MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

ADVENTNA ZLATA PRAGA z GoHolidays: avtobusni prevoz, spremljanje v slovenskem jeziku, zunanji ogledi, nočitev z zajtrkom/hotel 3* (12.-13.12. - LJ, CE, MB)

Ponudba je potekla!

Advent v zlati Pragi z GoHolidays! SUPER CENA za 2-dnevni organizirani izlet v adventno zlato Prago: avtobusni prevoz + spremljanje v slovenskem jeziku + zunanji ogledi + osnovno nezgodno zavarovanje + 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*! Odhodi iz LJ, CE in MB!

3 termini iz 3 slovenskih mest! Ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe. 5 € popusta za otroke do 12. leta pri plačilu prijavnine.

Prvi dan
Odhod avtobusa iz Slovenije ob 1.00. Vožnja mimo Dunaja proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, obiskovalci iz vsega sveta, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic na različne predstave. Staro mesto je najlepše ravno v predbožičnem času, ko je skrbno okrašeno in večina večjih trgov zasedejo lepo okrašene stojnice z raznovrstno in predvsem dišečo ponudbo. Brez prave praške krače ali klobasic pač ne bo šlo...

Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prislunili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu.

Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva. Popoldne namestitev v hotelu. V večernem času vas vabimo, da se z nami odpravite v eno izmed pravih praških pivnic, kjer bomo preizkusili češko kulinariko in obvezno dodali kakšen vrček češkega piva (doplačilo). Nočitev.

Drugi dan
Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive.

Prosti čas za zadnje nakupe. Malo po poldnevu se lahko odpravite z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu (doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik.

Popoldne bomo Prago zapustili se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • kupone lahko kupite kot darilo;
 • ponudba zajema: 2-dnevni organiziran izlet v adventno zlato Prago z agencijo GoHolidays - 12.-13.12.2015:
  * avtobusni prevoz po programu
  * spremljanje v slovenskem jeziku
  * zunanji ogledi po programu
  * organizacija
  * osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  * 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljnih sobah v hotelu 3* (npr. Best Western Amedia, Juno, Fortuna West, Ao Hotel Strižikov ipd.)
 • ODHODI iz LJ, CE, MB;
 • kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 12.12.2015.
 • obvezna predhodna rezervacija s kodo in serijsko številko kupona na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo in serijsko številko kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
 • informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234;
 • odpoved rezervacije vsaj 7 delovnih dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.
 • ponudnik PRIPOROČA: sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta.
 • možna doplačila:
  *
  zagotovitev enoposteljne sobe 20 €/osebo
  * večerja z vrčkom piva v češki pivnici (večerja s tremi hodi) 22 €/osebo
  * ogled gradu Hradčany z lokalnim vodnikom v hrvaškem jeziku in vstopnino 19 €/osebo
  * 1–urna vožnja z ladjico po Vltavi 10 €.
 • VSTOPNE POSTAJE:
  * Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 1:00
  * Celje s parkirišča dvorane Zlatorog ob 2:00
  * Maribor izpred glavne avtobusne postaje ob 2:45.
 • prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 12. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku;
 • INFO na: 030 680 234 ali info@goholidays.si;
 • veljavnost kupona: 12.12.2015.

Lokacija

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Kobilje 223
9227 Kobilje

Podjetje

Muranica, turistično organiziranje in svetovanje, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Kobilje 223
9227 Kobilje

Ne spreglej Top izdelke

 • Elektromagnetni aparat za masažo vratu in hrbta

  Popolna masaža kar doma!
    Plačilo po povzetju  6 različnih vrst masaže  16 stopenj intenzivnosti
  22.99 € 39.99 €
  SUPER
  CENA
 • LED vlažilnik za aromaterapijo Wooden-Effect

  Uživajte v prijetni atmosferi!
   Plačilo po povzetju Moderen in funkcionalen dizajn Diskreten in tih
  49.60 € 79.90 €
  -50%
 • Robotski čistilnik Smart CLEAN v črni in beli barvi!

  Opravi delo namesto vas!
   Plačilo po povzetju Dolga življenjska doba baterije
   Za različne vrste tal
  43.61 € 99.00 €
  -60%
 • Silikonska polnljiva svetilka na dotik panda

  Popolna otroška dekoracija!
    Plačilo po povzetju  Inovativen dizajn  Čas delovanje do 15 ur

  25.35 € 39.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!