MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Storitve, ki jih ponuja podjetje Privoščite d.o.o. prek portala Privoščite.si, so storitve upravljanja s spletno stranjo, nadzora nad finančnimi transakcijami, organizacije in posredovanja pri prodaji, ter promocija ponudb prek spletne strani. Uporabniki se strinjajo z sms obveščanjem, v kolikor so se včlanili v brezplačni sms klub Privoščite.si. Uporabniki se prav tako strinjajo, da se njihova telefonska številka, ki so jo oddali pri nakupu, prek nagradnih iger ali na kak drugačen način, lahko posreduje podjetjem, ki so v poslovnem razmerju s podjetjem Privoščite (npr klicnemu studiu za preverbo kakovosti storitev in podobno).

Pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike, ki uporabljajo spletno stran Privoščite.si. Z registracijo uporabnik potrjuje, da je prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja, Prodajne pogoje in Izjavo o zasebnosti. V primeru, da se uporabnik z njimi ne strinja, ga pozivamo, da nemudoma preneha uporabljati in dostopati do spletne strani Privoščite.si in se, v primeru, da se je že prijavil, odjavi sam ali prosi, da ga odjavi podjetje. To stori prek elektronskega naslova info@privoscite.si.

Privoščite d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. V kolikor uporabnik nadaljuje z uporabo strani Privoščite.si, se šteje, da soglaša s spremembo. Uporabnik je odgovoren za zaščito svojih uporabniških imen in gesel, ki jih je kot uporabnik uporabil za dostop do spletne strani Privoščite.si. Uporabnik se tudi zaveda, da lahko pride do tehničnih težav na spletni strani, vendar pa je to šteti za višjo silo, za kar pa podjetje Privoščite d.o.o. ne odgovorja. Uporabnik je dolžan uporabljati spletno stran Privoščite.si skladno z veljavno zakonodajo RS.

Vsebine spletne strani Privoščite.si so last omenjene spletne strani in so kot take zaščitene z zakonom, lahko pa se uporabijo ob dovoljenju podjetja Privoščite d.o.o. (avtorja in lastnika spletne strani Privoščite.si), ki ima vse pravice nad dizajnom spletne strani ter vsemi tekstovnimi in slikovnimi vsebinami. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, razmnoževanje, povezovanje, prenos, objavljanje ali menjavanje vseh vsebin na Privoščite.si brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja Privoščite d.o.o.

Privoščite.si deluje skladno s pravili dobre poslovne prakse, vendar ne odgovarja za morebitne prekinitve delovanja kot tudi ne za točnost informacij s strani posameznega ponudnika. Uporabnik uporablja spletno stran na svojo lastno odgovornost. To se nanaša na morebitno nastalo škodo kot posledico napake, brisanja, prekinitve, računalniškega virusa, okvare, počasnega delovanja ali prekinitvijo dostopa do svetovnega spleta, krajo, prekinitvijo pogodbe, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom ali kakršnokoli drugo obliko zlorabe.

Podjetje Privoščite d.o.o. nadzoruje vse dodane vsebine z namenom zagotavljanja spoštovanja določil zakonov, ki veljajo v RS. Skladno s tem si podjetje Privoščite d.o.o. pridržuje pravico po umiku katerekoli vsebine, uporabniškega računa in dostopa, ne da bi o tem morala obvestiti uporabnika v primeru, če uporabnik krši pravila oz zakone RS. Uporabnik soglaša, da so vse interaktivne vsebine, še posebno pa izmenjava sporočil preko e-pošte, chata, foruma ali kateregakoli drugega načina interaktivnosti javnega značaja in torej brez statusa zaupnih informacij. Tako ima podjetje Privoščite d.o.o. pravico nadzora nad oblikami izmenjave podatkov brez predhodnega obvestila uporabnika ali njihovega dovoljenja.

Podjetje Privoščite d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za dodane vsebine s strani uporabnika na spletni strani Privoščite.si.

Podjetje Privoščite d.o.o. ne odgovarja za morebitni strošek ali škodo, ki nastane na podlagi uporabnikovega koriščenja informacij na spletni strani Privoščite.si.

Uporaba spletne strani Privoščite.si je prepovedana za vse osebe, mlajše od 14. leta starosti.

Spletna stran Privoščite.si se zavzema za sporazumno reševanje vseh sporov. V kolikor to ni mogoče, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z registracijo oz. odprtjem uporabniškega računa na spletni strani Privoščite.si uporabnik sporoča, da je v celoti prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja in Prodajne pogoje.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!