MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

S PROSAPIO in ENEMONOM do ZDRAVO PREOBLIKOVANE POSTAVE!

Si želite v poletje vstopiti z novo podobo? Zakaj si ne bi privoščili ZDRAVEGA PREOBLIKOVANJA TELESA pod budnim očesom strokovnjakov in pod okriljem naših pokroviteljev, ki bodo poskrbeli za vaš popolnoma NOV VIDEZ?

Pred nami je 12 zanimivih tednov, ki nas bodo pripeljali DO POLETJA!

Spremljajte zgodbo dveh srečnic, ki bosta popolnoma brezplačno in predvsem zdravo preoblikovali svojo postavo. To jima bosta omogočila Prosapia, vadbeni studio novih dimenzij ter prehranski izdelki in prehranski dodatki Enemon.

... KDO STA NAGRAJENKI vam povemo že naslednji teden!

PROSAPIA, vadbeni studio novih dimenzij bo kar 12 tednov skrbel za izboljšanje počutja in preoblikovanje postave. Cilj bodo dosegli s funkcionalno vadbo in tretmaji oblikovanja telesa.

Funkcionalna vadba je z drugo besedo uporabna vadba - dokazano je, da uri gibanje. Nova dimenzija vadbe za razvijanje mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost. Športni rekviziti, ki jih največkrat uporabljam med samo vadbo so TRXT, FLOWINT in BOSUT (včasih tudi velike žoge, ročke in elastike), ki s svojo raznolikostjo na najboljši možen način naredijo vadbo pestro, zabavno in polno novih gibalnih izzivov.

Funkcionalna vadba za izboljšanje gibčnostiFunkcionalna vadba za izboljšanje gibčnosti

Tretmaji oblikovanja telesa omogočajo lokalizirano zmanjševanje volumna, maščobnih oblog ( liporedukcija ) in celulita, ter popolen lifting telesa na neinvaziven način, brez kirurških posegov. Namenjeni so učvrščevanju kože (toningu) in hujšanju.

Funckionalna vadba za preoblikovanja telesaFunckionalna vadba za preoblikovanja telesa

Zamenjajte svoje ustaljene prehranske navade s prehranskimi izdelki in prehranskimi dodatki ENEMON.

Prehranskim izdelkom ENEMON kupci zaupajo že več kot 30 let. Cenijo namreč naravne sestavine, slovensko poreklo in izdelke z zelo malo oz. brez dodanega sladkorja. Kupci prehranskih izdelkov in rpehranskih dopolnil Enemon so aktivni ljudje, ki zahtevajo visoko kakovost sestavin prehranskih izdelkov, cenijo priročnost uporabe, enostavnost priprave in se zavedajo pomena zdravega načina življenja. Enemon izdelke uporabljajo ljudje, ki si želijo zdravo prehranjevati ali morebiti izgubiti telesno težo, spremljali pa so tudi naše najboljše alpiniste na odpravah v Himalajo. Namenjeni so ljudem z različnimi prehranjevalnimi potrebami s ciljem izboljšanja počutja in zdravja.

SLOVENSKI PROIZVOD!SLOVENSKI PROIZVOD!

Več informacij si lahko preberete na www.enemon.si.

Spremljajte zgodbo 12-tedenskega zdravega preoblikovanja postave!

Preoblikovana postava do poletja!Preoblikovana postava do poletja!

Pogoje preberite tukaj!

Privoščite.si ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA!

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri »Privoščite.si ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA!« 

Organizator nagradne igre je podjetje Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

1. Pogoji sodelovanja
V nagradni igri lahko sodelujejo predstavnice ženskega spola, ki izpolnijo pogoje, podane v teh pravilih, razen zaposleni v podjetju vse Privoščite d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe ženskega spola s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, razen zaposleni v podjetju Privoščite d.o.o.. Mladoletne osebe lahko sodelujejo s privolitvijo staršev oziroma njihovega zakonitega zastopnika. S tem, ko na elektronski naslov naslov info@privoscite.si pošljete sporočilo z naslovom 'ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA' in vse podatke (ime, priimek, naslov, gsm + STAROST, VIŠINO, TEŽO in fotografijo (celotno telo)), udeleženka nagradne igre soglaša, da podjetje Privoščite d.o.o., zbrane podatke uporablja za namene neposrednega trženja. Sedež podjetja Privoščite d.o.o. je na Špruhi 31 v Trzinu, 1236.

2. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra poteka od vključno 01/04/2015 do vključno 07/04/2015 do 9.00 ure. V torek, 07/02/2015 ob 15.00 uri bomo izbrali 2 (dve) srečnici, ki bosta pod okriljem naših pokroviteljev deležni 12-tedenskega BREZPLAČNEGA zdravega preoblikovanja telesa.

