MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ZADENI! Odgovori na 3 enostavna vprašanja, bodi najhitrejši in vsakih 48h bomo podarili parfum (na izbiro PREK 40 parfumov) v vrednosti do 80€ PO LASTNI IZBIRI!

SODELUJ in ZADENI! Odgovori na 3 enostavna vprašanja, bodi najhitrejši in vsakih 48h bomo podarili parfum v vrednosti do 80€ PO LASTNI IZBIRI! NA IZBIRO PREK 40 različnih parfumov!

Pa poglejmo KDO SO PRVI NAGRAJENCI!

DATUM NAGRAJENEC IZJAVA
27.05.2015 IRIS VIDEČNIK,
Oplotnica
"Super, da sem jaz dobitnica takšne super nagrade. Saj parfuma si ne kupim vedno, ker se mi zdijo dragi. Ker se bliža čas poletja, sem si tudi jaz izbrala bolj poletno dišavo. Še enkrat hvala Privoščite.si."
29.05.2015 LAURA GOLOB,
Loče
"Super presenečenje, res ste mi polepšali dan Privoščite.si. Še nikoli nisem prejela tako mega dišeče nagrade ;) Hvala, hvala, hvala"
01.06.2015 PATRICIJA ILIĆ,
Radovljica
"Privoščite.si, ZAKOON STEE! Glede na to, da še nikoli nisem nič zadela, je bilo vredno čakanja :) Polepšali ste mi dan, ali pa kar cel teden :) Naaaajlepša vam hvalaa :) Ostanite najboljši :D"
02.06.2015 UROŠ KAJZER, Ljubljana ''Ful zadovljen, ko se končno potrudi ena spletna stran za svoje kupce in da ven takšno nagradno igro! Bravo in še tako naprej!''
04.06.2015 ANITA URBANČIČ,
Ljubljana
"Spoštovani, zelo sem Vam hvaležna na nagradi. To je moj prvi zadetek na takšni nagradni igri. Prejetno Ste me presenetili. Hvala!"
02.09.2015 ALDINA KAZIĆ,
Kranj
"Kljub slabemu vremenu ste me presenetili z dobro novico, da kljub vsemu pa le imam dobre hitre prstke..:) Najlepša Vam hvala ne samo za nagrado ampak za ta kanček sreče."
04.09.2015 /
07.09.2015 SANJA OREŠKI,
Kranj
"Hvala vam za tako lepo jutro, ker ste me osrečili s klicem, da sem zadela nagrado. Nikoli v življenju nisem še nič zadela in sem presrečna, ker ste mi dali to možnost :) Super ste."
08.09.2015

SARA KOLŠEK,
Celje

"Nisem pričakovala, da bom izžrebana, zato moram priznati, da sem bila zelo vesela, ko ste me obvestili, da sem dobitnica te lepe nagrade. Že sama sem se odločala za nakup novega parfuma, tako da je ta nagrada kot nalašč zame. :)"
10.09.2015 ALEKSANDRA OVEN,
Ljubljana
"Zelo sem vesela, da sem bila izžrebana za parfum po svoji želji."

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

OSVOJI parfum v vrednosti do 80€OSVOJI parfum v vrednosti do 80€

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: PARFUM STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

1. Organizator nagradne igre 'Hitri prsti za PARFUM'

Ta pravila določajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradnem kvizu 'Hitri prsti za PARFUM', katere organizator in ponudnik je Privoščite d.o.o. Špruha 31, 1236 Trzin, matična številka: 3773795, ID za DDV: SI10703519 (v nadaljevanju organizator).

Z uporabo storitve se uporabnik strinja in potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve IMS, ki so objavljeni na spletni strani www.privoscite.si.

2. Opis nagradne igre

Nagradni kviz 'Hitri prsti za PARFUM' temelji na znanju uporabnikov. Uporabnik sodeluje tako, da na številko 3090 pošlje SMS s ključno besedo PARFUM. Kviz 'Hitri prsti za PARFUM' vsebuje 3 vprašanja, na katera mora uporabnik čim hitreje pravilno odgovoriti.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, starejši od 15 let. Uslužbenci organizatorja in njihovi najbližji sorodniki (vključno z življenjskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh podružnic in/ali agencij ter pokroviteljev, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsaka takšna prijava bo neveljavna.

