MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Prvi DreamBuilder seminar v Evropi! Spoznajte preverjene strategije in orodja, s katerimi lahko tudi sami spremenite svoje življenje in zaživite svoje sanje!

Prvi DreamBuilder seminar v Evropi! Ljubljana, 16.05.2015 - podrobnosti preverite TUKAJ!

DREAM BUILDER SISTEM – NEVIDNA STRAN USPEHA: KAKO SE USKLADITI Z ZAKONI VESOLJA!

Uskladite se z zakoni vesolja!

V vas je MOČ, s katero lahko dosežete karkoli vam srce poželi! Le pravilne ukaze ji morate dati...

... in tega se boste naučili na tem seminarju!

Dobili boste preverjena, enostavna orodja in strategije, s katerimi boste lahko dosegli, karkoli si boste želeli!

Kaj boste ukazali tej Moči?

 • Več zdravja?
 • Boljše, ljubeče, izpolnjujoče odnose?
 • Sanjsko službo, lastni posel, več strank, neprofitno organizacijo?
 • Časovno-denarno svobodo, da lahko nudite sebi, svoji družini in svetu, vso svojoo skrb in pomoč?

Na seminarju boste spoznali in izkusili postopek, kako nasloviti ukaz tej Moči v vas! Dobili boste preverjena, enostavna orodja in strategije!

Vaše sanje so preveč pomembne, da bi odlašali in jih zanemarjali! To je vaša priložnost!

Predavateljica Snježana Ristić med drugim pove: ''Pred štirimi leti bila na ulici (dobesedno). Brez denarja, brez znanja angleščine - potrebovala sem ENO uro, da sem vtipkala v brskalnik ime dr. Dyer-ja. V starosti skoraj 60 let - se pravi, živ dokaz, da lahko živimo življenje po svoji meri in nameri, ko vemo kaj, zakaj in ko nam nekdo pokaže in nas vodi skozi proces.''

Snježana Ristić: Certificirani Transformativni LifeMasteryConsultant, DreamBuilderCoach, NLP praktik, HypnotherapistSnježana Ristić: Certificirani Transformativni LifeMasteryConsultant, DreamBuilderCoach, NLP praktik, Hypnotherapist

KAJ JE DREAM BUILDER DOGODEK?

Še vedno verjamete v naključja? To, da berete te vrstice, ni naključje, ampak dokaz, da ste pripravljeni obuditi svoje največje sanje! Vaše sanje so preveč pomembne, da bi jih čuvali v zapečku. Čas, da date svoj prispevek in spremenite svet!

Odkriti svojo resnično namero in se podati na preverjeno pot do globoke izpolnjenosti in pomena. Obstajajo skrivnosti, ki so jih veliki izumitelji in misleci poznali in uspešno koristili. Vse kar vam je narediti, da izboljšate svoje življenje je, da se tudi vi povežete z večnimi Zakoni in Univerzalnimi Principi.

Naučite se teh starodavnih resnic na Dream Builder dogodku v živo in si ustvarite življenje o katerem sanjate.

ZDAJ JE VAŠ ČAS.

1. razlog: VAŠE NAJBOLJŠE ŽIVLJENJE VAS ČAKA!1. razlog: VAŠE NAJBOLJŠE ŽIVLJENJE VAS ČAKA!

Vse kar potrebujete, da kreirate vizijo, je okolje, ki je obzirno do vaših sanj, stran od vsakodnevnega življenja. Privoščite si ta en dan, da uskladite svojo frekvenco z življenjem, ki bi ga radi živeli - s tem ste svojo vizijo povabili v svojo realnost.

Pridružite se Snježani Ristić, ki se je pravkar vrnila, dobesedno iz naročji vodilnih svetovnih učiteljev, priznani učiteljici Dream Building Sistema in družini sanjačev, na izkušnji ki vam lahko spremeni življenje. Pod Snježaninim vodstvom se vam bodo odprla vrata za katera niste niti vedeli da obstajajo in dala vam bo vse potrebne korake za izgradnjo vaših največjih sanj, leto za letom.

ČAS JE, DA ZAŽIVITE SVOJE SANJE! PODAJTE SE NA POT!

DREAM BUILDING GIBANJE OSVAJA SVET!

POVEŽITE SE S PODOBNO MISLEČIMI STROKOVNJAKI KATERIH NAJVEČJA SKRB JE, KAKO PRISPEVATI PO NAJBOLJŠIH MOČEH IN SPREMENITI SVET!

POVEMO VAM, DA TA DOGODEK SPREMINJA ŽIVLJENJE – TEMU JE RES TAKO. USPEH JE VAŠA USODA.

2. razlog: IZKUSITI USPEH LETO ZA LETOM2. razlog: IZKUSITI USPEH LETO ZA LETOM

KAKRŠNEKOLI SO VAŠE SANJE, TUKAJ, NA TEM DOGODKU, BOSTE NAŠLI PODPORO, KI JO POTREBUJETE.

