MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

ZA LIZO - simpatična in radoživa triletnica, ki ima za Božička samo eno željo - shoditi

Ponudba je potekla!

»Moje ime je Liza. Stara sem tri leta in pol. Zaradi prezgodnjega rojstva in zapletov po porodu imam cerebralno paralizo. Sem radoživa, zgovorna in radovedna deklica, ki s svojimi sovrstniki obiskujem vrtec. Moja skupina se imenuje Zajčki. Še ne hodim, vendar vem, da bom lahko kmalu “tekala” s svojimi prijatelji, saj pridno obiskujem različne terapije.«

Liza je vztrajna deklica, ki s terapijami vzdržuje gibljivost in pridobiva kondicijo za hojo. Petkrat na teden obiskuje nevrofizioterapijo, ob ponedeljkih hodi še na Halliwick plavanje, kjer se uči samostojnosti v vodi. Njen najljubši dan pa je petek, ko ima terapevtsko jahanje. S konjema Ajšo in Pikom pridno delajo kroge v maneži in tako vadi pravilno držo trupa in ravnotežja. Trikrat na leto ima posebno terapijo Thera Suite. Ta intenzivna terapija traja tri tedne po dve do tri ure dnevno. Thera Suite zajema različne vaje za krepitev mišic, ki so pomembne pri hoji.

POMAGAJMO LIZI, da se ji izpolni njena največja želja in da bo s svojimi Zajčki kmalu lahko nemoteno tekala in se veselila ostalih otroških radostih! VIDEO, Liza in skupina Zajčki, pa si lahko pogledate TUKAJ!

Terapije so samoplačniške in starša sama ne zmoreta tako visokega stroška. V vrtcu, kamor hodi, zanjo zbirajo zamaške, mi pa bomo z vašo pomočjo prek Fundacije Vila Galja zbrali dodatna finančna sredstva, ki bodo staršem v veselje in olajšanje ter Lizi v veliko pomoč do prvih samostojnih korakov. HVALA, ker pomagate!

Podarite / PRISPEVATE LAHKO POLJUBEN ZNESEK (kliknite KUPI in spremenite količino kupljenih kuponov v poljubno število).

Več si preberite TUKAJ!

Naše podjetje bo prek Fundacije Vila Galja, vsa nakazana sredstva v celoti podarilo LIZI, prav tako bo Fundacija del lastnih sredstev namenila za Lizo! HVALA, KER STE. IN ISKRENA HVALA, KER POMAGATE.

Pomembno:

 • z nakupom kupona boste darovali 1€ in s tem omogočili LIZI potrebne dodatne terapije, ki so nujne za njene samostojne korake;
 • podarite/PRISPEVATE LAHKO POLJUBEN ZNESEK (kliknite KUPI in spremenite količino kupljenih kuponov v poljubno število);
 • prispevate lahko najmanj 1€ (torej kupite en kupon), znesek navzgor NI omejen, kar pomeni, da lahko podarite toliko, kot želite (zgolj spremenite količino na ponudbi);
 • zbrani denar bo Fundacija Vila Galja, Ljubljana, V CELOTI DAROVALA za LIZO in tako ji bomo skupaj omogočili plačilo zelo dragih samoplačniških terapij... vse do prvih korakov!
 • veljavnost ponudbe (kupone lahko vplačate do): 24.12.2015.

Lokacija

Fundacija Vila Galja
Zelena pot 26
1000 Ljubljana

Podjetje

Fundacija Vila Galja, ustanova za pomoč otrokom
Zelena pot 26
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Brezžični polnilec za mobilne telefone - Fantasy Q!

  Za polnjenje brez kabla!
   Plačilo po povzetju Polnjenje brez kabla Zelo priročno
  13.22 € 39.90 €
 • Baterijska prenosna črpalka

  Za precizno prelivanje!
   Plačilo po povzetju Večnamenska uporaba
  18.07 € 39.90 €
  -66%
 • Wallet Ninja iz 4-slojnega nerjavečega jekla

  14.22 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Dozirnik za sladkarije in oreščke Mini Foodies

  Poživite vaše zabave!
   Plačilo po povzetju Enostavna uporaba in čiščenje Senzor na dotik
  25.35 € 49.90 €
  -55%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!