 

2.1. Trajanje nagradne igre

Nagradni kviz poteka od 18/05/2015 do 27/05/2015 do 24.00 ure.

 

2.2. Sodelovanje v nagradni igri

Splosni pogoji sodelovanja v nagradni igri bodo objavljeni na www.privoscite.si.

Uporabniki ponudnika poti Telekom Slovenije in Tušmobil

Uporabnik za začetek pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PARFUM na številko 3090. Ko uporabnik pošlje SMS, prejme brezplačni SMS za potrditev splošnih pogojev, objavljenih na www.privoscite.si in da ima na razpolago 2 minuti , da odgovori na prejeto zastavljeno vprašanje. Če se z njimi strinja, pošlje DA IME na 3090. Uporabnik mora splošne pogoje potrditi samo ob prvem sodelovanju v nagradni igri. Če je uporabnik potrdil splošne pogoje, prejme prvo plačljivo SMS sporočilo (0,99 EUR) s prvim vprašanjem. Če je njegov odgovor pravilen, prejme naslednje plačljivo SMS sporočilo z naslednjim vprašanjem. Če njegov odgovor ni pravilen, prejme plačljivo SMS sporočilo, da je njegov odgovor napačen in da naj poskusi ponovno z novim sklopom vprašanj. Ko uporabnik odgovori pravilno na vsa 3 zastavljena vprašanja, prejme brezplačno SMS sporočilo, da je na vsa vprašanja odgovoril pravilno in če je od vseh uporabnikov odgovoril najhitreje, skoraj najhitreje ali ne dovolj hitro.

Uporabnik splošne pogoje potrdi le ob prvem sodelovanju v nagradni igri.

Uporabniki ponudnika poti Si.mobil

Uporabnik za začetek pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PARFUM na številko 3090. Ob prvem sodelovanju mora uporabnik potrditi sodelovanje (Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. Potrdi plačilo zneska 0,99 EUR (Maksimalno plačilo posameznega dogodka 25x v tednu) Za potrditev odgovori z DA! Prekliči naročnino s 
ključno besedo STOP).
Za potrditev odgovori z DA! Preklici narocnino s kljucno besedo STOP). V kolikor uporabnik potrdi splošne pogoje, prejme prvo plačljivo SMS sporočilo (0,99 EUR) s prvim vprašanjem. Če je njegov odgovor pravilen, prejme naslednje plačljivo SMS sporočilo z naslednjim vprašanjem. Če njegov odgovor ni pravilen, prejme plačljivo SMS sporočilo, da je njegov odgovor napačen in da naj poskusi ponovno z novim sklopom vprašanj. Ko uporabnik odgovori pravilno na vseh 10 zastavljenih vprašanj, prejme brezplačno SMS sporočilo, da je na vsa vprašanja odgovoril pravilno in če je od vseh uporabnikov odgovoril najhitreje, skoraj najhitreje ali ne dovolj hitro.

Uporabnik splošne pogoje potrdi le ob prvem sodelovanju v nagradni igri.

Organizator ne odgovarja za zakasnele, izgubljene ali nepopolne odgovore/glasove oz. za odgovore, ki niso bili prejeti oz. dostavljeni. Vse takšne prijave so neveljavne. Sodelujočim svetujemo, da si te pogoje natisnejo in jih shranijo na varnem.

 

2.3. Nagrajevanje

 

Nagrade:

5x PARFUM v vrednosti do 80€ (nagrajenec izbira med parfumi, ki so na zalogi - objavljeni na spletni strani http://privoscite.si/promo/43/top-vec-kot-70-zenskih-in-moskih-parfumov-leta-2014-super-darilo-za-disec-vsakdan/?ref=bar )

Vsakih 48 ur podarimo eno dnevno nagrado med vsemi, ki bodo od 00:00 do 24:00 ure v dveh pretekliha dnevih v celoti pravilno rešili kviz 'Hitri prsti za PARFUM' (tj. pravilno odgovorili na vsa 3 vprašanja), a nagrado bo prejel le najhitrejši uporabnik posameznega tekmovalnega ciklusa (48 ur). Če dva ali več uporabnikov odgovori na vsa 3 zastavljena vprašanja istočasno, prejme nagrado uporabnik, ki je v tistem tekmovalnem ciklusu prvi pravilno odgovoril na vprašanja. Če nihče od uporabnikov ne odgovori pravilno na vsa 3 vprašanja, bo nagrada podeljena uporabniku, ki je odgovoril na največ vprašanj pravilno, če je teh uporabnikov več, nagrado prejme uporabnik, ki je najhitreje pravilno odgovoril na največ vprašanj. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado, to pomeni en parfum.

