MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Paket pomlajevanja obraza JADE LIFTING - nekirurški lifting obraza

Ponudba je potekla!

Studio lepote, zdravja in sprostitve, Pikicanai vam pomaga k vašemu boljšemu izgledu. Z metodo JADE lifting obnovite kožo in zgladite gubice in gube. Skupaj smo pripravili ponudbo, ki vam bo pomladila obraz.

JADE LIFTING-nekirurški lifting obraza

Sončni žarki, nepravilna prehrana, večno hitenje, in še veliko dejavnikov, ki spremljajo naše življenje se odražajo na nas in tako velikokrat pozabimo nase in na svoj videz. Vsako jutro se pogledamo v ogledalo in v njem odkrijemo, kar nam ni všeč – gubice, ki pa o nas razkrivajo več, kot si mislimo. S kozmetiko obrazu navadno ne moremo več povrniti prejšnjega sijaja, lahko pa se z gubicami spopademo nekoliko drugače – z nekirurškim liftingom obraza.

Jade lifting je najučinkovitejša, nekirurška metoda namenjena glajenju gub. Omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen. Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledevo tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada in izkorišča njegove elemente, termalna terapija deluje na človeške celice in kolagen, ter povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena za 300%.

Najbolj nevarni so sončni žarki, ki močno prizadenejo našo kožo in skupaj z leti pripomorejo tudi k nastajanju gubic. Zato čim prej poskrbite za učinkovito obnovo kože in se znebite gubic!

Rezultati: vidni so že med samim postopkom. Jade Lifting daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom. Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključku posamezne terapije. Kljub temu pa je priporočljivih 5 - 10 obiskov. Današnji kupon velja do konca aprila 2012, zato ga lahko kupite tudi kot darilni bon, to je namreč super darilo za novo leto!

Kdaj uporabiti jade lifting? Ko je koža suha in ji primanjkuje vlage, za zrelo kožo, kožo z gubami, visečo kožo, v primeru popokanih kapilar in širokih por. Še vedno razmišljate? Neee...veselo mladostnemu videzu naproti!

Pomembno:

 • ena oseba lahko kupi in koristi neomejeno število kuponov;
 • potrebna je predhodna rezervacija termina na telefon 051/758-885;
 • priporočljivih je med -10 obiskov;
 • kupon velja do 30.4.2012.

Lokacija

Pikicanai, nega, lepota in sprostitev
Prušnikova 95
1210 Šentvid

Podjetje

Pikicanai, nega, lepota in sprostitev, Anica Simeunovič s.p.
Smrekarjeva 30
1000 Ljubljana

Ne spreglej Top izdelke

 • Mini čistilec stekel na magnet

  Za preprosto čiščenje!
   Plačilo po povzetju Lahek in priročen Preprosta uporaba
  13.22 € 19.90 €
  -50%
 • Oprijete športne hlače za hujšanje z učinkom savne

  Edina prava izbira za vas!
    Plačilo po povzetju  Poveča izločanje maščob in toksinov  Udobne
  20.50 € 34.99 €
  SUPER
  CENA
 • Generator ozona za polnjenje Awozone

  34.90 € 49.99 €
  SUPER
  CENA
 • Biomagnetni Uhani za Hujšanje Slimagnetic

  10.79 € 20.99 €
  -57%

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!