3. Opis nagradne igre in oblike sodelovanja
Opis nagradne igre: Nagradna igra poteka na portalu Privoščite.si – www.privoščite.si (v nadaljevanju Privoščite.si), na FB in na vseh spletnih straneh, ki so povezane (tudi poslovno) s podjetjem Privoščite d.o.o.. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki obiščejo portal Privoščite.si ali katerokoli drugo spletno stran, ki je povezana s podjetjem Privoščite. V primeru, da želi sodelujoči kdajkoli pozneje biti izbrisan iz e-mail baze prejemnikov obvestil podjetja Privoščite d. o. o., lahko kadarkoli to zahtevo sporoči na info@privoscite.si ali pa se samostojno odjavi s pomočjo povezave, ki je na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejemnikom iz svoje e-baze pošilja podjetje Privoščite d. o. o.. Podjetje, ki bo prejelo zahtevo za odstranitev e-mail naslova iz baze, bo dosledno spoštovalo vse tovrstne zahteve in dotični e-mail naslov nemudoma odstranilo iz svoje baze. S prijavo v nagradno igro »Privoščite.si ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA!« se udeleženci strinjajo, da javno objavimo njihove podane podatke in fotografije v vseh medijih. Nagrajenki bosta prejeli 12-tedensko zdravo preoblikovanje telesa, ki ga bomo v 12 tednih podrobno predstavili na portalu privoščite.si. Nagrajenki bosta morali sodelovati pri oblikovanju novičk (izjava novinarju, video posnetki, fotografije...) in se zavezati, da bosta sledili napotkom pokroviteljev (vestno, 2x tedensko obiskovali telovadbo, 1x tedensko obisk terapije za oblikovanje telesa, prehranjevanje s prehranskimi izdelki in prehranskimi dodatki ter prehranjevanje po planu, ki ga bosta prejeli), javno bodo objavljeni tudi njuni podatki in fotografije. Vsak sodelujoči v nagradni igri se strinja, da je s sodelovanjem v nagradni igri avtomatsko vpisan v bazo prejemnikov e-sporočil podjetja, ki jih organizator dnevno pošilja (dnevne aktualne ponudbe) in pokroviteljev nagradne igre. V primeru, da tega ne želi, lahko naknadno to dovoljenje kadarkoli pisno prekliče. Posredovanje teh podatkov organizatorju nagradne igre tretjim osebam ni dovoljeno, razen podjetjem, s katerimi sodeluje v tej nagradni igri. Podjetje Privoščite d.o.o. kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1). Upravljalec zbirke podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene statistične obdelave podatkov, raziskovanje trga, pošiljanja ponudb in reklamnega gradiva ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki podatkov ter lahko od upravljavca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov. Uporabnik lahko sodeluje v nagradni igri enkrat in hkrati nagradno igro priporoči tudi svojim prijateljem tako, da vpiše njihove veljavne elektronske naslove (priporočilo vsakič drugim prijateljem).

4. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri »Privoščite.si zdravo preoblikovanje telesa!« lahko sodelujejo vsi, ki obiščejo portal Privoščite.si ali druge spletne strani, ki objavijo nagradno igro po dogovoru s podjetjem Privoščite, mladoletne osebe pa le s privolitvijo staršev oziroma njihovega zakonitega zastopnika - za udeležbo v nagradni igri morate poslati vse potrebne podatke na elektronski naslov info@privoscite.si, s pripisom/naslovom ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA. Za osvojitev nagrade je potrebno vnesti vse zahtevane podatke ob prijavi in celotno prijavo poslati tudi na info@privoscite.si: (ime, priimek, naslov, gsm, starost, višina, teža) in fotografijo (celotno telo). Če elektronski naslov ali telefonska številka nista veljavna, sodelujoči ne sodeluje v žrebu za nagrade. Vsak uporabnik ima na voljo samo eno prijavo. Nagradna igra poteka do vključno 07/04/2015 do 9.00 ure, nato bo posebna komisija dne 07/04/2015 ob 10.00 uri izbrala 6 (šest) srečnic, med katerimi bosta pokrovitelja skupaj izbrala dve (dve) nagrajenki. 07/04/2015 bomo ob 15.00 uri imeni nagrajenk objavili pri opisu te nagradne igre na spletni strani organizatorja. Izbranki oziroma nagrajenki morata biti na voljo organizatorju in pokroviteljema 12 tednov, in sicer od 08/04/2015 do 30/06/2015 - ob terminih, ki so vnaprej dogovorjeni. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pogojev in terminov. 

