MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

ZA LIZO - simpatična in radoživa triletnica, ki ima za Božička samo eno željo - shoditi

Ponudba je potekla!

»Moje ime je Liza. Stara sem tri leta in pol. Zaradi prezgodnjega rojstva in zapletov po porodu imam cerebralno paralizo. Sem radoživa, zgovorna in radovedna deklica, ki s svojimi sovrstniki obiskujem vrtec. Moja skupina se imenuje Zajčki. Še ne hodim, vendar vem, da bom lahko kmalu “tekala” s svojimi prijatelji, saj pridno obiskujem različne terapije.«

Liza je vztrajna deklica, ki s terapijami vzdržuje gibljivost in pridobiva kondicijo za hojo. Petkrat na teden obiskuje nevrofizioterapijo, ob ponedeljkih hodi še na Halliwick plavanje, kjer se uči samostojnosti v vodi. Njen najljubši dan pa je petek, ko ima terapevtsko jahanje. S konjema Ajšo in Pikom pridno delajo kroge v maneži in tako vadi pravilno držo trupa in ravnotežja. Trikrat na leto ima posebno terapijo Thera Suite. Ta intenzivna terapija traja tri tedne po dve do tri ure dnevno. Thera Suite zajema različne vaje za krepitev mišic, ki so pomembne pri hoji.

POMAGAJMO LIZI, da se ji izpolni njena največja želja in da bo s svojimi Zajčki kmalu lahko nemoteno tekala in se veselila ostalih otroških radostih! VIDEO, Liza in skupina Zajčki, pa si lahko pogledate TUKAJ!

Terapije so samoplačniške in starša sama ne zmoreta tako visokega stroška. V vrtcu, kamor hodi, zanjo zbirajo zamaške, mi pa bomo z vašo pomočjo prek Fundacije Vila Galja zbrali dodatna finančna sredstva, ki bodo staršem v veselje in olajšanje ter Lizi v veliko pomoč do prvih samostojnih korakov. HVALA, ker pomagate!

Podarite / PRISPEVATE LAHKO POLJUBEN ZNESEK (kliknite KUPI in spremenite količino kupljenih kuponov v poljubno število).

Več si preberite TUKAJ!

Naše podjetje bo prek Fundacije Vila Galja, vsa nakazana sredstva v celoti podarilo LIZI, prav tako bo Fundacija del lastnih sredstev namenila za Lizo! HVALA, KER STE. IN ISKRENA HVALA, KER POMAGATE.

Pomembno:

 • z nakupom kupona boste darovali 1€ in s tem omogočili LIZI potrebne dodatne terapije, ki so nujne za njene samostojne korake;
 • podarite/PRISPEVATE LAHKO POLJUBEN ZNESEK (kliknite KUPI in spremenite količino kupljenih kuponov v poljubno število);
 • prispevate lahko najmanj 1€ (torej kupite en kupon), znesek navzgor NI omejen, kar pomeni, da lahko podarite toliko, kot želite (zgolj spremenite količino na ponudbi);
 • zbrani denar bo Fundacija Vila Galja, Ljubljana, V CELOTI DAROVALA za LIZO in tako ji bomo skupaj omogočili plačilo zelo dragih samoplačniških terapij... vse do prvih korakov!
 • veljavnost ponudbe (kupone lahko vplačate do): 24.12.2015.

Lokacija

Fundacija Vila Galja
Zelena pot 26
1000 Ljubljana

Podjetje

Fundacija Vila Galja, ustanova za pomoč otrokom
Zelena pot 26
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Vohunsko nalivno pero z vgrajeno kamero in mikrofonom!

  Genialna vohunska naprava!
   Plačilo po povzetju Barvni video z glasom  Majhna velikost
  25.35 € 99.90 €
  -80%
 • LED uničevalec komarjev za vtičnico z ultravijolično svetlobo

  Učinkovita zaščita!
   Plačilo po povzetju Tih in netoksičen Nočna led luč
  17.49 € 34.99 €
  -57%
 • Natančen električni prirezovalec dlačic z LED lučko

  Odlična rešitev za moške!
   Plačilo po povzetju Lahka, priročna in kompaktna oblika 4 dolžine prirezovanja
  14.90 € 39.90 €
  -66%
 • Svedri za Odstranjevanje Poškodovanih Vijakov (4 Kosi)

  12.90 € 15.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!