MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vsake zgodbe je enkrat konec - in tako je konec tudi misije 'Zdravo preoblikovanje telesa' ... a le na papirju, Jožica in Tina bosta vztrajali naprej!

NAJLEPŠA HVALA Studiu Prosapia, Enemonu, Gama trgovini in vodi Evian, fotografu Tadeju Muleju (Piqant) in Welness clubu SENSE ... brez vas trije meseci ne bi minili tako uspešno!

Fotograf Tadej Mulej - Piqant je ves čas skrbel, da je lovil prave trenutke: pogledi, vaje, obup, veselje, zadovoljstvo ... Fotozgodbo projekta je vodil od začetka do konca, saj le takšno delo pozna - celostno in natančno. Seveda lahko POSKRBI TUDI ZA VAŠE SUPER FOTOGRAFIJE! Preverite ponudbo in ga pokličite, ne bo vam žal! Tadej, HVALA!

Funkcionalna vadba je primerna za vse starostne skupine in različno fizično pripravljene posameznike, vaditeljica Maja se zelo dobro spominja začetka Tine in Jožice: "Punci sta izredno napredovali. Spomnim se prve ure funkcionalne vadbe, ko sem mislila, da bosta že pri ogrevanju od utrujenosti odšli iz telovadnice. Takrat sem videla, da sta pravi borki in vztrajali sta do konca ure. Punci sta z vsako uro na funkcionalni vadbi pridobivali samozavest, mišično moč in tisto moč, ki jo imamo vsi v glavah - moč misli, da zmoreš. Uspelo jima je in ponosna sem na njiju."

Zmaga ob pomoči funkcionalne vadbe in terapij v Studiu Prosapia je čudovitaZmaga ob pomoči funkcionalne vadbe in terapij v Studiu Prosapia je čudovita

Vedno nasmejana vodja studia Prosapia, Andreja, je na koncu opravila meritve in poudarila, da je projekt Zdravo preoblikovanje telesa odlično uspel, saj je bil poudarek na ZDRAVEM hujšanju in samem oblikovanju postave.

Studio Prosapia - Andreja in Maja ... HVALA!!!

Naši dve srečni nagrajenki Jožica Stanič in Tina Ožvald sta pri projektu Zdravo preoblikovanje telesa, v trajanju 12 tednov, izgubili:

JOŽICA:

 • 5,6 kilogramov,
 • 5 cm v predelu trebuha,
 • 4 cm boki,
 • 3,5 cm stegno.

  JOŽICA: PREJ in POTEMJOŽICA: PREJ in POTEM

TINA:

 • 5,7 kilogramov,
 • 4 cm v predelu trebuha,
 • 4 cm boki,
 • 3,5 cm stegno.

TINA: PREJ in POTEMTINA: PREJ in POTEM

Projekt preoblikovanja postave s Tino in Jožico je ekipa Enemon zastavila bolj celostno, ker verjame, da je zdrav življenjski slog edini pravi način, da pridemo do želenega izgleda. Da bi lahko izžarevali zdrav duh v zdravem telesu, je potrebno spremeniti svoje prehranjevalne navade ter v vsakdanje življenje vključiti vadbo, ki pripomore na zdrav način kontrolirati telesno težo.

Tina in Jožica sta tekom projekta uživali Enemon slim, nadomestni obrok za nadzor nad telesno težo, ki jima je na tej poti pomagal na več načinov. Ker je zdrav uravnotežen obrok, sta z njim uravnotežili svoj jedilnik, njegova sestava je pripomogla k prehranjenosti z esencialnimi hranili (aminokisline, maščobne kisline, vitamini, minerali) in nenazadnje z zamenjavo dveh obrokov Enemona slim je Jožici in Tini pomagal pri tako želeni izgubi telesne teže.

Lahko rečemo, da je preobrazba zagotovo uspela! Pa ne samo v smislu izgube kilogramčkov, še bolj pomembno… Po pregledu prehranskega dnevnika, ki sta ga morali dekleti izpolniti, je popolnoma razvidno, da so njune prehranjevalne navade v primerjavi s starimi, kot noč in dan. Živila, ki jih sedaj izbirata so bolj zdrava, energijsko redkejša, bolj bogata z vitamini in minerali. Njun jedilnik je veliko bolj pester, saj se na njem znajde cela kopica živil, ki sodijo v vse različne skupine živil in s tem uravnotežijo njuno prehrano.

Veseli nas, da sta Tina in Jožica, s pomočjo ekipe Enemon, uporabili vso pridobljeno znanje o prehrani in z majhnimi koraki stopili na pravo pot do spremembe prehranjevalnih navad in zdravega življenjskega sloga. Želimo jima in verjamemo, da bosta vse nasvete, kako prehrano obrniti v svojo korist, uporabili v vsakdanjem življenju.

ENEMON ... Iskreno se zahvaljujemo za vse nasvete in usmeritve ter osveščanje o zdravi prehrani!

Zdrava prehrana ob pomoči izdelkov ENEMON je super!Zdrava prehrana ob pomoči izdelkov ENEMON je super!

Ustekleničena voda je ena izmed najpopularnejših pijač na svetu. Njena priljubljenost narašča iz več razlogov, zagotovo pa jo poganja občutek prestiža in zdravega življenskega sloga. In prav zato je Jožici in Tini ves čas 'stala ob strani' naravna mineralna voda EVIAN! Izgovorov zaradi vročine in žeje tako NI BILO!

Gama trgovina - HVALA!

Voda, a ne katerakoli! EVIAN je naravna mineralna voda, ki je skrbela za hidracijo dekletVoda, a ne katerakoli! EVIAN je naravna mineralna voda, ki je skrbela za hidracijo deklet

Iskreno se zahvaljujemo Welness clubu SENSE, ki je ob koncu poskrbel za pravo presenečenje. Naši dekleti sta prejeli darilni bon in privoščili si bosta pravo razvajanje kot se za nagrado po trdih treh mesecih tudi spodobi!
Kot je Welness club SENSE poskrbel za naši dekleti, lahko tudi vi poskrbite zase, za prijatelje, sorodnike ... Nudijo vam DARILNE BONE - razvajanje, ki se ga ne bi branil nihče!

Vsak trud mora biti nagrajen - HVALA SENSE welness club za neverjetno presenečenje! BON ZA RAZVAJANJE!Vsak trud mora biti nagrajen - HVALA SENSE welness club za neverjetno presenečenje! BON ZA RAZVAJANJE!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!