MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Varnost

Podjetje Privoščite d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Privoščite d.o.o. kot tudi njihovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletne strani Privoščite.si.

Varnost plačil s plačilnimi karticami (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa)

Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Kako lahko to preverite? Enostavno. Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko vaše kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani. Sicer vam bo šlo to včasih “na živce”, vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe plačilnih kartic.

Varnost in kakovost storitev

Poleg finančne varnosti, ki vam jo zagotavlja Privoščite.si, vas zagotovo zanima, ali je ponudba, ki vam jo vsakodnevno priporočamo, dobra. Ponudbe, ki jih objavljamo, so preverjene in že dobro poznane ter na dobrem glasu. Tudi vsa nova podjetja, ki šele začenjajo s svojim poslom, si bodo maksimalno prizadevala ustreči vsem vašim zahtevam in vas obdržati kot svojega rednega kupca. Zagotovo pa ste z nakupi pri nas lahko prepričani, da ne kupujete "mačka v žaklju", kot radi rečemo.

VARSTVO PODATKOV PO NOVI UREDBI EU (dopolnjeno dne 25.05.2018): 

Privoščite d.o.o. (v nadaljevanju Privoščite) ceni vaše zaupanje in deljenje vaših osebnih podatkov z nami. Uporabljamo jih v skladu z Varstvom osebnih podatkov, v skladu z zakonom in vašimi osebnimi željami. Vaše osebne podatke uporabljamo za obdelavo vaših naročil, pošiljanje e-novic, na katere ste se prijavili ali za kontakt na drugačen način, če ste na to pristali (v primeru poslovnega odnosa tudi za reševanje težav). Istočasno uporabljamo vaše osebne podatke za optimizacijo naših izdelkov in vaše izkušnje pri nakupu prek različnih kanalov.

Ta pravilnik o Varstvu osebnih podatkov velja za obdelavo osebnih podatkov, zbranih in obdelanih prek interneta, pa tudi osebnih podatkov, zbranih prek drugih kanalov (telefon, nagradne igre, če ni drugače določeno).

Pravilnik o Varstvu osebnih podatkov vam daje jasen vpogled v način obdelave podatkov, predanost zaščiti vaših podatkov, vpogled v vaše pravice in možnost nadzora nad vašimi osebnimi podatki in zaščito vaše zasebnosti.

»Osebni podatki« so vse informacije, ki se nanašajo na vas in prepoznajo vas osebno, same ali v kombinaciji z drugimi dostopnimi informacijami. zbira osebne podatke, ki jih sami navedete, vključno z vašo zgodovino nakupov. Privoščite ne zbira posebne kategorije osebnih podatkov (če ni drugače določeno).

Vaši osebni podatki so shranjeni na naslednji način:
1. E-novice – kjer se vsak uporabnik prijavi na e-novice, ki vključujejo novice informativne narave, ponudbe, dogodke, promocije ali kakršnekoli druge novice, ki jih Privoščite želi deliti z vami;
2. Naročilo (po internetu ali telefonu) – ko naročate izdelek, je za obdelavo naročila potrebno vnesti osebne podatke;
3. Registracija – ponujamo možnost registracije, brez ponovnega vnosa osebnih podatkov ob vsakem novem naročilu, pa tudi nakup brez registracije. Registracija ni potrebna za nakup in sami izberete ali se želite registrirati ali ne;
4. Nagradne igre – ob vnosu pri nagradnih igrah se zbirajo podatki glede na možne različne pogoje in predpise. Preden se vpišete, preverite pogoje vsake posamezne igre.

Vaši zbrani osebni podatki so lahko (odvisno od osebnih podatkov, ki jih želite deliti, in namena vsake oblike ali načina zbiranja osebnih podatkov):
- E-poštni naslov;
- Ime;
- Priimek;
- Naslov;
- Poštna številka in mesto;
- Telefonska številka (stacionarna in/ali mobilna);
- Datum rojstva;
- Spol.

Z vašo uporabo strani (prijava, naročilo,...) brskalnik zbira vaše podatke prek naših strežnikov. Podatki vključujejo vaš IP naslov, datum in čas vašega obiska ter kako dolgo se zadržujete na naši spletni strani, URL od spletnega mesta prek katerega ste prišli na našo stran, mesta, ki ste jih obiskali na naši strani in informacije o napravi ali brskalniku (npr. vrsta brskalnika in njegova verzija ter operacijski sistem). Dodatno obstaja možnost zbiranja določenih podatkov in piškotkov iz podobnih naprav.

