MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Z Linea Snello v FIT poletje po VAŠI MERI! V TEDNU ODPRTIH VRAT, med 19. in 25. aprilom, vam podarjamo brezplačen preizkus!

Zdaj gre zares – še 9 tednov! Morje, sonce, lahka oblačila, dooopuuust! :-) Le 9 tednov pravih korakov do udobja in samozavest v bikiniju. Pridite na Teden odprtih vrat po brezplačno terapijo oblikovanja telesa!

Teden odprtih vrat vseh centrov LINEA SNELLATeden odprtih vrat vseh centrov LINEA SNELLA Z Linea Snello lahko do poletja izgubite kar 2 - 3 konfekcijske številke!

Si želite samozavestno v tople dni? Vas pri tem ovirajo odvečni kilogrami in celulit? Določite si cilj, izberite svoj Linea Snella paket oblikovanja telesa, mi pa vam obljubimo, da vas bomo pripeljali do želenega rezultata. 100% zajamčeno*, hitreje in lažje, kot si sploh lahko zamislite. Odvečni kilogrami, celulit in slab tonus letos ostanejo doma, trajno pospravljeni v klet, vi pa lahkotno in veselo odidete na dopust! :)

Do rezultatov z občutno manjšim naporom in brez stradanja

Linea Snella vas do želenega cilja pripelje na ženski prijazen način. Skladna, ženstvena linija se namreč ne kleše s hitrimi in enostranskimi dietami, strogimi odrekanji ali mučnimi telesnimi napori. V Linea Snelli vaše telo oblikujemo z mehkejšimi pristopi in predvsem učinkoviteje. Vadimo kot prave dame, beležimo kar 3- do 4- krat večji učinek in prisegamo na zdravo, uravnoteženo prehrano. Sočasno poskrbimo za hujšanje, zmanjšanje obsega in celulita ter izboljšanje tonusa!

Skočite v brezskrbno poletje!Skočite v brezskrbno poletje!

Preizkusite Linea Snello – brezplačno!

Ekskluzivno vam v času TEDNA ODPRTIH VRAT, med 19. in 25. aprilom 2014, v centrih Linea Snella, ki jih najdete po vsej Sloveniji, podarjamo preizkus ene najučinkovitejših metod oblikovanja telesa na svetu. Izpolnite obrazec, obiščite svoj najbližji center, povejte geslo »POLETJE« in se dogovorite za prevzem darila!

V primeru vpisa v Snelly Star program oblikovanja telesa pa prejmete tudi 25% popust! Poslovite se od 1, 2-eh ali 3-eh konfekcijskih številk!

Gremo skupaj v FIT poletje!

* Velja za Snelly Star, najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču

www.lineasnella.si

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!