MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

15 minut vožnje s Formulo1 »SIMULATOR F1«

Ponudba je potekla!

Adrenalinsko, vznemirljivo doživetje polno presenečenj! Doživite edinstveno izkušnjo občutka čisto pravega dirkalnika Formule 1 v Ljubljanskem Koloseju!

Današnja ponudba vam bo pognala kri po žilah. S tem kuponom boste lahko dirkali z neomejeno hitrostjo. Policija vas ne bo ustavila, ne boste ob vozniško dovoljenje in nobene kazni ne boste plačali. Edino, kar se vam lahko zgodi s tokratno akcijo, je, da ponovno začnete verjeti v Božička!

Vsi vozniki F1 boste s tokratno akcijo pod drobnogledom pravega Božička. Sporočil nam je, da bo opazoval vožnje z dirkalnikom, preveril, kdo je bil v minulem letu priden in opravil vse dolžnosti, ki mu jih je preteklo leto naložilo. V Božičkovem košu presenečenj se za kupce tokratne akcije skriva sledeče:

1. In nenazadnje bo Božiček z žrebom odločil, kdo se bo za en teden odpeljal na testiranje avtomobila Renault Megane Monaco GP s polnim tankom goriva. Prepustili se boste enotedenskemu užitku v vožnji z enkratnim Meganom Coupe Monaco GP, ki se ponaša s čudovito kovinsko perla belo barvo, platišči 17'' v črni barvi in unikatnim Bose Sound Systemom. – Renault Nissan Slovenija!

2. Nekomu bo dobri mož v trajno last podaril mobilni telefon LG OPTIMUS HUB z operacijskim sistemom Android 2.3. Odlikuje ga odličen 3.5" HVGA zaslon, z jasnim prikazom, veliko odzivnostjo in funkcijo "multi touch". Njegov 800 Mhz procesor skrbi za hitro, tekoče in nemoteno delovanje ter visoko odzivnost tudi pri opravljanju z večjim številom hkratnih opravil. – Vama trade Povšič & Co d.o.o.

3. Vsi kupci kuponov boste poleg vožnje prejeli še majčko zavarovalnice Triglav – PRI TRIGLAVU IMA PREDNOST VAŠA VARNOST.

STE TOREJ PRIPRAVLJENI? Motor formule 1 je že segret in čaka samo na vas. Simulator formule 1 je narejen v merilu 1:1 in v vseh vizualnih podrobnostih je enak bolidu formule 1. Zapeljite se v nevarne ovinke z varnim »SIMULATORJEM F1«...in ne pozabite presenetiti prijatelja. Kupon je odlična ideja za druženje s prijatelji, sodelavci in družino!

NAGRAJENCA NAGRADNE IGRE STA:

Renault Megane: Rok Petrovič
LG telefon: Klemen Medved

ČESTITAMO!

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri: Sodelovanje v nagradnem žrebu za brezplačno tedensko uporabo vozila Renault Megane Monaco GP s polnim rezervoarjem goriva in za telefon LG Optimus HUB v trajno last. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 8 delovnih dni po zaključku akcije SIMULATOR F1 – 15 minut vožnje, ki bo objavljena na spletni strani Privoščite.si. Finalni žreb bo izveden 04.01.2012 . Nagrajenci bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenci so po zakonu davčni zavezanci, zato bodo na poziv organizatorja posredovali podatek o svoji davčni številki in stalnem naslovu bivanja. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri F3000 d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije.*Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom kupona na privoščite.si. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "Božiček podarja" na F3000 d.o.o., Ulica bratov učakar 102, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je F3000 d.o.o..

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi, unovči in podari neomejeno število kuponov;
 • en kupon velja za eno vožnjo 15 minut;
 • sodelujete tudi v žrebu za tedensko uporabo vozila Renault Megane Monaco GP s polnim rezervoarjem goriva in za telefon, ki ga prejmete v trajno last: LG optimus HUB v vrednosti 229 €;
 • žrebanje nagrad bo potekalo 04.01.2012;
 • nagrajenec, ki prejme tedensko uporabo vozila s polnim rezervoarjem goriva, dogovori termin za uporabo le tega s ponudnikom oz. organizatorjem nagradne igre na številki 041 782 913 najkasneje do 28.02.2012;
 • vsak kupec kupona prejme tudi majčko zavarovalnice Triglav - pri Triglavu ima prednost vaša varnost;
 • možna takojšnja AKTIVACIJA kupona: pošljite zahtevek na info@privoscite.si;
 • za informacije oz. rezervacije terminov vožnje pokličite na 041 782 913 ali 051 205 558;
 • kokpit ustreza približno od 150 do 190 cm visokemu in 90 ali manj kilogramov težkemu uporabniku (možna tudi odstopanja, preverite pri ponudniku);
 • veljavnost: 28.02.2012.

Lokacija

F3000 d.o.o.
Kolosej Ljubljana
1000 Ljubljana

Podjetje

F3000 d.o.o.
Ulica bratov Učakar 102
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Vzglavnik Blue-Tech MEMORY

  49.90 € 89.90 €
  SUPER
  CENA
 • Super nizka cena za avtokamero, ki posname dogajanje na cesti!

  Posname dogajanje na cesti!
   Plačilo po povzetju
  25.35 € 99.00 €
  -80%
 • 5 v 1 polnljiv ergonomski multi-funkcijski brivnik Shavestyler

  Popolni set za nego!
    Plačilo po povzetju  Mokro ali suho britje  5 funkcij
  41.23 € 89.99 €
  SUPER
  CENA
 • Moški depilator za telo z raztegljivim ročajem

  Za hitro odstranitev dlak!
   Plačilo po povzetju Enostaven za uporabo Vodoodporen
  49.60 € 69.90 €
  -42%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!