MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Začelo se je - Tina in Jožica se že borita z odvečnimi kilogrami

Simpatični mladenki Tina in Jožica že pridno telovadita v studiu Prosapia pod vodstvom Maje Brancelj, ki bo s pomočjo funkcionalne vadbe skrbela, da se bosta potili na pravi način. Vodja Studia Prosapia Andreja Zupan bo poskrbela za oblikovanje telesa na povsem varen in neboleč način z laserporacijo ter endoremno masažo.

Dekleti sta dobili domačo nalogo - vestno pisanje prehranskega dnevnika!Dekleti sta dobili domačo nalogo - vestno pisanje prehranskega dnevnika!

Kandidatki sta se spoznali tudi z razvojno tehnologinjo za prehranske izdelke Enemon, dr. Ksenijo Podgrajšek, ki jima je že podala prvo domačo nalogo - 1. teden je namenjen pregledu obstoječega stanja prehranjevalnih navad, zato morata pridno izpolnjevati prehranski dnevnik. Le-tako bo ekipa Enemon dekletoma lahko sestavila prehranski načrt in postavila pravila prehranjevanja za v prihodnje. Prav tako pa je ta teden namenjen spoznavanju velike palete okusov Enemona slim, ki ga bosta uživali v prihodnjih tednih. Poleg vanilje, kakava, jagode in jabolka s korenčkom, sta bili najbolj veseli čisto novega okusa vanilije s koščki čokolade, ki bo kaj kmalu tudi na trgovskih policah. Tina in Jožica sta se že odrekli sladkim pijačam in od danes naprej pijeta samo še vodo Evian.

ENEMON nov okus - vanilija s koščki čokoladeENEMON nov okus - vanilija s koščki čokolade

28 - letna Jožica (169 cm, 103,4kg) bo najbolj pogrešala sladice, želi pa izgubiti 10 do 15 kilogramov. Tina (172cm, 90kg) šteje 25 pomladi in želi predvsem sama sebi dokazati, da lahko zdrži 3 mesece telovadbe in zdrave prehrane.

Naslednji teden vam bomo že zaupali ugotovitve ekipe Enemon, kje sta Tina in Jožica do sedaj delali največje napake pri prehrani in kako sta se lotili preoblikovanja telesa v studiu Prosapia. NE ZAMUDITE!

Dekleti sta prišli v Prosapio in nazdravili z vodo Evian!Dekleti sta prišli v Prosapio in nazdravili z vodo Evian!

V studio Prosapia pravijo, da je sproščanje ena od metod, ki nam pomaga se umiriti, spustiti vse skrbi, odklopiti misli in naravno zadihati. Sprostitev telesa vodi v sprostitev celotnega našega bitja, tako čustveno kot duševno, rezultat pa je notranji mir – občutek zadovoljstva, pomirjenosti s samim seboj in z življenjem. Stres, težave, skrbi in različna močna čustvena stanja nam onemogočajo, da bi živeli zadovoljno in kakovostno življenje. Danes živimo v naglici, dnevi kar bežijo, mi pa ob koncu dneva izčrpani zaspimo. Pogosto sprejemamo odločitve, ki jih kasneje obžalujemo, saj jih nismo sprejeli v skladu s svojimi željami in potrebami. Življenje pa je polno odločitev – zato je zelo pomembno, kakšne odločitve sprejemamo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!