5. Nagrada
Nagrada za nagrajenki v nagradni igri je 12-tedensko zdravo preoblikovanje telesa, ki jo organizator organizira skupaj z generalnim pokroviteljem Prosapia d.o.o. (telovadba in tretmaji za oblikovanje telesa) in pokroviteljem Jata Emona d.o.o. (prehranski izdelki in prehranski dodatki Enemon).

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrade podarjajo pokrovitelji. Nagrajenki se morata v roku 5 ur javiti organizatorju nagradne igre in se identificirati z osebnim dokumentom. Če tega po obvestilu s strani organizatorja ne storita, jima nagrada ne pripada več. Privoščite d.o.o. bo prejemnika nagrade pozval o prevzemu nagrade najmanj trikrat po koncu nagradne igre (klic in elektronsko sporočilo v torek 07/04/2015). Nagrajenki sta pred pričetkom 12-tedenskega zdravega preoblikovanja telesa dolžni pokrovitelju na izjavi predati vse podatke, ki so potrebni, da pokrovitelja odvedeta dohodnino in vse potrebne podatke za pripravo in izvedbo zdravega preoblikovanja telesa.

7. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti za kvaliteto izvedenega/prejetega 12-tedenskega zdravega preoblikovanja telesa.

8. Pravila nagradne igre
Pravila nagradne igre so objavljena  na spletni strani Privoščite.si. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Ta pravila začnejo veljati z dnem 01/04.2015. Obvezni del pravil te nagradne igre je tudi SOGLASJE ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV.

Soglasje za uporabo osebnih podatkov
Soglašam, da se moj elektronski poštni naslov (e-mail) za namene neposrednega trženja posredujejo podjetju Privoščite d.o.o. in podjetjem, s katerimi sodelujejo. Soglašam z obdelavo navedenih osebnih podatkov s strani podjetja Privoščite d.o.o. in izjavljam, da sem seznanjen ter soglašam z namenom obdelave teh osebnih podatkov, to je v namene obdelave za potrebe neposrednega trženja (obveščanje o storitvah, novostih storitev in produktov, ki jih tržijo, ipd. – v nadaljevanju NOVICE).
Seznanjen sem, da se od prejemanja NOVIC posameznega organizatorja nagradne igre lahko kadarkoli odjavim, in sicer prek e-pošte info@privoscite.si. Seznanjen sem, da lahko kadarkoli od organizatorjev nagradne igre pisno zahtevam, da trajno ali začasno prenehajo uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja. Izjavljam, da sem seznanjen in da soglašam s tem, da moje navedene osebne podatke upravlja podjetje Privoščite d.o.o. in podjetjem, s katerim sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ter soglašam, da mi lahko tudi navedena podjetja pošiljajo e-novice na moj naslov. Izjavljam, da sem seznanjen z dejstvom, da dajem te svoje osebne podatke na podlagi zakonov in predpisov ter prostovoljno in brez posledic, če odklonim, ter da sem seznanjen s svojo pravico od upravljalca osebnih podatkov pisno ali ustno na zapisnik enkrat na tri mesece zahtevati, da mi omogoči vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov; da mi potrdi, ali se podatki v zvezi z mano obdelujejo ali ne; da mi omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo name ter mi omogoči, da jih prepisujem ali kopiram; da mi posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo name; da mi posreduje seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki z navedbo kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen; da mi da informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o meni vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave; da mi da informacije o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem ter da mi pojasni tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, če izvaja avtomatizirano odločanje z obdelavo mojih osebnih podatkov. Izjavljam, da sem seznanjen s svojo pravico od upravljalca osebnih podatkov pisno ali ustno na zapisnik zahtevati, da dopolni, popravi, blokira ali izbriše moje osebne podatke, za katere dokažem, da so nepopolni, netočni, neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom ter, da o njihovi dopolnitvi, popravku, blokiranju ali izbrisu obvesti vse uporabnike mojih osebnih podatkov in pogodbene obdelovalce, katerim je posredoval te podatke, preden so bili dopolnjeni, popravljeni, blokirani ali izbrisani.
Seznanjen sem z naslednjimi podatki o upravljalcu in uporabniku mojih osebnih podatkov: Privoščite d.o.o je skrajšano ime za podjetje Privoščite d.o.o., oglaševalsko podjetje, s sedežem na naslovu Špruha 31 v Trzinu, 1236. Osnovni kapital družbe znaša 7.500,00 €. Matična številka družbe je 3773795, identifikacijska št. za DDV pa SI10703519.

Trzin, 01/04/2015

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!