MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Za nami je že skoraj en mesec! Tina in Jožica počasi že uživata ob vadbi in zdravi prehrani ter opažata prve rezultate!

Jožica Stanič je nad zdravim preoblikovanjem telesa navdušena in pravi, da se v svoji koži vsak dan počuti boljše. Občutek, ko zjutraj stopiš na tehtnico pa je tako ali tako zmagovalen.

" Najboljše od vsega mi je telovadba, sploh končni rezultat - preznojena majica. Vse skupaj ti da ogromno motivacijo za naprej, sploh, ko zjutraj stopiš na tehtnico in vidiš prve rezultate. Kar se tiče prehrane, seveda gledam, da se na veliko izogibam sladic, izločila sem ogljikove hidrate in jem samo meso in zelenjavo, dva obroka pa nadomestim z okusnimi obroki Enemon."

Tina Ožvald pravi, da je neprecenljivo, ko človek naredi nekaj zase in za svoje telo. Ob tem šele sedaj spoznava vse mišice, ki ji pridno delajo med telovadbo.

"Po enem mesecu lahko rečem, da se počutim super. Naredila sem nekaj za še dodatno motivacijo. Med spomladanskim čiščenjem omare sem izbrskala najljubše kavbojke, ki mi trenutno niso več prav in jih nameravam po koncu projekta spraviti nase - zame bo to največja zmaga! Poskušam jesti zdravo, na Enemon sem se z lahkoto navadila, predvsem priporočam okus vanilije s koščki čokolade in jagode. Telovadba je tudi super, končno sem dosegla napredek in pridobila malo kondicije."

Prešvicana majica je vsakič znova dokaz dobro oddelane telovadbe!Prešvicana majica je vsakič znova dokaz dobro oddelane telovadbe!

Naslednji teden NE ZAMUDITE novih podrobnosti in slik naših dveh nagrajenk Jožice in Tine, ki v Studiu Prosapia 'švicata' ob funkcionalni vadbi, vi pa lahko izberete tudi VINJASA JOGO ali SHAKTI DANCE.

VINJASA JOGA je namenjena uravnovešanju človeka na fizični, duhovni in energetski ravni. Je učinkovito sredstvo sproščanja stresa s katerim se spopadamo v vsakdanjem življenju. Skozi jogijske tehnike se telo sposti in um se vrne v prvotno stanje miru. Vinjasa joga umiri in osredotoči raztresen um ter je odličen varnostni ventil za sproščanje stresa.
Shakti Dance je sestavljen iz osmih delov: uglasimo se z uvodno mantro, za sproščanje napetosti, sprostitev dihanja in odpiranje energetskih kanalov uporabimo asane v gibanju, ki jim sledijo dinamične vaje za povečanje in širjenje življenjske energije ter odpiranje čaker. Shakti Dance® deluje hkrati na fizično, energetsko in mentalno telo. Učinki Shakti Dance-a so takojšnji: po vadbi se boste počutili polni energije, hkrati pa globoko sproščeno. Zavest duše skozi Shakti Dance® rodi izkušnjo naše resnične vibracije, naše esence, ki je radostna in svetla. Ko je enkrat prebujena, se spontano manifestira v našem vsakodnevnem življenju.

Tina in Jožica sta izbrali svoj najljubši okus ENEMON SLIM.Tina in Jožica sta izbrali svoj najljubši okus ENEMON SLIM.

Kot sta povedali že dekleti, jima nadomestila obrokov ENEMON lajšajo pot do zdravega preoblikovanja postave. Strokovnjaki za prehrano in nadomestila obroka Enemon so na začetku ovrednotili vzorno izpolnjene prehranske dnevnike obeh kandidatk. Znano je, da po navadi ljudje spremenijo svoje navade na bolje, če jih je treba napisati na papir, saj imamo informacije črno na belem. Najpomembnejša napaka prehranjevalnih navad so neredni obroki ter izpuščanje le-teh.

Tudi Jožica in Tina sta padli na tem izpitu.
Tina večinoma ne uživa zajtrka, ki je seveda najpomembnejši obrok v celotnem dnevu, zato se je zavezala, da bo od sedaj naprej to spremenila. Jožica sicer uživa zajtrke redno, vendar se vsakodnevno odloči za enaka živila, zato je obljubila, da bo poskušala svoje zajtrke vsaj malo popestriti. Načrtna sprememba prehranjevalnih navad terja svoj čas in disciplino, zato je to dovolj veliko breme za prvi del akcije. Seveda nista pozabili niti na Enemon slim, ki ga že redno uporabljata za nadomestitev ene ali dveh dnevnih malic.

Želite tudi vi živeti bolj zdravo? Zamenjajte eno malico dnevno s prehranskimi dopolnili in dodatki ENEMON! KUPITE svoje Enemon izdelke že sedaj in poletje pričakajte z nasmehom!

Pitje zadostne količine VODE je zelo pomembno in tu za naši dekleti skrbi EVIAN!Pitje zadostne količine VODE je zelo pomembno in tu za naši dekleti skrbi EVIAN!

Pri podjetju Gama trgovina, d.o.o., ki je dekleti založilo z vodo Evian, najdete tudi pivo Grolsch. Grolsch pivo izhaja iz mesta Groenlo na Nizozemskem in se uvršča v sam vrh premium piva.
Vse se je začelo leta 1615 (letos 400-letnica obstoja). Ime v prevodu pomeni »zeleni gozd«, tako da je Grolsch znan kot »pivo iz gozda«.
Ima izrazito drzen, ampak popolnoma uravnotežen okus, ki je bil razvit s pomočjo skoraj štiri stoletja oblikovane pivovarske tradicije. Je pivo s karakterjem in je skrbno oblikovan skozi umetnost usposobljenih in izkušenih pivovarjev. Edini vir je ječmen in dvojni proces dodajanja hmelja, ki je rezultat krepkega okusa z značilno noto hmelja.
Najbolj prepoznaven je po svoji ikonski Swingtop steklenici, ki je prisotna že od samega začetka v dokaj edinstveni obliki - "Popolno pivo si zasluži popolno steklenico ".

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!““Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!