MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Poletna vročina prav nič ne ovira naših deklet, Jožice in Tine

Našima dvema nagrajenkama telovadba vsak teden povzroča manj težav in posamezne vaje sta že prav vzljubili. Pravita, da si življenja brez gibanja ne predstavljata več. Simpatična Tina v smehu pove, da je na začetku sovražila vaje TRX, sedaj pa, ko je pridobila na moči, jih ima najraje. Tudi drsanje na flowinu je super za celotno telo, saj pravi, da čuti mišice, za katere sploh ni vedela, da jih ima.

Dekleti v Studiu Prosapia poleg telovadbe, obiskujeta tudi tretmaje za preoblikovanje telesa! In sedaj se lahko za skok v kopalke po SUPER CENAH pripravite tudi vi! PREVERITE PONUDBO, ne bo vam žal!

Vaje na TRXu so postale lažjeVaje na TRXu so postale lažje

Maščobe v prehrani sodobnega človeka predstavljajo veliko tveganje za zdravje. Pomembno je koliko maščob posameznik zaužije, saj so izredno bogate z energijo, še bolj pomembna pa je njihova sestava. Na splošno ljudje zaužijejo preveč nasičenih maščob, medtem ko imajo na drugi strani pomanjkanje esencialnih večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Tina in Jožica sta imeli ta teden za nalogo dodati na svoj jedilnik oreščke in semena, ki so bogat vir večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Da pa zaradi tega ne bi bilo v njuni prehrani preveč maščob, sta morali nekaj živil bogatih z maščobami, iz svojega jedilnika tudi izločiti. Na črnem seznamu so se torej znašle predvsem mesnine, ki jih je potrebno uživati zmerno in izbirati tiste z nižjo vsebnostjo maščob.

Enemon slim kot uravnotežen obrok predstavlja dobro rešitev pri uravnoteženju dnevnega jedilnika saj je obrok z nizko vsebnostjo maščob in ima hkrati dovolj esencialnih hranil. Tina in Jožica ga še vedno z veseljem uživata, saj jima pripomore pri oskrbi z esencialnimi hranili kot tudi pri omejitvi energijskega vnosa zaradi katerega pridno izgubljata telesno težo.

Enemon slim kot uravnotežen obrok predstavlja dobro rešitev pri uravnoteženju dnevnega jedilnikaEnemon slim kot uravnotežen obrok predstavlja dobro rešitev pri uravnoteženju dnevnega jedilnika

Da so se prehranjevalne navade Jožice in Tine že korenito spremenile, ni nobenega dvoma, vendar je na seznamu sprememb še en korak, ki postavlja v ospredje uživanje beljakovin. V veliki večini ljudje nimajo težav z uživanjem beljakovin, vsaj ne s potrebno dnevno količino. Da so meso in ribe bogat vir beljakovin ni potrebno posebej poudarjati, pomembno pa je, da se posameznik zaveda, da obstajajo tudi živila rastlinskega izvora, ki so bogata z beljakovinami. Fižol, grah, soja, leča in bob so predstavniki živil, ki jih je zato potrebno večkrat umestiti na svoj jedilnik.

Akcijski načrt spremembe prehranjevalnih navad Enemon za ta teden daje poudarek na uvajanju stročnic v dnevni jedilnik. Ker bi bilo dobro, da posameznik tretjino beljakovin zaužije iz živil rastlinskega izvora, preostanek pa iz živil živalskega izvora je ekipa Enemon Tini in Jožici naložila še eno nalogo in sicer da morata v tem tednu en dan preživeti brez mesa. Glede na vse težke naloge mislimo, da ni dvoma, da jima bo tudi ta uspela.

Obstajajo tudi živila rastlinskega izvora, ki so bogata z beljakovinamiObstajajo tudi živila rastlinskega izvora, ki so bogata z beljakovinami

Naslednji teden ne zamudite novih slik Tine in Jožice ter podatkov koliko kilogramov sta izgubili - brez drastične diete, z zdravo prehrano ob pomoči ekipe Enemon in redne telovadbe v Studiu Prosapia.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!