MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ZADENI kar 2 vstopnici za Gardaland + SeaLife (veljavnost 01/11/2015)

SODELUJ in ZADENI! Odgovori na 3 enostavna vprašanja, bodi najhitrejši in vsak dan bomo podarili 2 vstopnici za Gardaland + SeaLife (veljavnost 01/11/2015).

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

GARDA2GARDA2

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: GARDA2 STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Znani so že prvi SREČNI NAGRAJENCI!

DATUM NAGRAJENC IZJAVA
08. junij IRIS VIDEČNIK ''Hvala vam Privoščite.si za takšno super megastično nagrado. Sedaj se bomo lahko cela družina odpravili na igrivi Gardaland, ki ga imamo namen obiskati že kar nekaj časa.
Še enkrat hvala Privoščite.si''
09. junij KLAVDIJA ZADRAVEC ''Sem navsušena nad nagrado, saj si sin močno želi obiska Gardelanda in uspelo nama je. Še več takih lepih presenečenj. Lp in še enkrat hvala, Klavdija''
10. junij LAURA GOLOB ''Najlepša hvala privoščite.si. Vi ste res zakon. Komaj že čakam da se bomo z družino odpravili na adrenalinsko pustolovščino v Gardaland in si ogledali še SeaLife :) Najlepše se zahvaljujem za čudovito nagrado. Res ste mi polepšali dan.''
11. junij KSENIJA KLEMENČIČ ''Sem zeloo vesela, da sem dobitnica dveh kart.''
12. junij AJDA ''Pozdravljeni.Zelo zelo sem vesela, ker sem koncno enkrat zadela eno nagrado :) s hcerko ze komaj cakava, da greva v Gardaland!! Hvalaa!!''
13. junij /
14. junij MANJA HAUPTMAN ''Zelo sem vesela nagrade, z družino se že veselimo novih dogodivščin, ki jih nudi Gardaland.''
15. junij BORIS ŠVEGELJ ''Najlepše se vam zahvaljujem za nagrado!''
16. junij MATEJ HARI ''Pravo adrenalinsko darilo zame, hvala Privoščite.si za popestritev v teh vročih dneh...''
17. junij SIMONA KOVAČ ''Hvala ekipi Privoščite.si, ker ste me razveselili ob novici, da sem prejela vstopnici za Gardaland in SeaLife. Zagotovo uo bom izkoristila in si privoščila pravo zabavo. Ostanite še tako dobra ekipa naprej.''
18. junij EVA ŠKRBENTA ''Najlepša hvala za to nagrado, res sem vesela. Hvala.''
19. junij DAŠA GAVEZ ''Zelo sem vesela nagrade in se zahvaljujem ekipi Privoščite.si. Bodite še naprej tako dobri in še obilo tako lepih nagradnih iger.''
20. junij ROMAN BEGO ''Hvala za nagrado in še več takšnih nagradnih iger!''
21. junij /
14.
julij
MAJA MIHELIČ "Že par let govorim, da bi rada spet enkrat šla v Gardaland, no, pa se mi bo želja le uresničila :) Najlepša hvala!!!"
15.
julij
JASMINA MAJERIĆ "Iskrena hvala. Prezadovoljna sem z nagrado. Sem vedela, da se mi bo enkrat obrestovalo prebiranje vaših strani ;) Iz srca hvala."
16.
julij
TADEJA KOVAČ "Preko internetne povezave www.privoscite.si sem sodelovala v nagradni igri za vstopnice za Gardaland in SeaLife. Dne 20.07.2015 sem prejela klic in hkrati sms sporočilo za podatke, ki jih potrebujete. Za vstopnici se najlepše zahvaljujem."
17.
julij
EVA BERLAK "Najlepša hvala. Polepšali ste mi dan."
18.
julij
JANJA CVETKO "Aaaaaa najbolj vesela nagrade :) :) HVALA HVALA Privoscite.si :) :) :) :) :) :)"
19.
julij
NATAŠA SMOLEJ MLINARIČ "Uff, presenečenje, sploh nisem vedela za kaj gre, ko pa so mi povedali, sem skakala od veselja. Hvala za nagrado."
20.
julij
NINA GROBELŠEK "Hvala za nagrado, super nagradna igra :)"
21.
julij
/
10.
avgust
JERNEJ PECL "Sem zelo vesel nagrade. Zagotovo bova s punco zelo uživala. Hvala vam."
11.
avgust
ANŽE KOŠAK "Super Gardaland & SeaLife, to ti je "life", ko ti Privoscite.si zagotovi dve zastonj vstopnici:)"
12.
avgust
SUZANA HOČEVAR "S fantom imava kmalu obletnico in vem kako si želi v Gardaland. To bo res pravo presenečenje. Hvala res hvala Vam :-)"
13.
avgust
MOJCA PETAN "Veseli smo, da je sreča tudi na naši strani. Zaradi izrednih razmer smo se morali letos odpovedati počitnicam na morju, zato smo še toliko bolj veseli, ker smo dobitniki dveh vstopnic v Gardaland. Otroka bosta sedaj z veseljem govorila o dogodivščinah, ko se vrneta v šolske klopi."
14.
avgust
TINA KRAŠOVEC "Hvala za nagrado. To bo lep zaključek počitnic."
17.
avgust
DARKO KOVAČEVIĆ "Vesel sem, da bom dobil nagrado. Že nekaj časa planiram, da bi peljal sina v Gardaland, tako da je nagrada prišla ravno prav. Hvala!"
18.
avgust
ULLA KAROV "Aaaaaaaa ne morem verjet!!! Že zelo dolgo si želim v Gardaland pa ni bilo časa! Tokrat si ga bomo pa vzeli!!!! Hvala 100000x zakon ste!"
19.
avgust
URŠA RAKOVEC "Hvala za nagrado."
20.
avgust
ALJA ŠARLAH "Ekipi privoščite.si se zahvaljujem za prejeto nagrado in se veselim Gardalanda, v katerem bom zelo uživala."
21.
avgust
ALFRED ŠARLAH "Tovrstni marketinški pristop vas loči od drugih ponudnikov podobnih storitev in postajate še bolj prepoznavni. Mislim, da je to eden izmed boljših načinov promocije. Kot dobitnik nagrade se vam zahvaljujem za njo. Z veseljem pa bomo, tako kot do sedaj, doma, ko brskamo po internetu, obiskali vašo spletno stran, saj se vedno najde kaj dobrega za vso družino."

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!