MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Zdravo PREOBLIKOVANJE TELESA - znani sta srečni NAGRAJENKI!

... in SREČNI NAGRAJENKI STA ... Tina Ožvald in Jožica Stanič!

Dekleti sta v prijavi resnično iskreno navedli svoje težave in pokazali željo po telovadbi in pripravljenost na spremembo življenjskega sloga. Zavedati se namreč moramo, da stopata na dolgo pot, saj le tako pridemo do trajnih rezultatov!

Tina je med drugim v svoji prijavi zapisala: 'Žal je tako, da ima dandanes videz pogosto prednost pred intelektualnimi in fizičnimi sposobnostmi. Vendar se to ne vidi samo v kariernem smislu. V manjšo depresijo namreč zapadem vsakič, ko v garderobi preizkušam kakšno malo bolj oprijeto majico.'

Jožica pa nas je pritegnila s svojo zgodbo in pozitivnim pristopom: 'Zaradi prejšnje službe (voznica taxija) sem bila zelo malo aktivna in cel dan za volanom, kar je seveda pripomoglo k kopičenju odvečnih kilogramov. ... Pripravljena sem na švicanje in spremembo prehrane ter pomoč strokovnjakov, kateri mi bodo pomagali k trajni spremembi življenjskega sloga.'

Srečni nagrajenki: Tina Ožvald in Jožica Stanič (foto: Tadej Mulej, Piqant)Srečni nagrajenki: Tina Ožvald in Jožica Stanič (foto: Tadej Mulej, Piqant)

Dekleti sta že preživeli prve ure v studiu Prosapia in spoznali Enemon, vse skupaj pa je v objektiv lovil fotograf Tadej Mulej, Piqant. Več slik in prve izjave boste videli že naslednji teden! NE ZAMUDITE!

Nad delom obeh deklet in njunim napredkom bodo bdeli v studiu PROSAPIA, kjer lahko vsakdo najde vadbo zase.

Iz njihove pestre izbire vadb lahko izberete tudi tekaško vadbo. Poleg vaše vzdržljivosti, bodo na tekaških vadbah s TRX ™ poskrbeli tudi za moč vaših mišic. Veseli boste pretečenih kilometrov po Mostecu, Poti spominov in tovarištva, Rožniku in še kje. S tekaško vadbo boste skupaj iskali vedno nove izzive in se pripravljali na različne rekreativne teke. Sprva se boste primerno ogreli in naredili tekaško abecedo. Tekaška abeceda je šola teka – z vajami boste poskušali izboljšati tehniko teka in tako lažje ter dlje tekli. V tekaško vadbo bodo vključeni tudi različno dolgi teki. Tekaška vadba s TRX je primerna za različno fizično pripravljene posameznike. V tekaško vadbo bo vključen tudi športni rekvizit TRX™, ki bo poskrbel za mišično moč vašega trupa, rok in nog. Tekaško vadbo s TRX pa boste vedno zaključili še z razteznimi vajami.

Tekaška vadbaTekaška vadba

OSNOVA za življenje je VODA. In ta je še posebej pomembna med vadbo in bistveno pripomore k zdravemu preoblikovanju telesa. Evian je naravna mineralna voda, ki bo skrbela, da bosta naši dekleti med vadbami zaužili zadostno količino vode. Osvežitev in hidracija sta namreč osnova za uspešno vadbo!

Danes je večini jasno, da je za učinkovito in dolgotrajno uspešno izgubo telesne teže potreben zdrav način življenja, a želja po čudežni tabletki vseeno ostaja močno prisotna. Navada, ki k zdravemu načinu življenju pripomore je pravilno prehranjevanje.

Pomemben del uravnavanja telesne mase in s tem preoblikovanje postave predstavljajo prehranjevalne navade posameznika. V kolikor se posameznik prehranjuje uravnoteženo, zagotovo ne bi smel imeti težav s preveliko telesno težo. Ekipa ENEMON bo v tem projektu ovrednotila prehranski status kandidatk s pomočjo individualnega spremljanja prehrane in temu primerno s kratkimi akcijskimi načrti pomagala na dolgi rok spremeniti njihove prehranjevalne navade, ki vodijo v zdrav način življenja ter ne nazadnje ohranjajo želeno telesno maso. Izdelki Enemon SLIM, ki se uporabljajo kot nadomestni obroki za nadzor nad telesno težo, bodo kandidatkam zagotovo olajšali doseči zastavljeni cilj.
ENEMON slimENEMON slim

Pravilno prehranjevanje med drugim pomeni tudi vnos čim bolj raznovrstne in polnovredne prehrane. Prehranski izdelki Enemon SLIM, Enemon DIABETES, Otrobi Enemon so namenjeni ljudem z različnimi prehranskimi potrebami. Prehransko dopolnilo Braunemon zaradi vsebnosti vitaminov prispeva k ohranjanju zdrave kože in poskrbi za lepo porjavelo polt.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!