Varnost

Podjetje Privoščite d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Privoščite d.o.o. kot tudi njihovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletne strani Privoščite.si.

Varnost plačil s plačilnimi karticami (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa)

Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Kako lahko to preverite? Enostavno. Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko vaše kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani. Sicer vam bo šlo to včasih “na živce”, vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe plačilnih kartic.

Varnost in kakovost storitev

Poleg finančne varnosti, ki vam jo zagotavlja Privoščite.si, vas zagotovo zanima, ali je ponudba, ki vam jo vsakodnevno priporočamo, dobra. Ponudbe, ki jih objavljamo, so preverjene in že dobro poznane ter na dobrem glasu. Tudi vsa nova podjetja, ki šele začenjajo s svojim poslom, si bodo maksimalno prizadevala ustreči vsem vašim zahtevam in vas obdržati kot svojega rednega kupca. Zagotovo pa ste z nakupi pri nas lahko prepričani, da ne kupujete "mačka v žaklju", kot radi rečemo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743