SEDAJ JE VAŠ ČAS. MOGOČNEJŠI STE KOT SI MISLITE.

ČESA SE BOSTE NAUČILI NA DOGODKU:

 • ENO stvar, ki je skupna vsem ljudem, ki živijo zadovoljno in izpolnjeno življenje (verjetno ni to kar mislite).
 • DVA dela vašega uma, ki morata delovati usklajeno, zato da lahko pridete do potrebnih odgovorov in da tako omogočite dobrodošlico svojim sanjam.
 • Kako vas spoštovanje vašega nelagodja in vašega hrepenenja pripeljeta bližje vašim sanjam, kot si lahko mislite.
 • Kako se naučiti prisluhniti svojim sanjam, sicer jih ne boste nikoli videli v svoji realnosti.
 • ENO stvar, ki se jo morate narediti, da omogočite Obilju da vas podpira – verjemite mi: deluje.
 • Način razmišljanja, ki dovoljuje vstop obilja v vaše življenje.
 • 5 stopenjski proces, kako se povzdigniti onkraj okoliščin, situacij, dogodkov, problemov (to je skrivnost, kako spremeniti okoliščine s pomočjo svojega razmišljanja).
 • Kako lažje živeti na enostaven način.
 • Kaj narediti ko bi najraje odnehali.
 • Kako začutiti razliko ko ste na razpotju: ali vztrajati ali si dovoliti da ste preusmerjeni.
 • Kako biti vibracijski met za sanje ki jih sanjate.

3. razlog: PODOBNO PRIVLAČI PODOBNO3. razlog: PODOBNO PRIVLAČI PODOBNO

Zakaj enostavno morate poznati 'DreamBuilder sistem'? Trije močni razlogi, da se nam pridružite na tem dogodku...

1. VAŠE NAJBOLJŠE ŽIVLJENJE VAS ČAKA

Brez destinacije v mislih, tudi z Ferarijem, nikamor ne pridete. Morate imeti vizijo tega, kamor bi radi prišli. Globoko se potopite v vizijo svojih najboljših odnosov, zdravja, kariere in financ. Za vaše življenje gre! Se vam ne zdi vredno da mu poklonite en dan polnega vizije o vaših velikih možnostih?

2. IZKUSITI USPEH LETO ZA LETOM

Ja res! Dream building je sistem veščin ki vam bodo, ko jih enkrat osvojite, pomagale da jih vedno znova uporabljate. Rezultati so ponovljivi in predvidljivi. Starodavni mistiki so to vedeli in so to učenje zakodirali v »modre knjige«. V tem učenju je skrita neprecenljiva vrednost in Snježana vam bo odklenila te skrivnosti.

3. PODOBNO PRIVLAČI PODOBNO

Izkusili boste veliko dozo smeha in radosti, ki re-programirajo vaša prepričanja in vam omogočajo da začnete privlačiti vse sorte čudovitih izkušenj ki rezonirajo z vašim radostnim Jazom. Povezali se boste z novimi prijatelji, partnerji, našli družino ki verjame da lahko živite življenje ki bi ga radi živeli.

Kaj lahko pričakujete da se boste naučili na Dream Builder v ŽIVO?

NAČRTOVANJE

Naše življenje je ali življenje po načrtu ali pa je » bo že nekak«. Čas je za načrt. Snježana vas bo popeljala skozi uspešen načrt vašega življenja na štirih ključnih področjih v vašem življenj: zdravje, odnosi, kariera in časovno-denarna svoboda in neodvisnost.

Naučili se boste:

 • Kako si priti na jasno, kaj točno je to kar si želite.
 • Preizkušen način kako preveriti, če so vaše sanje, vaše prave sanje.
 • Sistem vprašanj, ki pospešuje zagon, zaupanje in odgovore ki so vam potrebni na poti uresničevanja vaših sanj.
 • Z natančnim načrtom vašega življenja - mnogo stvari se začne dogajati, preurejati v polje vaših priložnosti. Spremenijo se vaše misli, ideje, akcije. Ljudje in resursi se pojavi kot bi padli »z neba«.

GRADNJA MOSTU

Ko naredite načrt tega kam bi radi prišli, je potrebno zgraditi most nad razkorakom želenega izhoda in tega kjer se sedaj nahajate.

Večina ljudi poskuša preskočiti ta korak. Kot rezultat tega se zgodi, da ali nikoli ne dosežejo cilja ne glede kako se trudili ali pa da dosežejo uspeh, a samo zato da bi ga v parih mesecih izgubili.

To se zgodi, ker imamo vsi mi stare navade, strahove in prepričanja ki nam branijo zaupanje, modrost, energijo in jasnost, ki so potrebni za dosego uspeha. A ko te negativne paradigme transformirate v nova prepričanja, ki vas podpirajo, boste dosegali rezultate ki vas bodo navduševali.