Nagrado bomo podelili:

 • 20/5 (najhitrejšemu v 48 urah dne 18. in 19. maj)
 • 22/5 (najhitrejšemu v 48 urah dne 20. in 21. maj)
 • 24/5 (najhitrejšemu v 48 urah dne 22. in 23. maj)
 • 26/5 (najhitrejšemu v 48 urah dne 24. in 25. maj)
 • 28/5 (najhitrejšemu v 48 urah dne 26. in 27. maj)

Odgovornost podeljevanja nosi družba Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin

 

2.4. Obveščanje in objavljanje nagrajencev

Nagrajenca bomo o nagradi obvestili prek SMS sporočila ali telefonskega klica. Pozvan bo k posredovanju svojih podatkov (ime, priimek, naslov in davčna številka). Pridržujemo si pravico do objave imena in kraja bivanja, na spletni strani www.privoscite.si.

 

2.5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo nagrado prejeli po dogovoru z organizatorjem, najkasneje v roku 15 dni od konca nagradnega kviza.

Pogoj za prejem nagrad je, da nagrajenec organizatorju v 5 dneh po obvestilu (SMS sporočilo/telefonski klic), pošlje osebne podatke: ime, priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča, EMŠO, davčno številko - na mail info@privoscite.si (s pripisom: 'Hitri prsti za PARFUM'). Nadalje nagrajenec s strani organizatorja na svoj elektronski naslov prejme izpolnjeno izjavo, ki jo mora podpisano organizatorju poslati v roku 5 dni od prejema, in sicer na naslov Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin, s pripisom: 'Hitri prsti za PARFUM'.

Če se dobitnik nagrade na obvestilo (SMS sporočilo/telefonski klic) najkasneje v 5 dneh od dneva obvestila ne bo odzval, bo organizator štel, da nagrade ne želi prevzeti in jo bo umaknil. V tem primeru se nagrada ne podeli, organizator pa je prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

Pravice prevzema nagrad ni mogoče prenesti na tretjo osebo, razen prevzema nagrade v primeru, da jo prejme mladoletna oseba. V tem primeru se prevzem nagrade ureja z enim od staršev oz. zakonitim zastopnikom, ki se zaveže skupaj z nagrajencem, da bo le-ta nagrado prevzel v skladu s pravili te nagradne igre. Nagrad ni mogoče zamenjati. Organizator nagradne igre ne prevzema nobenih drugih stroškov razen tistih, ki so opredeljeni v pravilih te nagradne igre. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado, to pomeni en parfum.

Organizator bo za nagrajence od navedene vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade. Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko.) S trenutkom prevzema nagrade, oziroma po potrebi s podpisom posebnega dogovora ali izjave o prevzemu nagrade, prenehajo vse obveze organizatorja do dobitnika.

 

2.6. Dodatne informacije o nagradni igri

Dodatne informacije o nagradni igri lahko sodelujoči dobijo na www.privoscite.si.

 

2.7. Plačilo storitve

Ponudnik poti obračunava uporabo storitve za preteklo obračunsko obdobje.


V primeru, da uporabnik svojih obveznosti do ponudnika poti ne poravna pravočasno, se smiselno uporabljajo Splošni pogoji za uporabo storitev omrežja GSM/UMTS družbe Telekom Slovenije, d. d., Si.mobil, d. d. in Tušmobil, d. o. o


Ponudnik storitve lahko spreminja cenik, o tem pa uporabnike obvešča na vseh mestih, kjer so objavljeni Pogoji in navodila za uporabo storitve. Če bo ponudnik storitve med trajanjem storitve spremenil ceno storitve, bo od uporabnikov znova pridobil strinjanja za uporabo storitve.

 

2.8. Cenik

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Telekom Slovenije, Si.mobil in Tušmobil). Posredovani SMS-i uporabniku s strani servisa iMS: uporabniki Telekom Slovenije, Debitelovi naročniki in predplačniki / Simobil naročniki in predplačniki / Izi Mobil / M-Mobil / Tušmobil/ Telemach. SMS storitev je mogoča v naslednjih mobilnih omrežjih: Telekom Slovenije, Simobil in Tušmobil/Telemach.

