodna rezervacija termina na telefon 051 61 38 48;
 • za najem oz. plačilo obvezna kreditna kartica;
 • kavcija v primeru poškodb plovila do 400€ (ostalo krije zavarovalnica);
 • kupon veljaven do 25. junija 2011.

Lokacija

Lokal Bar v Merkur centru Šentvid
Celovška cesta 479
1000 Ljubljana

Podjetje

AB1 d.o.o.
Spodnje Gameljne 109
1211 Šmartno

Ne spreglej Top izdelke

 • Mini čistilec stekel na magnet

  Za preprosto čiščenje!
   Plačilo po povzetju Lahek in priročen Preprosta uporaba
  13.22 € 19.90 €
  -50%
 • Paket 10 ušesnih tulcev oz. svečk iz naravnega čebeljega voska za čiščenje ušes ali kot terapija pri prehladih, gripi, ......

  Odpravite težave z ušesi!
   Plačilo po povzetju Varni in enostavni za uporabo
  12.99 € 59.90 €
  -83%
 • Športna kamera HD / 7 RAZLIČNIH BARV.

  Za navdušence nad IT!
    Plačilo po povzetju
  35.99 € 65.90 €
  SUPER
  CENA
 • Stropna svetilka proti komarjem KL Lamp

  24.99 € 39.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!