MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

PREDBOŽIČNI KRAKOV in ZLOGLASNI AUSCHWITZ - 18.12. – 20.12.2015 iz LJ, CE, MB

Ponudba je potekla!

PRAVLJIČNI KRAKOV IN ZLOGLASNI AUSCHWITZ

Številni sveotvni portali uvrščajo predbožični sejem stare poljske prestolnice med najlepše v Evropi. Svetovljanski utrip, bogato okrašen glavni trg, pisana ponudba na številnih stojnicah in dostopne cene so aduti, ki privlačijo mlado in staro. Omamni vonj klobaisc, ki jih je nadvse cenil že Spielberg, Galicijsko kuhano vince, preste in cimet dajo ulicam tudi prazčni vonj!

1. dan

Odhod malce po polnoči iz Slovenije. Nočna vožnja mimo Dunaja, Brna do Krakova, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na ogledu bisera srednje Evrope, ki se ponaša s številnimi zgodovinskimi stavbami si bomo ogledali trdnjavo Barbakan, ostanke mestnega obzidja s slavnostnimi mestnimi vrati, elegantni ulici Floriansko in Grajsko ter veličastni glavni trg z Marijino cerkvijo, pokrito tržnico in številnimi pouličnimi umetniki. Prosto za lastne oglede in preživljanje časa na bogato založenih stojinicah glavnega trga in malega trga.

2. dan

Po zajtrku se bomo odpravili na ogled rudnika soli Wieliczka (doplačilo), ki je od mesta oddaljen okrog 20 km. Nekdanji kraljevi rudnik je danes najbolj obiskana znamenitost na poljskem. Nekdanje rove so spremenili v galerijo, kjer je v obliki kipov iz kamene soli predstavljena poljska zgodovina in lokalni miti ter zgodbice. Videli boste podzemno plesno dvorano, jezera, pošto in slavno katedralo. Morda boste srečali tudi jamske škrate. Popoldan se bomo odpravili na grič Wawel, kjer stoji že tisočletje kraljevi istoimenski grad. Z lokalnim vodnikom (doplačilo) se bomo sprehodili po veličastni katedrali, kjer so kronali kralje in poročali kraljevske pare, povzpeli se bomo na Zigmundov zvon želja ter se spustili v grobnice, kjer so pokopani kralji, umetniki, predsedniki in vojskovodje. Dan bomo zaključili v eni izmed tipičnih poljskih restavracij (doplačilo). Nočitev.

3. dan

Po zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Oswiecim, ki leži dobro uro vožnje iz mesta. Tam boste imeli možnost (lokalni vodnik) obiskati muzej najbolj zloglasnega koncentracijskega taborišča Auschwitz – Birkenau, kjer je med drugo svetovno vojno izgubilo življenje več kot 1,5 mio ljudi. Po ogledu srhljivega kraja se bomo odpravili po isti poti nazaj proti domu, kamor bomo prispeli kakšno uro po polnoči.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • kupone lahko kupite kot darilo;
 • ponudba zajema: 3-dnevni organiziran izlet v Krakov in Auschwitz:
  * prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu
  * 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi s TWC v hotelu WM System 3*
  * cestne pristojbine in parkirnine
  * zunanji ogledi po programu
  * slovensko vodenje v celotnem času trajanja izleta
  * osnovno nezgodno zavarovanje
  * hotel ima tudi bazen, s centrom mesta pa je povezan z javnim mestnim prevozom.
 • TERMIN dvodnevnega izleta:
  * 18.12. – 20.12.2015
 • prijavnina (10€/osebo) se plača neposredno pri ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti - otroci do 12. leta imajo 5 € popusta pri prijavnini;
 • MOŽNA DOPLAČILA (plačilo neposredno pri ponudniku):
  * 40 €/osebo za enoposteljno sobo
  * 24 €/osebo za ogled rudnika soli Wieliczka z lokalnim vodnikom
  * 11 €/osebo za ogled kraljevega gradu Wawel z Zigmundovim zvonom
  * 12 €/osebo za ogled muzeja Auschwitz Birkenau (slušalke in lokalni vodnik)
 • možno plačilo ob prijavi:
  * 12 €/osebo za zavarovanje rizika odpovedi
  * 6,42 €/osebo za zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris
 • ODHODNA MESTA:
  * LJUBLJANA – parkirišče Dolgi most ob 0.05
  * CELJE – parkirišče pred dvorano Zlatorog 1.05
  * MARIBOR – pred glavno avtobusno postajo 1:45
 • obvezna je predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosimo da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest.
 • rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo in serijsko številko kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Prosimo da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest.
 • odpoved rezervacije vsaj 7 delovnih dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 € na osebo.
 • ponudnik priporoča sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku;
 • INFO na: 030 680 234 ali info@goholidays.si;
 • veljavnost kupona: 18.12.2015.

Lokacija

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Kobilje 223
9227 Kobilje

Podjetje

Muranica, turistično organiziranje in svetovanje, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Kobilje 223
9227 Kobilje

Ne spreglej Top izdelke

 • LED Ogledalo s povečavo 4 v 1

  Odličen pripomoček!
    Plačilo po povzetju  Praktično in natančno
  27.77 € 49.99 €
  SUPER
  CENA
 • Srebrna verižica s kristali Swarovski SW 003

  Primeren za vsakogar!
   Plačilo po povzetju Darilna škatlica za nakit
  15.77 € 49.00 €
  SUPER
  CENA
 • Antibakterijska Ruta

  9.90 € 0.00 €
  SUPER
  CENA
 • Robotski čistilnik Smart CLEAN v črni in beli barvi!

  Opravi delo namesto vas!
   Plačilo po povzetju Dolga življenjska doba baterije
   Za različne vrste tal
  43.61 € 99.00 €
  -60%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!