Ime SMS storitve Uporaba storitve Opis dogodka Ime MT SMS na izpisu pogovorov Cena v EUR z DDV
IMS

Ključna beseda

Sistemsko sporočilo

Sistemska spo.

0
IMS

SMS Poštar

Naročene IMS informacije

  0
IMS

Ključna beseda

Info. na zahtevo

IMS 5 0,99

 

3. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

S potrditvenim SMS sporočilom oz. sodelovanjem, uporabnik potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve IMS in se strinja, da podjetje Privoščite d.o.o. obdeluje njegove osebne podatke za namene izvedbe storitve SMS nagradne igre (pridobivanje podatkov od uporabnikov, shranjevanje podatkov do izvedbe žrebanja, uporaba podatkov za izvedbo žrebanja). Privolitev v zbiranje osebnih podatkov je prostovoljna, uporabnik s poslanim SMS sporočilom pristane na izvedbo SMS storitve. Uporabniki imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Osebni podatki se lahko posredujejo pokrovitelju Acceptus d.o.o.

 

4. Privoscite.si SMS klub

Uporabniki, ki sodelujejo v SMS nagradni igri, bodo včlanjeni v brezplačni Privoščite.si klub. Uporabnik, se strinja s tem, da podjetje Privoščite d.o.o. obdeluje njegove osebne podatke za namene pošiljanja promocijskih sporočil Privoščite.si, v skladu s splošnimi pogoji Privoščite.si, ki so objavljeni na: www.privoscite.si. Promocijska sporočila oglaševalcev bo uporabnikom pošiljal Privoščite.si, ki oglaševalcem v nobenem primeru ne bo posredoval ali omogočil vpogleda v bazo podatkov o uporabnikih. Privoščite.si lahko za namene direktnega marketinga izvede profiliranje članov. Včlanitev v Privoščite.si klub je prostovoljna. Člani imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Vsak član se iz Privoščite.si kluba lahko kadarkoli odjavi tako, da na številko 3090 pošlje SMS sporočilo z vsebino PRIVOSCITE STOP. Osebni podatki se lahko posredujejo pokrovitelju Acceptus d.o.o.

Povratna SMS-sporočila iz kluba so za uporabnika BREZPLAČNA. Poslana SMS-sporočila se obračunavajo po ceniku vašega mobilnega operaterja.

 

5. Zavrnitev odgovornosti

Uporabnik se mora zavedati, da:

 • sistem pošiljanja SMS sporočil ni popolnoma in absolutno varna in zanesljiva;
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvami;
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom;
 • ponudnik storitev ne odgovarja za vsebine, ki si jih med seboj izmenjujejo uporabniki;
 • ponudnik storitev ne odgovarja za izgubo vsebin in vsebinskih motivov, ki so posledica napačne uporabe, tehnične neustreznosti telefona in neznanja ali nespretnosti uporabnika;
 • ponudnik storitev ne odgovarja za kakršne koli napake ali nedelovanje telefona, ki so posledica uporabe vsebinskih motivov na tehnološko neustreznih telefonih;
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve.

 

6. Reklamacije:

Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev.

V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitve zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika.

V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika poti, bo ponudnik storitve predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi ponudnika poti. V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v skladu z lastnimi postopki.

Ponudnik poti rešuje izključno reklamacije, ki se nanašajo na neizvršen prenos oziroma dostavo SMS sporočil in plačilo storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku 15 dni od prejema računa.

Vse ostale reklamacije rešuje ponudnik storitev.

Reklamacije v zvezi s pošiljanjem in prevzemom nagrad ter plačilom dohodnine rešuje organizator nagradne igre, ki je odgovoren za pravilni potek nagradne igre.

 

7. Kršitve

Ponudnik bo izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s Splošnimi pogoji ali z drugimi dejanji, ki jih sankcionira zakonodaja Republike Slovenije.

 

Kontakt

Sedem d.o.o.

iMS reklamacijska služba

Telefon: 08 200 12 81

E-mail: info@sedem.biz

Delovni čas reševanja reklamacij: od ponedeljka do petka med delavniki 09:00 – 16:00

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!