Ko uporabljate našo spletno stran, lahko omogočite tudi podatke o lokaciji. Brskalniki bodo zahtevali dovoljenje za te informacije.

Privoščite si pridružuje pravico do začasnega zbiranja osebnih podatkov na drugačen način, o čemer ste vedno obveščeni sproti.

Če ste že naročali prek Privoščite spletne strani, se bodo vaši osebni podatki, z namenom, da se nakupna pogodba izvede, uporabljali za pošiljanje naročenih izdelkov, kontaktiranje o statusu naročila po elektronski pošti, telefonu ali kako drugače. Vaši osebni podatki bodo posredovani končnemu ponudniku storitve, z namenom potrditve vašega naročila.

Na podlagi zakonske obveze, moramo prav tako preveriti starost uporabnika, z namenom potrditve možnosti opravljenega naročila/nakupa.

Če se obrnete na podporo za stranke ali drug oddelek prek e-pošte, telefona in pogovora (na naši spletni strani ali straneh družbenih omrežij), bodo vaši osebni podatki, vključno z informacijami o naročilu in zgodovino nakupov, obdelani in uporabljeni za zagotavljanje najboljše storitve za vas. Takšni osebni podatki bodo obdelani na način, ki je potreben za izvedbo naročila ali po zakonski obveznosti, če je to potrebno.

Komunikacija z uporabniki
- Če ste se prijavili na naše e-novice, želite prejemati naše e-novice in se strinjate z našim Varstvom osebnih podatkov, vam bomo po e-pošti poslali personalizirano komunikacijo na podlagi vaše odobritve;
- Če sprejmete (online ali po telefonu) personalizirano komunikacijo, si pridržujemo pravico do komunikacije z vami po telefonu, e-pošti ali tiskovinah;
- Če ste že kupili naš izdelek in ste med nakupom navedli vaš e-poštni naslov, si pridržujemo pravico do uporabe enakega e-poštnega naslova, da bi vam poslali neposredna marketinška sporočila s podobnimi izdelki ali storitvami. V vsakem takšnem sporočilu obstaja možnost odjave od takšne komunikacije.

Z namenom personalizacije komunikacije, si pridržujemo pravico do pošiljanja ponudb, ki so pomembne za vas glede na vaše predhodne nakupe in predhodno komunikacijo. Vsaka personalizacija bo zaradi tega temeljila na legitimnih interesih podjetja Privoščite. Takšna personalizacija nam bo prav tako omogočila, da vam ponudimo najboljšo izkušnjo na spletnih straneh podjetja Privoščite.

Pridržujemo si pravico do uporabe vaših osebnih podatkov v namen ponovnega oglaševanja in prikazovanja oglasov, ki temeljijo na zakonitih interesih podjetja, razen če ste prekinili takšno komunikacijo s podjetjem Privoščite (kar lahko storite kadarkoli).

Privoščite si pridržuje pravico do uporabe vaših osebnih podatkov za analizo in raziskave (kjer je to možno; takšne analize in raziskave so anonimne), kar je potrebno za interese privoščite in boljše razumevanje naših uporabnikov, njihovih želja, vzorcev in trendov ter izboljšanje uporabniške izkušnje. Na ta način izboljšujemo informacije, vsebine in ponudbe ter jih prilagajamo vašim potrebam, splošnim zahtevam in statističnim namenom ter poročilom za razvoj novih produktov in storitev, opazovanju obnašanja obstoječih produktov in storitev ter izboljšanju naše tehnologije, s pomočjo katere vam pošiljamo personalizirana marketinška sporočila in prikazujemo online oglase.

Sodelavci v procesu: Cenimo vaše zaupanje in podatke, ki ste jih delili z nami in le-teh ne delimo v druge namene in uporabo. Vendar pa se vaši osebni podatki lahko delijo z našimi sodelavci v procesu nakupa ali obdelave, na primer pri dostavi vaših produktov (v kurirski službi), pri plačilu naročila (npr. v banki), pri osebni komunikaciji (v kurirski službi).

