MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Pred Tino in Jožico je še zadnji mesec: na vrsti je nova naloga ekipe Enemon in vaje za čvrsto 'ritko'

Tina in Jožica se trudita po svojih najboljših močeh, obema je pomembno predvsem to, da sta vidno spremenili svoj življenjski slog, dodobra prevetrili svoje prehranjevalne navade in močno povečali nivo telesnih aktivnosti.

Vaje za čvrsto zadnjico - 1. delVaje za čvrsto zadnjico - 1. del

Največja zmaga, ki sta jo trenutno dosegli s projektom ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA je ta, da hlače že visijo z njiju in da se celoten trud že pozna - predvsem na samem obsegu. Od prijateljev in znancev dobivata veliko pohval in vzpodbudnih besed, ki so velika motivacija za nadaljno garanje, ki ju še čaka.

Vaje za čvrsto zadnjico - 2. delVaje za čvrsto zadnjico - 2. del

Obe naši izbrani kandidatki komaj čakata poležavanje na plaži in skok v kopalke, zato sta še posebej pozorni, ko so na vrsti vaje za čvrsto ritko:)

Vaje za čvrsto zadnjico - 3. delVaje za čvrsto zadnjico - 3. del

Uživanje sadja in zelenjave je zaradi zaščitnih snovi izrednega pomena za zdravje posameznika. Jožica in Tina sta v svoj dnevni jedilnik pričeli vključevati sadje in zelenjavo ter s tem pomembno izboljšali vsakodnevno prehrano. Pot do spremembe prehranjevalnih navad je težka, zato je potrebno spremembe uvajati korak za korakom. Punci še vedno zamenjujeta dva dnevna obroka z Enemonom slim, saj je za dosego izgube telesne teže le-to pomembno, prav tako pa sta se ga že pošteno navadili in si zdaj življenja brez njega ne moreta predstavljati.

S povečanim uživanjem sadja in zelenjave sta Tina in Jožica v svoje telo, poleg vitaminov in mineralov, vnesli tudi precej več prehranske vlaknine, kot v 'starih' časih. Prehranska vlaknina so v bistvu ogljikovi hidrati, ki jih človeško telo ne more prebaviti in je zelo pomembna za zdravje posameznika, saj v človeškem telesu opravlja številne fiziološke funkcije, med katerimi je najpomembnejši vpliv na ugodno prebavo posameznika.

Ekipa Enemon je kandidatkama naložila novo nalogo, povezano z vsakodnevnim vnosom prehranske vlaknine. Pomemben vir netopne prehranske vlaknine so žita vseh vrst, vendar če izbiramo izdelke iz bele moke, potem s temi živili nikakor ne moremo doseči priporočene količine tega hranila v naše telo. Zato bosta Jožica in Tina živila iz bele moke zamenjali z enakimi živili, ki pa so narejena iz polnozrnate moke, bogate s prehransko vlaknino.

Da bo vnos prehranske vlaknine in s tem zdrave prehrane njima in ostalim ljudem olajšan, je ekipa Enemon razvila ekstrudirane pšenične otrobe, ki so funkcionalno živilo in imajo vsestransko uporabo. Lahko se jih uživa kot žita za zajtrk, z mlekom ali jogurtom ali pa kot funkcionalni dodatek pri pripravi jedi (kruha, keksov, omak, juh itd.).

Enemon otrobi z ajdoEnemon otrobi z ajdo

Novost na trgovskih policah pa so Enemon otrobi z ajdo, ki so prav tako ekstrudiran pšenični izdelek z dodatkom ajde, ki je bila pridelana na slovenskih poljih.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!