Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: Izjava) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani Privoščite.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Privoščite d.o.o..
Uporabniki se strinjajo z sms obveščanjem, v kolikor so se včlanili v brezplačni sms klub Privoščite.si. Za namene neposrednega trženja lahko vsi uporabniki, ki so kadarkoli na spletni strani pustili svojo telefonsko številko,  prejmejo tudi BREZPLAČNI sms z obvestilom o naših aktivnostih.

Podatki so razdeljeni na osebne in neosebne. Podjetje Privoščite d.o.o. kot ponudnik promocij na spletni strani Privoščite.si vlaga ogromno svojega znanja in dela v zaščito uporabnikove zasebnosti. Da bi lahko bolje razumeli, katere podatke koristimo in na kakšen način, prosimo pozorno preberite Izjavo.

Podatki osebnega značaja: ime in priimek, e-mail, telefonska številka in morebitni ostali podatki v primeru nagradnih iger. Pri nakupu storitve/blaga vpišete: številko kreditne kartice, datum veljavnosti, CVC kodo in ostale, od vas zahtevane podatke. V nasprotnem primeru nakup ni mogoč. Pri navedbah podatkov je dodan tudi opis, ki nakazuje nujnost vpisa določenega podatka. Sistem vam, v kolikor podatkov, ki so nujni, niste oz.ne boste vpisali, nakupa storitve/blaga ne bo omogočil. Zahtevani podatki so namenjeni izključno potrebam poslovanja podjetja Privoščite d.o.o., pridružujemo pa si pravico posredovanja podatkov banki, ponudniku, pri katerem boste storitev/blago koristili ali katerikoli tretji, z zakonom določeni instituciji. Podjetje Privoščite d.o.o. lahko zbrane podatke uporablja za namene neposrednega trženja.

Podjetje Privoščite d.o.o. prek spletne strani Privoščite.si pošilja e-sporočila po e-pošti na dva načina.

  1. Sporočila, ki se nanašajo na uporabnikovo koriščenje spletne strani v obliki: prijave, zahteve ali vprašanja, povezanega z nakupom storitve/izdelka. Odjava od takega načina prejemanja e-sporočila ni možna.
  2. Sporočila, ki se nanašajo na oglaševanje storitev/blaga, se pošiljajo vsem, ki so se prijavili na prejemanje masovnih e-sporočil (novic, akcij, dogodkov). V kolikor kot uporabnik ne želite prejemati tovrstnih sporočil, vas naprošamo, da nam pošljete elektronsko pošto z zahtevkom po umiku na naslov info@privoscite.si in v roku 24 ur bomo vašim zahtevam ugodili.

Zaradi sistema spletnih strani vam ne moremo v popolnosti zagotoviti varnosti podatkov, prenešenih na ali s spletne strani Privoščite.si in zato nismo odgovorni za zlorabe, povzročene s strani tretjih oseb. Podatki, vnešeni na spletno stran Privoščite.si, so dostopni vsem uporabnikom ali tretjim osebam in se zato lahko brez vašega vedenja prenesejo na druge spletne strani, za kar pa ne more odgovarjati podjetje Privoščite d.o.o.

Izjava se nanaša na koriščenje uporabniških podatkov na spletni strani Privoščite.si in ne na spletne strani naših ponudnikov, saj imajo oni svoje Izjave. Podjetje Privoščite d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za delo drugih, zato vam svetujemo, da pred uporabo drugih spletnih strani pazljivo preberete njihove izjave. V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite vpisane podatke, ki ste jih vpisali na spletni strani Privoscite.si spremeniti, vam svetujemo, da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov info@privoscite.si.

Z registracijo uporabniškega računa na spletni strani Privoščite.si se smatra, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel Prodajne pogoje in to izjavo.

Hitri kontakt

040 711 743