Družbena omrežja: Stran Privoščite vam nudi softverske vtičnike iz raznih družbenih omrežij. Če se odločite za interakcijo (registracijo v račun z družbenim medijem), bi vaša aktivnost na strani in preko naših aplikacij lahko bila dostopna temu družbenemu omrežju, na temelju pravilnika o zasebnosti, na katerega ste pristali pri prijavi v to omrežje. Če ne želite deliti teh podatkov, se odjavite iz takšnih družbenih omrežij.

V primeru pravnih zahtevkov iz strani državnih organov za določene pravne postopke, preiskave in podobno, si Privoščite pridržuje pravico do delitve vaših osebnih podatkov s temi pristojnimi organi.

Ob zgoraj navedenem, si pridržujemo pravico, da delimo vaše osebne podatke izključno z vašo predhodno privolitvijo o tem, s kom (katerim podjetjem) in s kakšnim namenom jih deli. To ni standardna praksa, lahko pa do tega pride v prihodnosti in predvsem v nagradnih igrah, ki jih skupaj z našimi partnerji pripravljamo za vas.

Privoščite učinkovito dela na izvajanju ustreznih tehničnih in organizacijskih varnostnih ukrepov, ki temeljijo na izvedeni oceni tveganja in se izvajajo zaradi zaščite pred nepooblaščeno ali nezakonito dejavnostjo in pred morebitno izgubo, uničenjem ali poškodovanjem. Prav tako se vaši osebni podatki ne delijo z državami, ki niso članice EU, razen če so bili sprejeti ustrezni zaščitni ukrepi, v skladu z veljavno zakonodajo.

Kadarkoli lahko uveljavljate pravice, brez kakršnihkoli stroškov. Če želite omejiti komunikacijo s Privoščite (samo na določene načine komuniciranja) ali pa ne želite nikakršne komunikacije z nami, seveda lahko to takoj sporočite na info@privoscite.si. Prejemanje e-pošte lahko prekličete s klikom na gumb za odjavo v vseh e-poštnih sporočilih, z e-sporočilom na info@privoscite.si . Vaš zahtevek bomo rešili v najkrajšem možnem času, pomembno pa je poudariti, da lahko ta proces traja nekaj dni, zato se vam opravičujemo, če boste v tem obdobju prejeli dodatno e-pošto iz naše strani.

Če imate registriran račun, lahko svoje osebne podatke preverite na svojem računu. Za dostop do vseh osebnih podatkov pa vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte, na info@privoscite.si , mi pa vam bomo poslali kopijo vseh osebnih podatkov, ki jih obdelujemo o vas.

Takšni osebni podatki bodo dostavljeni v računalniško berljivi obliki. Kadarkoli želite, lahko zahtevate popravek ali brisanje osebnih podatkov, in sicer tako, da pošljete e-pošto na info@privoscite.si.

Vaši osebni podatki se hranijo, dokler je to zakonsko nujno in dokler vaše dovoljenje še traja. Vendar pa lahko kadarkoli zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov ali pa izbris le-teh (razen, če imamo obveznost nadaljnjega obdelovanja osebnih podatkov).

Za več informacij nam lahko tudi pišete na info@privoscite.si . Če nas želite kontaktirati preko pošte, svoj zahtevek pošljite na: PRIVOŠČITE D.O.O., ŠPRUHA 31, 1236 TRZIN

Želimo spoštovati mednarodno priznana načela in zakonodajo o osebnih podatkih. S tem namenom in tudi na podlagi vaših povratnih informacij bomo posodobili to Varstvo osebnih podatkov, da bi zagotovili, da je brez napak in da vsebuje ustrezne informacije o vaših pravicah in dejavnostih obdelave ter da je v skladu z veljavno zakonodajo in najboljšimi praksami.

Občasno lahko Varstvo osebnih podatkov posodobimo, da bodo v skladu z zakonom in marketinškim razvojem. Če bomo naredili večje spremembe, vas bomo o tem obvestili preko obvestil na naši spletni strani ali pa vam bomo poslali posodobljeno Varstvo na vaš e-poštni naslov. Vsekakor bo posodobljen pravilnik vedno objavljen na tej spletni strani.

25.5.2018

 

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!