V tem delu se boste naučili kako:

 • Prenehati z občutki nesigurnosti, nevrednosti ali nepripravljenosti za vaše sanje.
 • Zbrisali boste te misli in občutke, ki sabotirajo vaše rezultate, tako da boste lahko preusmerili vso svojo pozornost na svoj navdih.
 • Odkrijte kaj je to kar privlačite v tem trenutku in kako pritegniti stvari in ljudi, ki vam pomagajo naprej, namesto da vas tlačijo nazaj.
 • En občutek, ki ga morate imeti, če želite živeti v obilju in ustvariti več denarja kot kadar koli prej.
 • In še veliko več ...

Si želite podvojit svoj dohodek ali prosti čas? Najti ljubezen življenja? Shujšati 15 kilogramov? Ta del vam bo ponudil preverjeno formulo za kreiranje in očuvanje trajnega uspeha ki si ga želite.

GRADNJA VAŠIH SANJ

Z načrtom svojih sanj in premaganim razkorakom v mislih - zdaj je čas da začnete graditi.

Veliko ljudi, ki začnejo kreirati svoje idealno življenje, se znajde ujetih v nemoči in neznanju katere korake podvzeti ali kako jih podvzeti. V tem delu vam bom pokazala akcijski načrt korak za korakom. Ta načrt bo uresničil vaše sanje in nikoli več se ne boste vprašali : »kaj pa zdaj«.

Naučili se boste...

 • Kako narediti specifičen, akcijski načrt za to, da naredite hiter in stalen napredek.
 • Kako pritegniti ideje, okoliščine in situacije, ki vam pomagajo da z lahkoto gradite vaše sanje.
 • Da uporabite svojo notranjo energijo da z manj napora, ustvarite več.
 • Da se vam odpre dostop do priložnosti in ideje za katere niste imeli pojma da obstajajo.
 • In še kaj ...

Predavateljica Snježana Ristić: ''Zakaj se počutim merodajno in poklicano, da lahko obljubljam in tudi naredim vse obljubljeno?''

''Sem nekdo, ki se že 3 leta intezivno izobražuje in sem edina iz tega konca Evrope, ki sem se šolala pri vodilnih svetovnih strokovnjakih na področju razvoja človeškega potencila kot so dr. Wayne W. Dyer, Mary Morrissey, Bob Proctor, Jack Cenfield, Gay Hendricks in še veliko drugih.
Za svoje izobraževanje sem v teh 3 letih prispevala več kot 80.000€. 5-krat letno odpotujem v Los Angeles, kjer v živo sodelujem v programih - ni samo branje priročnikov in podobno ;)
Pri vsem tem, sem pred štirimi leti bila na ulici (dobesedno). Brez denarja, brez znanja angleščine - potrebovala sem ENO uro, da sem vtipkala v brskalnik ime dr. Dyer-ja. V starosti skoraj 60 let - se pravi, živ dokaz, da lahko živimo življenje po svoji meri in nameri, ko vemo kaj, zakaj in ko nam nekdo pokaže in nas vodi skozi proces.
V letu 2014 sem dobila tudi prestižno nagrado LifeMastery Award za dosežke pri delu. Januarja letos sem certificirala 1. generacijo transformativnih Dream Builder trenerjev s področja Slovenije in EX YU, Avstrije, kar je prvič, da je ta sistem prešel meje USA.
To je zdaj moja misija in moja vizija, da na naših prostorih širim to znanje o znanju. Da lahko končno enkrat teorijo spremenimo v prakso. Da začnemo eden po eden in vsi skupaj, sodelovati, se razvijati in si pomagati in tudi uživati v rezultatih svojega delovanja.''


ZAKAJ SE MORATE UDELEŽITI SEMINARJA?

 • Boste prvi v SVETU, ki boste dogodek "Invisible side of Success", ki se je odvijal te dni v Los Angelesu in ki ga vodita Mary Morrissey in Bob Proctor, imeli priložnost videti na naših tleh, v domačem jeziku.
 • Z dogodka boste odšli opremljeni s praktičnimi, preverjenimi, dokazanimi, zanesljivimi in vedno znova, do konca življenja, uporabnim sistemom, strategijami in življenjskimi veščinami, kako vsako življenjsko situacijo obrniti v smeri pozitivnega rezultata.
 • Na dogodku bosta predstavila svoje delo tudi dva renomirana strokovnjaka iz različnih panog - to za enkrat še ostane skrivnost.
 • Obilica nagrad (poleg že naštetih)

Oglejte si video z DreamBuilder seminarja in poglejte, zakaj vam udeleženci priporočajo, da ste na prvem DreamBuilder dogodku na evropskih tleh!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!