MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Mega darilni paket za lep izgled

Ponudba je potekla!

Ginseng 150 ml

Rastlina ginseng izhaja iz Kitajske in Severne Koreje. Njen namen je, da krepi zdravje, dobro počutje in trdoživost, povečuje moč in vzdržljivost, krepi mentalno budnost, čisti kri in tkiva, pomaga pri potenci, pozitivno vpliva na nivo holesterola, ugodno vpliva na spanje in pretok krvi ter pozitivno vpliva na krvni pritisk. Znane so aktivne učinkovine ginsenga (ginsenozidi ali panaksozidi), ki pomagajo telesu, da se lažje prilagodi dejavnikom, ki sprožijo stres (adaptogeno delovanje).

Novejše raziskave so potrdile, da ginseng izboljša presnovo in prenos kisika v tkiva in tako pripomore k večji psihični zmogljivosti za premagovanje stresa, večji umski storilnosti (izboljša spomin in sposobnost učenja), večji telesni vzdržljivosti in življenjski moči. Dolgotrajno jemanje ginsenga izboljša razpoloženje, splošno počutje in vitalnost ter kakovost življenja. Korenina ginsenga spodbuja tudi imunski sistem in poveča odpornost telesa proti okužbam. Pomaga pri težavah s spolnostjo, saj so raziskave potrdile, da ginseng poveča spolno moč pri moških, ker poveča koncentracijo moškega spolnega hormona testosterona ter tvorbo in gibljivost semenčic v testisih.

Krema Q10 150ml
Koencim Q10 ali ubikinon je naravna snov, prisotna v vsaki živi celici telesa in izredno močan antioksidant. Največ ga je v srčni mišici, v drugih mišicah v telesu, jetrih in ledvicah. Koencim Q10 je nujen za optimalno delovanje vseh vrst celic. Sodeluje v številnih procesih nastajanja energije znotraj celice - to energijo celice potrebujejo za življenje, oziroma za vse funkcije, ki jih opravljajo. Telo ga proizvaja samo, vendar z leti količina v telesu proizvedenega koencima Q10 hitro upada. V hrani je koencim Q10 prisoten v majhnih količinah, absorpcija koencima Q10 iz hrane pa se z leti zmanjšuje. Nekatera zdravila še dodatno zavirajo nastajanje koencima Q10 v telesu.

Koencim Q10 je zelo močan antioksidant, ki lahko prepreči začetek nastajanja ateroskleroze. Prav tako kot vitamina E in C, preprečuje oksidacijo holesterola LDL in s tem kopičenje le-tega na žilnih stenah. Oksidacija holesterola LDL je namreč prva, začetna faza ateroskleroze.
Koencim Q10 je zelo pomemben za nastajanje energije znotraj vseh celic. Pri višjih stopnjah fizične obremenitve telo potrebuje več energije ter večje količine koencima Q10.

Pomembno:

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari neomejeno število kuponov;
 • po koncu akcije je potrebno sporočiti podatke (ime, priimek, naslov ter kodo kupona na mail info@ambasada-zdravja.si - s tem naročite svoj izdelek;
 • kakršne koli dodatne informacije na št: 02/621-0200;
 • poštnina ni všteta v ceno (3,5€);
 • kupon veljaven do 31.01.2012.

Lokacija

Ambasada zdravja d.o.o.
Jurčičeva ulica 6
2000 Maribor

Podjetje

Andreja Fras s.p.
Jurčičeva ulica 6
2000 Maribor

Ne spreglej Top izdelke

 • Noži Santoku (set 4)

  Vrhunski kuhinjski pripomoček!
   Plačilo po povzetju Rezila iz nerjavečega jekla s karbonsko osnovo Set 4 nožev
  16.44 € 59.90 €
  -75%
 • X SMART HOME wifi brezžični pametni zvonec

  Spremljajte dogajanje!
   Nadzor pred vrati Enostavna namestitev
  61.73 € 139.00 €
  -60%
 • Shujševalni stezik Turmalin Shorts

  Preizkusite pozitive učinke!
   Plačilo po povzetju Velikosti: M, L, XL
  22.92 € 39.90 €
  SUPER
  CENA
 • Elektrostimulacijski obliž za zadnjico

  Izboljšajte videz zadnjice!
   Plačilo po povzetju 6 programov vadbe 8 stopenj intenzivnosti
  25.41 € 49.99 €
  SUPER
  CENA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!