Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: Izjava) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani Privoščite.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Privoščite d.o.o..

Podatki so razdeljeni na osebne in neosebne. Podjetje Privoščite d.o.o. kot ponudnik promocij na spletni strani Privoščite.si vlaga ogromno svojega znanja in dela v zaščito uporabnikove zasebnosti. Da bi lahko bolje razumeli, katere podatke koristimo in na kakšen način, prosimo pozorno preberite Izjavo.

Podatki osebnega značaja: ime in priimek, e-mail, telefonska številka in morebitni ostali podatki v primeru nagradnih iger. Pri nakupu storitve/blaga vpišete: številko kreditne kartice, datum veljavnosti, CVC kodo in ostale, od vas zahtevane podatke. V nasprotnem primeru nakup ni mogoč. Pri navedbah podatkov je dodan tudi opis, ki nakazuje nujnost vpisa določenega podatka. Sistem vam, v kolikor podatkov, ki so nujni, niste oz.ne boste vpisali, nakupa storitve/blaga ne bo omogočil. Zahtevani podatki so namenjeni izključno potrebam poslovanja podjetja Privoščite d.o.o., pridružujemo pa si pravico posredovanja podatkov banki, ponudniku, pri katerem boste storitev/blago koristili ali katerikoli tretji, z zakonom določeni instituciji. Podjetje Privoščite d.o.o. lahko zbrane podatke uporablja za namene neposrednega trženja.

Podjetje Privoščite d.o.o. prek spletne strani Privoščite.si pošilja e-sporočila po e-pošti na dva načina.

  • Sporočila, ki se nanašajo na uporabnikovo koriščenje spletne strani v obliki: prijave, zahteve ali vprašanja, povezanega z nakupom storitve/izdelka. Odjava od takega načina prejemanja e-sporočila ni možna.
  • Sporočila, ki se nanašajo na oglaševanje storitev/blaga, se pošiljajo vsem, ki so se prijavili na prejemanje masovnih e-sporočil (novic, akcij, dogodkov, člankov ipd). V kolikor kot uporabnik ne želite prejemati tovrstnih sporočil, vas naprošamo, da nam pošljete elektronsko pošto z zahtevkom po umiku na naslov info@privoscite.si in v roku 24 ur bomo vašim zahtevam ugodili.

Uporabniki se strinjajo tudi z sms obveščanjem, v kolikor so se včlanili v brezplačni sms klub Privoščite.si. Za namene neposrednega trženja lahko vsi uporabniki, ki so kadarkoli na spletni strani pustili svojo telefonsko številko, prejmejo tudi BREZPLAČNI sms z obvestilom o naših aktivnostih. Uporabniki, ki so zaradi nakupa pustili svojo telefonsko številko in elektronski naslov, dovoljujejo, da se njihova telefonska številka in elektronski naslov posredujeta podjetjem, ki so v poslovnem pogodbenem razmerju s Privoščite d.o.o. in sicer za preverjanje kakovosti storitev podjetja Privoščite d.o.o..

Privoščite d.o.o. ni odgovorno za zlorabe spletne strani, povzročene s strani tretjih oseb.

Izjava se nanaša na koriščenje uporabniških podatkov na spletni strani Privoščite.si in ne na spletne strani naših ponudnikov, saj imajo oni svoje Izjave. Podjetje Privoščite d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za delo drugih, zato vam svetujemo, da pred uporabo drugih spletnih strani pazljivo preberete njihove izjave.

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite podatke, ki ste jih vpisali na spletni strani Privoscite.si, spremeniti, vam svetujemo, da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov info@privoscite.si.

Z registracijo uporabniškega računa, prijavo na enovice in uporabo spletne strani Privoščite.si se smatra, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel Splošne pogoje in to izjavo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743