MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ODPOTUJ! Privoščite si IZLET V GARDALAND za 2 OSEBI - ZNANA STA SREČNA NAGRAJENCA!

GARDALAND - letos PONUJA NOVOST: vlakec smrti OBLIVION!

Znana sta OBA SREČNA NAGRAJENCA - vsak prejme 1x izlet v Gardaland za 2 osebi s turistično agencijo GO HOLIDAYS!

In nagrajenca sta?

Mateja Dorič:
"Leta 2010 sva s partnerjem dobila prvega otroka in od takrat si nisva privoščila nobenega daljšega izleta. Zato je ta nagrada res ENKRATNA! Najlepša hvala! Uživala bova na polno!"

in

Boštjan Klinkon: ''Ko sem se odločil sodelovati v nagradni igri, nisem veliko pričakoval, saj mi še nikoli ni uspelo, tokrat pa se mi je nasmehnila sreča in z veseljem pričakujem adrenalinsko doživetje.''

ISKRENE ČESTITKE in OBILO ZABAVE ... vsem, ki tokrat niste imeli sreče pa naj prišepnemo - spremljajte nas še naprej, saj boste že kmalu imeli novo priložnost!

Privoščite si nekaj adrenalinskega, nepozabnega, odštekanega in se sprostite v Gardalandu, ki vam bo pognal kri po žilah.

Ne zamudite izjemne priložnosti za obisk največjega zabaviščnega parka v Italiji! Podarjamo 2x IZLET v Gardaland za dve osebi. Pošlji SMS GARDA NA 3090 in morda gresta v Gardaland popolnoma BREZPLAČNO prav vidva!

Nagrada je lahko tvoja!Nagrada je lahko tvoja!

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: GARDA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Sodeluj VEČKRAT in si povečaj možnost osvojitve nagrade!

Nagrado podarja turistična agencija GO HOLIDAYS.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!