MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Telovadba in tretmaji v studiu Prosapia ter prehranski izdelki Enemon so za Jožico in Tino že postali del vsakdana!

Jožica se je na zdravo preoblikovanje telesa prijavila iz dveh razlogov - želi se znebiti odvečnih kilogramov in začeti zdravo živeti. Lani ji je že uspelo izgubiti 20 kilogramov, vendar ji teže nikakor ni uspelo obdržati. Tokrat pravi, da bo drugače, saj je polna zagona, optimizma in novih načrtov!

In kakšni so sploh bili prvi občutki? 'Ko sem sprejela vaš klic, sem prvo ob vaši predstavitvi pomislila, joooj spet neko ubogo dekle, ki dela ankete in jo bom zopet zavrnila, ker nisem imela nekega pretiranega časa za klepetanje.... Potem ste mi pa povedali, da sem jaz tista srečna nagrajenka in sem mislila da je to vse ena velika šala, in mislim da sem celo vpraša ali se hecate ali nekaj podobnega. Sreča, katero sem doživela ob tem klicu, je bila nepopisna in ne znam je primerjati ...'

Dekleti pridno telovaditaDekleti pridno telovadita
Tina pravi, da jo najbolj skrbijo nihanja v njenem razpoloženju. Včasih komaj čaka, da se odpravi na telovadbo, spet drugič nima nobene volje za delanje počepov, izpadnih korakov in trebušnjakov. Skrb je odveč, saj bo nad obema bedela ekipa strokovnjakov, ki bo poskrbela, da bo zgodbo o zdravem preoblikovanju telesa uspešno pripeljala do konca.

Pa Tinini občutki? 'Bila sem v službi, ko sem prejela klic, tako da se nisem mogla javiti, je bil pa kasneje mail toliko večje presenečenje. Sprva sem ga morala nekajkrat prebrati, da sem verjela, po tem pa so bili občutki fenomenalni. ...''

EnemonEnemon

Zakaj funkcionalna vadba? Ker je vadba raznovrstna, dinamična in zabavna. Ker se dela tako na izboljšanju kondicije, kot pridobivanju mišične mase. Ker je stranski učinek lahko le lepše oblikovano telo in kakšen kilogram manj :) Delamo z različnimi rekviziti, ki so v tem trenutku akutalni, TRX™, FLOWIN™ in BOSU™ in še in še ...

PROSAPIA skrbi, da naši dekleti redno in pravilno telovadita, ENEMON pa skrbi za majhne korake do velikega cilja!

Po mnenju strokovnjakov za prehrano in nadomestila obroka ENEMON je najboljši način izgube telesne teže sprememba ustaljenih prehranjevalnih navad, vendar nikakor ne na hitro. Spremembe v uživanju in izbiri hrane mora posameznik spreminjati počasi in jih v svoje življenje implementirati do te mere, da lahko postanejo prave prehranjevalne navade.
Ohranjanje ali izguba telesne teže s pomočjo nadomestnih obrokov za nadzor nad telesno težo je dokazano učinkovit način na poti k spremembi prehranjevalnih navad posameznika. Zamenjava ustaljenega obroka, ki ima previsoko energijsko vrednost, z nadomestnim obrokom pripomore, da posameznik omeji previsok vnos energije, zaradi katerega ima pozitivno energijsko bilanco. Učinkovitost hujšanja z nadomestnimi obroki je znanstveno podprto dejstvo, zaradi katerega je tudi EFSA (Evropska agencija za varno hrano) izdala pozitivno mnenje in dovolila zdravstvene trditve, ki govorijo o ohranjanju in izgubi telesne teže z uporabo nadomestnih obrokov za nadzor nad telesno težo.

Enemon slimEnemon slim

In zakaj sta dekleti izbrali prav EVIAN? Ker, če je dobra za nosečnice, mamice in otroke, je dobra TUDI ZA VSE OSTALE!

Ali ste vedeli, da kakovost vode, ki jo pijete bistveno vpliva na vas in vašega otroka?
Voda Evian je že od leta 1930 poznana kot primerna voda za dojenčke.
Za nosečnice: v nosečnosti se plodovnica vsakih 7 tednov popolnoma zamenja – večinoma s tekočino, ki jo popijete.
Za mamice: voda in druge pijače, ki jo pije doječa mama, bi morale biti najboljše kakovosti – 87% materinega mleka je iz vode in ta delno prihaja iz popite vode in pijač.
Za dojenčke: voda, ki je sestavni del pijač dojenčka in majhnih otrok, bi morala biti nedotaknjena in s konstantno nizko vsebnostjo mineralov, saj je le taka voda neškodljiva nežnemu otrokovemu organizmu.

Poskrbite torej za zdrav um v zdravem telesu! V Studiu PROSAPIA obiščite avdbo Tai Chi Chuan, ki je oblika samoobrambe, veščina in hkrati terapija, s tisočletno tradicijo. Je meditacija v gibanju, idealna za utišanje razuma, umirjanje čustev in spodbujanje prisotnosti v trenutku. Ima veliko pozitivnih učinkov tako na telesnem kot tudi energetskem in psihološkem nivoju. Zato redna vadba prispeva h kvalitetnejšemu in daljšemu življenju. Vadba pripomore tudi k sproščanju napetosti na energetskem nivoju. Po stari kitajski tradiciji Tai Chi Chuan pozitivno vpliva na meridiane in omogoča, da Chi (življenjska energija) prosto potuje po kanalih, ki povezujejo notranje organe z zunanjimi dražljaji (npr. klimatski vplivi) in notranjimi dražljaji (čustveni vplivi).

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!